Curke, narucujete LH i HCG trakice s ebaya ili neke druge stranice? Moze link?
HCG jer volim uzaludno umakat testove 😂, a LH jer ipak volim znat jel sve ide po pe-esu.
Jedva stižem sve postove popratiti i povezati sa prethodnim upisima. Ne pamtim jos nickove nego potpise 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
MTB kako inverziju? Nije li PCOS kad je LH veći od FSH?
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Curke, narucujete LH i HCG trakice s ebaya ili neke druge stranice? Moze link?
HCG jer volim uzaludno umakat testove 😂, a LH jer ipak volim znat jel sve ide po pe-esu.
Jedva stižem sve postove popratiti i povezati sa prethodnim upisima. Ne pamtim jos nickove nego potpise 😁
Moji linkovi su istekli ali su sa ebaya oboje, bili neki rozi, ultra early pregnancy strip test i ovulation strip. Isto volim (bezrazložno) umakat i divit se bjelini... bio je neki paketić od 20ak komada. Nisam više plovila tim vodama, još imam testova za poneki put kad sam sado-mazo nastrojena i piškim testove
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
ericaa, Nina92, bezgranična je moja bol. Bila sam u manikerke da mi odsječe moje predivne, dugačke nokte. Sad imam neke batrljke.
Rodila sam se sa dužim noktima od ovih.
DailyP, BjeliS se nedavno hvalila nekom dobrom kupovinom. Ako joj trudnoća nije do kraja popila mozak, bude ti pomogla.
iris_iris, sorry, krivo sam onda vidjela, meni se učinilo da ti je LH viši.
Ne očekuj od jedne trudnice u poodmaklim tjednima da će znati računati. Pogotovo na današnji tragični, tragični dan.
💔💔💔
ericaa, Nina92, bezgranična je moja bol.Bila sam u manikerke da mi odsječe moje predivne, dugačke nokte. Sad imam neke batrljke.
Rodila sam se sa dužim noktima od ovih.DailyP, BjeliS se nedavno hvalila nekom dobrom kupovinom. Ako joj trudnoća nije do kraja popila mozak, bude ti pomogla.
Ne očekuj od jedne trudnice u poodmaklim tjednima da će znati računati.Pogotovo na današnji tragični, tragični dan.
moji su se toliko izlistali da sam ih skratila na veličinu vrtićke dobi i stalno gledam prste i plače mi se... razumijem tvoju bol
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure zanima me kako na poslu rješavate kad imate transfer ili aspiraciju? Jel idete nakon transfera na bolovanje? Meni to dosta teško pada jer samo dvjema kolegicama kažem iskreno a ostalima muljam. Ne želim svima govoriti tako intimne stvari.teško mi pada to muljanje. Ženski smo kolektiv i moram jako pazit kome ću što reći jel se sve brzo pročuje, a svi bez pardona ispituju što mi je i kad ću se vratiti s bolovanja
Mene je voditeljica zvala 3x na bolovanju nakon feta.. Isto besramno pitala a ja besramno odgovorila da je to privatno.. Pa nek si misle.. Radim isto u velikom zenskom kolektivu i znam da dosta kolegica ide na mpo… Moja je stvar sta tajim jer nemam ugovor pa kao sve sutim da ne utjece to.. Al sad svakako znam da nis od ugovora jer mi istice za 2mj a ne vjerujem da cu uspit radit do tad s ovim simptomima
Uf kod tebe još gore. Mene viditeljica na svu sreću ne zove doma al kolegice ispituju jer sam inače jako rijetko na bolovanjima bila, a sad odjednom svako malo
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Miss eto ja bi možda jedino još inzistirala na brisevima, jer su te beštije u trudnoći pogotovo ceste, a mogu ti možda uzrokovati nekakve bolove s obzirom da imaš tegobe. A ovo drugo vjerujem da je sve od bebice kako se rasteze i da će sve to s vremenom proc. Najbitnije da se hematom makne 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pozdrav drage zenice i svima vama zelim da uspijete u svom naumu da ostanete trudne ☺️😉, znam koliko je tesko i koliko treba truda i zivaca sve to izdrzati, mm i ja se vec par godina borimo s tim, ali smo si uzeli dobru pauzu od svega da odmorimo zivce i da se opustimo ☺️, prije par godina su suprugu dijagnosticirali azospermiju, isao je na biopsiju testisa na Merkur, te nisu nista nasli, nakon toga je isao na spermiogram, te su mu utvrdili da ima dosta leukocita te je dobio antibiotike, ali svejedno na drugom spermiogramu nije nista nadeno…sada smo se vec nekako pomirili da od toga nema nista, ali me ginekolog “tjera” da nazovem u cito da jos jedanput probamo napraviti nalaze, vjerovatno sa mikro TESE, dali netko ima kakvih iskustva sa njima, cujem da ih svi hvale, nije da ocekujemo nesto, ali eto… tko zna mozda se desi cudo ☺️
Hej evo mi imamo iskustva s Tese ali me u Cito već na Rebru kod Hauptmana ako te što zanima pitaj. Znam da imaju neki novi mikroskop. Nama je nađeno dosta spermija.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
ericaa, Nina92, bezgranična je moja bol.Bila sam u manikerke da mi odsječe moje predivne, dugačke nokte. Sad imam neke batrljke.
Rodila sam se sa dužim noktima od ovih.DailyP, BjeliS se nedavno hvalila nekom dobrom kupovinom. Ako joj trudnoća nije do kraja popila mozak, bude ti pomogla.
Ne očekuj od jedne trudnice u poodmaklim tjednima da će znati računati.Pogotovo na današnji tragični, tragični dan.
moji su se toliko izlistali da sam ih skratila na veličinu vrtićke dobi i stalno gledam prste i plače mi se… razumijem tvoju bol
Još ih ne smijem ni farbati
Ostavit će me i muž, i dečko i ljubavnik. S razlogom.
💔💔💔
heheh sve je to razumljivo hvala na trudu
malo sam u panici oko tog estradiola...
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji