MTB i manemoj kako ste me nasmijale s endometrijem.. pa od svega kaj guglamo i citamo kako vam je to promaknulo😂😂 ja sam cak imala cast vidjet svoj komadic sluznice u posudici kad sam nosila u labos, jos me i jedna 'frendica iz cekaone' pitala "daj da vidiiiim" i onda smo skupa gledale moj komadic endometrija, takva bliskost moze doci samo u ovim mukama😂😂
MaloTele zao mi je za bracu ili seku ali mozda je bas zahvaljujuci njemu ovaj tako jak i zilav😄 i cak ne izaziva probleme za sad😄 ja se osjecam isto nista posebno, samo veci umor.. jutros sam se pocela brinut zasto mi nije muka, i nakon pola sata mi dode muka i jos uvijek traje, e sad jel to umisljena muka ili stvarno, ko zna..
Monkica24 zao mi je za odbjeglu ovulaciju!mogu mislit da je to za poludit!! a za lijekove i igle, normalno je da ti je sve zbrckano u glavi i cini ti se nemoguce, ali kad se smiris i hladne glave pogledas filmice ili same injekcije vidjet ces da je zapravo i logicno.. S debelom preneses tekucinu u prah jer je lakse nego s tankom, i onda stavis tanku kad se trebas ubost.ja sam plakala od muke kad sam se prvi put isla pikat.. A vec 3.put sam se pikala u busu po mraku po zavojima (ne preporucujem, al morala sam)
Nina92 i Bjelis drzim fige za ovaj najtezi dio, cekanje! Ali napravile ste sve sta se moglo, i rezultat je super, blastica i komplet pingvina🤩
Leia jako, jako mi je zao. Sigurno da je psihicka bol jaca od fizicke.. nadam se da ce bar ta fizicka proci sta prije i da ces se onda malo po malo posloziti i ici dalje hrabro❤️
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
moji su se toliko izlistali da sam ih skratila na veličinu vrtićke dobi i stalno gledam prste i plače mi se… razumijem tvoju bol
Još ih ne smijem ni farbati
Ostavit će me i muž, i dečko i ljubavnik.S razlogom.
💅 razumijem tvoju bol 💔 lako za njih trojicu,nokti su o dalje kratki 😱😱😭😭😢😰
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure zanima me kako na poslu rješavate kad imate transfer ili aspiraciju? Jel idete nakon transfera na bolovanje? Meni to dosta teško pada jer samo dvjema kolegicama kažem iskreno a ostalima muljam. Ne želim svima govoriti tako intimne stvari.teško mi pada to muljanje. Ženski smo kolektiv i moram jako pazit kome ću što reći jel se sve brzo pročuje, a svi bez pardona ispituju što mi je i kad ću se vratiti s bolovanja
Mene je voditeljica zvala 3x na bolovanju nakon feta.. Isto besramno pitala a ja besramno odgovorila da je to privatno.. Pa nek si misle.. Radim isto u velikom zenskom kolektivu i znam da dosta kolegica ide na mpo… Moja je stvar sta tajim jer nemam ugovor pa kao sve sutim da ne utjece to.. Al sad svakako znam da nis od ugovora jer mi istice za 2mj a ne vjerujem da cu uspit radit do tad s ovim simptomima
Uf kod tebe još gore. Mene viditeljica na svu sreću ne zove doma al kolegice ispituju jer sam inače jako rijetko na bolovanjima bila, a sad odjednom svako malo
Ja sam uzela iza transfera bolovanje 2 tjedna.. Jer za prvi nisam i bilo mi je stresno radit pa sam nekkao osjetila da bi trebala.. Ti napravi kako se osjecas.. Svakako za postupak 47 dana bolovanja je maksimum.. Iza transfera dobijes 14.. Za aspiraciju sam bila uzela samo 2 dana.. Jer nisam osjecala nista a znala sam da idemo na freeze all.. Tako da ako osjecas da ce ti bit lakse ne radit onda nemoj 🤗🤗
ericaa, Nina92, bezgranična je moja bol.Bila sam u manikerke da mi odsječe moje predivne, dugačke nokte. Sad imam neke batrljke.
Rodila sam se sa dužim noktima od ovih.DailyP, BjeliS se nedavno hvalila nekom dobrom kupovinom. Ako joj trudnoća nije do kraja popila mozak, bude ti pomogla.
iris_iris, sorry, krivo sam onda vidjela, meni se učinilo da ti je LH viši.
Ne očekuj od jedne trudnice u poodmaklim tjednima da će znati računati.Pogotovo na današnji tragični, tragični dan.
moji su se toliko izlistali da sam ih skratila na veličinu vrtićke dobi i stalno gledam prste i plače mi se… razumijem tvoju bol
Još ih ne smijem ni farbati
Ostavit će me i muž, i dečko i ljubavnik.S razlogom.
Suosjecam, ja moje u postupku isto skratim skroz radi utrica.. nego zašto je smiješ farbati?
I pitanje za trudnice naše.. ako ste prije gelirale nokte jeste u trudnoći nastavile ili je to super štetno?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
iris_iris, na žalost, za estradiol znam samo u kontekstu zrelosti jajnih stanica, ne znam što znači na početku ciklusa.
Marinela87, lako se tebi smijati kad si ti trudna. Nas dvi očito ne znamo kako se to radi.
💔💔💔
Cure zanima me kako na poslu rješavate kad imate transfer ili aspiraciju? Jel idete nakon transfera na bolovanje? Meni to dosta teško pada jer samo dvjema kolegicama kažem iskreno a ostalima muljam. Ne želim svima govoriti tako intimne stvari.teško mi pada to muljanje. Ženski smo kolektiv i moram jako pazit kome ću što reći jel se sve brzo pročuje, a svi bez pardona ispituju što mi je i kad ću se vratiti s bolovanja
Mene je voditeljica zvala 3x na bolovanju nakon feta.. Isto besramno pitala a ja besramno odgovorila da je to privatno.. Pa nek si misle.. Radim isto u velikom zenskom kolektivu i znam da dosta kolegica ide na mpo… Moja je stvar sta tajim jer nemam ugovor pa kao sve sutim da ne utjece to.. Al sad svakako znam da nis od ugovora jer mi istice za 2mj a ne vjerujem da cu uspit radit do tad s ovim simptomima
Uf kod tebe još gore. Mene viditeljica na svu sreću ne zove doma al kolegice ispituju jer sam inače jako rijetko na bolovanjima bila, a sad odjednom svako malo
Ja sam uzela iza transfera bolovanje 2 tjedna.. Jer za prvi nisam i bilo mi je stresno radit pa sam nekkao osjetila da bi trebala.. Ti napravi kako se osjecas.. Svakako za postupak 47 dana bolovanja je maksimum.. Iza transfera dobijes 14.. Za aspiraciju sam bila uzela samo 2 dana.. Jer nisam osjecala nista a znala sam da idemo na freeze all.. Tako da ako osjecas da ce ti bit lakse ne radit onda nemoj 🤗🤗
Ja nakon aspiracije sam morala na bolovanje jer sam imala hiperstimulaciju. Iskreno za transfer mislim da bi mi psihički lakše bilo da radim jedino me taj fizički dio muči jer sam stalno u pokretu i na nogama.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
iris_iris, na žalost, za estradiol znam samo u kontekstu zrelosti jajnih stanica, ne znam što znači na početku ciklusa.
Marinela87, lako se tebi smijati kad si ti trudna. Nas dvi očito ne znamo kako se to radi.
da, ni ne sjećam se da je netko ovdje pisao o povišenom estradiolu..
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Marinela ❤️
MTB a jooj 🙈
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
ericaa, nokti će narasti, ali ako njih izgubim, tko će financirati manikure? I postupke???
manemoj, ti me razumiješ. Nije preporučljivo u prvom tromjesečju, treba što više izbjegavati otrove. Pa ja ne farbam ni nokte ni kosu u to vrijeme, a poslije ću vidjeti.
Naravno da hrpa žena to radi i da nema problema, i da se hrpa samo poseksa ili pogleda frajera i ostane trudna, ali ja to ne želim riskirati. Mali balavci će plaćati luksuzna putovanja i staračke domove, budem preživjela par mjeseci ružna.
💔💔💔
Curke, narucujete LH i HCG trakice s ebaya ili neke druge stranice? Moze link?
HCG jer volim uzaludno umakat testove 😂, a LH jer ipak volim znat jel sve ide po pe-esu.
Jedva stižem sve postove popratiti i povezati sa prethodnim upisima. Ne pamtim jos nickove nego potpise 😁
Daily za hobi su ti dobre trakice s ebaya. LH samo nemoj uzeti zelene, 🍌 su. Uzmi roze, npr.
https://www.ebay.com/itm/50-100PCS-LH-Ovulation-Test-Strip-Predictor-Fertility-Kit-Stick-Accurate-Hot-/323915453566?_trksid=p2349624.m46890.l49292
Imaju cak i komplete tipa 50kom LH + 10kom tetova na trudnocu osjetljivosti 10...
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji