DailyP ako planiraš sa ebaya naručivati... Toplo preporučujem ove.....
Isprobala sam jedno 10 vrsta i nijedan nije pokazao rano kao ovaj... Čak ni muler... 😊
endometrioza
Sad kad čitam svoje postove, ispada da nije čudno da nisam trudna Te zaboravim popiškit trakicu, te piškim ujutro a ne popodne, te neznam ništa o endometriju/sluznici/sluzavom pužu, a o cerviksu neću ni počet.
Bazalnu sam reda radi mjerila navečer ali zbog endo imam često od 36.9. do 37.2 tako da je moj trud sve van postelje meke bio apsolutno bacanje para i vremena
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
DailyP ako planiraš sa ebaya naručivati… Toplo preporučujem ove…..
Isprobala sam jedno 10 vrsta i nijedan nije pokazao rano kao ovaj… Čak ni muler… 😊
uuuu morat ću naručiti
Jesu već počeli s carinom sa RH, zna netko?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sad kad čitam svoje postove, ispada da nije čudno da nisam trudnaTe zaboravim popiškit trakicu, te piškim ujutro a ne popodne, te neznam ništa o endometriju/sluznici/sluzavom pužu, a o cerviksu neću ni počet.
Bazalnu sam reda radi mjerila navečer ali zbog endo imam često od 36.9. do 37.2 tako da je moj trud sve van postelje meke bio apsolutno bacanje para i vremena
Je li barem ono u krevetu bilo za šta?
💔💔💔
Sad kad čitam svoje postove, ispada da nije čudno da nisam trudnaTe zaboravim popiškit trakicu, te piškim ujutro a ne popodne, te neznam ništa o endometriju/sluznici/sluzavom pužu, a o cerviksu neću ni počet.
najviše za gušt
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
ericaa, nokti će narasti, ali ako njih izgubim, tko će financirati manikure? I postupke???manemoj, ti me razumiješ.
Nije preporučljivo u prvom tromjesečju, treba što više izbjegavati otrove. Pa ja ne farbam ni nokte ni kosu u to vrijeme, a poslije ću vidjeti.
Naravno da hrpa žena to radi i da nema problema, i da se hrpa samo poseksa ili pogleda frajera i ostane trudna, ali ja to ne želim riskirati. Mali balavci će plaćati luksuzna putovanja i staračke domove, budem preživjela par mjeseci ružna.
Ufff ja idem kod prijateljice na nokte što znači da ću joj morati odmah reći a to mi nije bio plan 🙄
Ja inače radim nokte, i sebi i drugima...pitala sam doktora smijem li...kaže stavi masku da ne udišeš prašinu i sve ok
Štetniji je zrak koji udišemo nažalost....i čak sam imala brošuru u kojoj piše da se može ići na tretmane osim solarija, saune i slično..... , pedikure i manikure da, farbanje samo bojom bez amonijaka u prvom tromjesečju.... sve su to preporuke ,a svatko radi po osjećaju.... ja ću sebi nastaviti nokte stavljati fiber gelom ( samo sebi,drugima ne ) ,farbu ću naći ,npr kana....a ostalo ništa ni ne trebam....
endometrioza
DailyP ako planiraš sa ebaya naručivati… Toplo preporučujem ove…..
Isprobala sam jedno 10 vrsta i nijedan nije pokazao rano kao ovaj… Čak ni muler… 😊
uuuumorat ću naručiti
Jesu već počeli s carinom sa RH, zna netko?
na tako male iznose ne
endometrioza
iris_iris, na žalost, za estradiol znam samo u kontekstu zrelosti jajnih stanica, ne znam što znači na početku ciklusa.
Marinela87, lako se tebi smijati kad si ti trudna. Nas dvi očito ne znamo kako se to radi.
da, ni ne sjećam se da je netko ovdje pisao o povišenom estradiolu..
Meni je doktorica prokomentirala da mi je estradiol malo povišen a bio je 3 DC 243,8 (ref. vr. 45-854). I ništa dalje… koliki je tebi?
Meni je estradiol 245 na 3 dc. Nista mi ginica nije rekla 🙄. Sta to znaci? Kako visok . I meni su ref vrijednosti isto kao i tebi.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
najviše za gušt
Eh, vi koje se seksate iz krivih razloga
💔💔💔
Vi koje ste u bolnicama na postupcima, što vadite prije štoperice? LH, estradiol i progesteron?
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji