iris_iris, na žalost, za estradiol znam samo u kontekstu zrelosti jajnih stanica, ne znam što znači na početku ciklusa.
Marinela87, lako se tebi smijati kad si ti trudna. Nas dvi očito ne znamo kako se to radi.
da, ni ne sjećam se da je netko ovdje pisao o povišenom estradiolu..
Meni je doktorica prokomentirala da mi je estradiol malo povišen a bio je 3 DC 243,8 (ref. vr. 45-854). I ništa dalje… koliki je tebi?
Meni je estradiol 245 na 3 dc. Nista mi ginica nije rekla 🙄. Sta to znaci? Kako visok . I meni su ref vrijednosti isto kao i tebi.
A nemam pojma, ali prvo je prokomentirala da sam mrvu androgena jer mi je DHEA-s povišen (11) malo i testosteron na gornjoj granici (1,5) a onda kad je slagala lijekove za stimulaciju, ako sam dobro čula zbog maske i vizira, rekla da imam povišen estradiol. Možda je to bilo kao nije povišen klasično nego zbog nekog lijeka da zna, šta da mi da za stimulaciju, jer uopće nije po vrijednostima. Ali ne mogu tvrditi 100 % jer sad kad vrtim film nije ni meni jasno pa moguće da sam krivo čula ili je to bilo za nju, neka opaska.
Dada hvala tiii
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sad kad čitam svoje postove, ispada da nije čudno da nisam trudnaTe zaboravim popiškit trakicu, te piškim ujutro a ne popodne, te neznam ništa o endometriju/sluznici/sluzavom pužu, a o cerviksu neću ni počet.
Bazalnu sam reda radi mjerila navečer ali zbog endo imam često od 36.9. do 37.2 tako da je moj trud sve van postelje meke bio apsolutno bacanje para i vremena
Je li barem ono u krevetu bilo za šta?
najviše za gušt
Eh, vi koje se seksate iz krivih razloga
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
cure pomoć,da sad ne listam svih 300 stranica...trenutno pijem samo prenatal od solgara+utrići...
do inseminacije sam pila sok od cikle i jela hrpe ananasa...
šta mi preporučujete još da uzimam
Ja 38,on 47
nalazi svi uredni i meni i njemu
1- Klomifen od 3-5 dana, Ovitrelle,
prva inseminacija 22.02.2021...utrogestan
08.03.2021..Beta neg.
čekamo njega da se vrati kući pa slijedi nastavak...
uzimam magnezij,omega3,vitamin E,C, Q10,Prenatal
Vi koje ste u bolnicama na postupcima, što vadite prije štoperice? LH, estradiol i progesteron?
ja nisam na sv duhu nista vadila prije nijednog🙄 ne znam jel to samo meni ili..
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
ericaa, za estradiol ne znam.
Ali za ovo drugo mi je Gić rekao ovo - DHEA je super da je povišena, to mi može samo pomoći (a sitno je povišena, kao i tebi). Radi ostalih muških hormona izgledam ko orangutan.
Mimi05, to je to, ništa ti više ne treba u ovoj fazi.
💔💔💔
Evo zvali smo dr P jer mi je sestrin muz dobar s njim da cujem u njegovo mišljenje cisto da budem mirnija.
On kaze da je dr XY vrhusnki doktor, detaljist i prefekcionist i da mu nista ne moze promaci,a i da me bas zato narucuje tako cesto da prati situaciju. Da su bolovi normalni i individualni, neko uh podnosi dobro,neko ne,a i da nemamo svi isti prag boli. On kaze da ja mogu doc i kod njega na pregled ali da nema neke potrebe s obzirom da njih oba rade u istoj ordinaciji na istim aparatima i da bi sigurno vidjeli isto,ali ako zelim da mogu.
Nije mi nista posebno novo rekao ali me opet malo umirilo, sta ti je psiha..
U svakom slucaju odlucila sam sacekat jos tjedan dana i svog doktora pa ako i tad stanje bude isto a mene idalje bude bolilo mozda potrazim misljenje van te klinike,ne znam,vidjeti cemo.
Mada iskreno ja u dubini duse osjecam veliku sigurnost kod svog doktora i vjerujem mu, ova druga misljenja cak vise radim radi okoline nego radi sebe jer sam rastresena ,zbunjena i ustrasena .
Svakako,nadat cu se najboljem i da ce se bolovi postepeno smirivati i da ce beba biti ok..Nema smisla da vise ovako gazim sebe ,danas mi je ocajan dan,a ne smim tako ni radi sebe ni radi bebe. Drzite fige da sve ovo ispadne dobro.
Women Name urinokulturu u 9.tj,a briseve nisam,rekao je da nema potrebe.
Onda nemas sta... Vjerujes svom doktoru i to ja najbitnije! Vidi kako ce ti bit, eventualno da mozda trazis neki raniji termin ili nest? Ako te bude bas bolilo.. Sigurni ce ti bit puno lakse kad obavis taj slijedeci pregled.. 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Joj koliko ste natipkale danas. Citam na laptopu od zada kao nekad davno novine sta sam citala, a na mobitel komentiram 🙈
Mtb, zao mi je zbog noktiju 😂😂. Ja sam ih sama sebi radila (zamisli kako sam luda kad sam to pocela radit jer se meni ne da cekat termine i gledat izrast od 1mm 🙈) prestala sam prosle godine skupa sa kremicama, parfemima, bojama za kosu....da ne stetim stanicama. a sta da ti pricam...na mamografiju nisam isla da ne zracim jajca 😂 I jos se nisam odvazila napravit si ih opet. Zamisli tek tu zrtvu, a djeteta niđe 😁 jos i ova djeca kroz ulicu vjerojatno bjeze od mene kad prodjem koliko sam se zapustila 😂
Iris moj estradiol je na prvom nalazu bio visi pa sam na nekim americkim stranicama izgooglala da on kamuflira FSH i LH, tj prikazuje ih nizima nego sto zapravo jesu i da nije bas dobro da je visok. Jesi primala estrofem nakon transfera?
BjeliS jesi ti rekla da si samo dio ovitrella primila za booster? Salji ostatak ako zatrudnis 🙈
Meto, oho...bit ce i za mene koja? Nego zasto vi sve tamo imate tu cast da popricate sa embriologom. Jesam ja njima toliko antipaticna ili sta. Mislim da sam ja jedina tu koja nije dobila ni rijec o svojim embrijima. I to 2 put
cure pomoć,da sad ne listam svih 300 stranica…trenutno pijem samo prenatal od solgara+utrići…
do inseminacije sam pila sok od cikle i jela hrpe ananasa…
šta mi preporučujete još da uzimam
I to je ok. Pusti tijelo da sad svoje odradi.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
DailyP ako planiraš sa ebaya naručivati… Toplo preporučujem ove…..
Isprobala sam jedno 10 vrsta i nijedan nije pokazao rano kao ovaj… Čak ni muler… 😊
kako ne, oni koje ja i Magnolija imamo (One step) pokažu i dok još nema bete
ericaa, za estradiol ne znam.
Ali za ovo drugo mi je Gić rekao ovo - DHEA je super da je povišena, to mi može samo pomoći (a sitno je povišena, kao i tebi). Radi ostalih muških hormona izgledam ko orangutan.
Mimi05, to je to, ništa ti više ne treba u ovoj fazi.
JUhuuuu!!! Tenkju Taj DHEA-s mi je mrvu povišen, a o orangutanu neću
Taman počupala sve dlake, kao idem u postupak glatka kao čovječja ribica i sad mi samo zima
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji