Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mara234
    23. Veljača 2021. 17:51

Ila

Koja je procedura TESE? Nazovemo, dogovorimo termin, dođemo, to se obavi…što onda? Koliko se dugo ostaje u bolnici? Dali će moći voziti doma, ipak je Split daleko…kad je radio biopsiju testisa, jaooo mene…užasno je izgledao, blijed kao krpa, tri dana nije došao k sebi, mislim da je to bilo više od straha nego što je bolilo..inače prije svake operacije koju je išao cijelu je oporuku napisao kome što ide

Najbolje prvo napraviti sve nalaze. MM je morao imati mikrodelecije y kromosoma, kariotipe, hormone Fsh i Tsh i mislim da Lh, uzv doppler testisa, brisevi na ureaplazmu,mikoplazmu,aerobe,anaerobe i klamidiju,krvna slika. Mi smo se naručili na pregled kod njega, zatim je dobio popis svih ovih pretraga. Kad smo sve napravili je opet išao da on pogleda i onda smo dobili termin. Nismo dugo čekali. Oporavak je bio tjedan dana. Teško je hodao u početku al ništa strašno. Stvarno je stoički to podnio.
    Možda ako prvo napravite sve ovo pa onda odete ćete prije dobiti termin. Na prvi pregled smo išli na temelju spermiograma. 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

Mara234
    23. Veljača 2021. 17:52

Ila

Koja je procedura TESE? Nazovemo, dogovorimo termin, dođemo, to se obavi…što onda? Koliko se dugo ostaje u bolnici? Dali će moći voziti doma, ipak je Split daleko…kad je radio biopsiju testisa, jaooo mene…užasno je izgledao, blijed kao krpa, tri dana nije došao k sebi, mislim da je to bilo više od straha nego što je bolilo..inače prije svake operacije koju je išao cijelu je oporuku napisao kome što ide

Doma je išao isti dan popodne. Nije mogao voziti. Teško je i hodao 

👩‍🦰31🧒39
    Beta negativna- nema 🐧
    19.2.Fet 1 blastice

23. Veljača 2021. 18:01

BAJO1

Magnolia

Kad smo kod testova, meni su bas jutros dosli, 50 kom lh rozih i 50 kom hcg. Maloprije sam isla probati hcg, jel jel, imam ih tonu pa zasto ne🤣🤣🤣🤣, i oni su uvijek pozitivni, s njima si uvijek trudan🤣🤣🤣, nikakav mpo kad imas kineze

Aj ti lipo ponovi ovo vec ujutro ja nikad na njima ni sjene nisam imala a ova crta se lipo rozi

Ma bajo sjena je, nije prvi put, nista cudno za kineze, a ponavljat cu ja, nemam ih dzaba 200+ komada😂😂

Mara234
    23. Veljača 2021. 18:05

Ila

Mara234

Ila

Najbolje prvo napraviti sve nalaze. MM je morao imati mikrodelecije y kromosoma, kariotipe, hormone Fsh i Tsh i mislim da Lh, uzv doppler testisa, brisevi na ureaplazmu,mikoplazmu,aerobe,anaerobe i klamidiju,krvna slika. Mi smo se naručili na pregled kod njega, zatim je dobio popis svih ovih pretraga. Kad smo sve napravili je opet išao da on pogleda i onda smo dobili termin. Nismo dugo čekali. Oporavak je bio tjedan dana. Teško je hodao u početku al ništa strašno. Stvarno je stoički to podnio.
    Možda ako prvo napravite sve ovo pa onda odete ćete prije dobiti termin. Na prvi pregled smo išli na temelju spermiograma.

mikrodelecije y kromosoma, kariotipe smo jos prije napravili i s tim je bilo sve u redu, jedino ovo ostalo da napravi ponovno, al sutra ću nazvati u Cito pa neka mi kažu što sve treba napraviti prije nego što dođemo tamo, nekako mi se pojavila nada

Super onda nemate puno i te dvije pretrage se najduže i čekaju. Radi toga nam se malo odužilo. 
    Sretno!!! Odite još jednom svakako. Navijam da dobro prođe 

👩‍🦰31🧒39
    Beta negativna- nema 🐧
    19.2.Fet 1 blastice

Matkiša 😎
    23. Veljača 2021. 18:05

Evo jedna divna info... Grad Osijek će sufinancirati 50% troškova mpo za parove koji su iskoristili sve postupke ili prešli 42 godinu... Zar to nije divno 🥰
    Mislim da i za posvojitelje vrijedi isto.... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

23. Veljača 2021. 18:06

Magnolia

ericaa

Magnolia

Kad smo kod testova, meni su bas jutros dosli, 50 kom lh rozih i 50 kom hcg. Maloprije sam isla probati hcg, jel jel, imam ih tonu pa zasto ne🤣🤣🤣🤣, i oni su uvijek pozitivni, s njima si uvijek trudan🤣🤣🤣, nikakav mpo kad imas kineze

taj imam, osjetljivost 10 i nikad, ali nikad pozitivan

Nije mi prvi put da mi baca sjenu, ali zli su znas, krenu bacati sjene tek oko 8dpo🤣🤣🤣, bas podmukli. Ma nesto sam razmisljala i citala, pa sam nasla da neke zene imaju oko 5 do 10 hcg u krvi uvijek, pa mozda sam ja ta jedna od njih pa mi zato tako pokaze.

živa istina, 7-9dpo bacaju sjene, taman da te bace u dodatni trošak, ja sam prošli put vadila betu (bila je 1,2), a mjesec prije išla kupovat druge testove. Zamisli koliko sam oglupila od pustih hormona kad sam posmislila da su mi se počele događat biokemijske pa ni te sreće nisam

23. Veljača 2021. 18:15

Bozma 🍀🐞

Magnolia

ericaa

Magnolia

taj imam, osjetljivost 10 i nikad, ali nikad pozitivan

Nije mi prvi put da mi baca sjenu, ali zli su znas, krenu bacati sjene tek oko 8dpo🤣🤣🤣, bas podmukli. Ma nesto sam razmisljala i citala, pa sam nasla da neke zene imaju oko 5 do 10 hcg u krvi uvijek, pa mozda sam ja ta jedna od njih pa mi zato tako pokaze.

živa istina, 7-9dpo bacaju sjene, taman da te bace u dodatni trošak, ja sam prošli put vadila betu (bila je 1,2), a mjesec prije išla kupovat druge testove. Zamisli koliko sam oglupila od pustih hormona kad sam posmislila da su mi se počele događat biokemijske pa ni te sreće nisam

Ne znam gdje mi je pamet bila pa sam ih narucila, a u dolasku mi jos 50 kom😂😂😂, ma, kao sto si rekla, hobi 😁😁😁😁😁

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Veljača 2021. 18:15

iris_iris, ako ništa drugo, dobro je zato što ne smiješ piti DHEA suplement, a on je skuuuup. 

Magnolia, ostale žene, jeste li vi normalne???Prestanite se seksati s muževima, sve ćete ostati spontano trudne, a što će onda ova tema? 

Šmattan, predivno. Imate i seksi ginekologa... A ni muž ti nije za baciti... Možda se preselim kod vas. 

💔💔💔

23. Veljača 2021. 18:20

MTB

iris_iris, ako ništa drugo, dobro je zato što ne smiješ piti DHEA suplement, a on je skuuuup.Magnolia, ostale žene, jeste li vi normalne???Prestanite se seksati s muževima, sve ćete ostati spontano trudne, a što će onda ova tema?Šmattan, predivno. Imate i seksi ginekologa… A ni muž ti nije za baciti… Možda se preselim kod vas.

Ma ne treba ni seks, dosta je naruciti kineze🤣🤣🤣🤣🤣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Veljača 2021. 18:22

Magnolia

MTB

iris_iris, ako ništa drugo, dobro je zato što ne smiješ piti DHEA suplement, a on je skuuuup.Magnolia, ostale žene, jeste li vi normalne???Prestanite se seksati s muževima, sve ćete ostati spontano trudne, a što će onda ova tema?Šmattan, predivno. Imate i seksi ginekologa… A ni muž ti nije za baciti… Možda se preselim kod vas.

Ma ne treba ni seks, dosta je naruciti kineze🤣🤣🤣🤣🤣

Ja godinama trpim fizičke nasrtaje MM, i sad idem po postupcima, a sve se moglo riješiti kinezićima?
    Pa šta ne šutiš?!?!?

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.