Jutro cure 🥰 ako koja ima dns nešto sretno 😊
Women_name ma da, nije to ništa strašno sad ako popiješ dan dva dulje. Dobro je da si provjerila i da si mirnija😊 ja sam inače u pmsu jako razdražljiva i placljiva i mislila sam da ću biti koma u trudnoći, al nisam, bila sam cijelu trudnoću bez promjena raspoloženja…. Do zadnjih par dana. Em plačem na sve, em se ljutim, muž ne smije biti u istoj sobi di sam i ja jer bih ga gadala nečime…. 🙈
Sanjich ma ja sam gledala euroviziju, pa igrala igrice na mobitelu i onda skuzila tek koliko je sati 😅 a i kad si 9 mj cijele dane doma bez obveza, sve ti se pobrka. 😅 Daj slikicu još jednom, meni je nije pokazalo i propustila sam busu….
MaloTele daa ajme prešla si pola 😍
Evo ova moze stajat malo duze 😬😁
Jutro cure 🥰 ako koja ima dns nešto sretno 😊
Women_name ma da, nije to ništa strašno sad ako popiješ dan dva dulje. Dobro je da si provjerila i da si mirnija😊 ja sam inače u pmsu jako razdražljiva i placljiva i mislila sam da ću biti koma u trudnoći, al nisam, bila sam cijelu trudnoću bez promjena raspoloženja…. Do zadnjih par dana. Em plačem na sve, em se ljutim, muž ne smije biti u istoj sobi di sam i ja jer bih ga gadala nečime…. 🙈
Sanjich ma ja sam gledala euroviziju, pa igrala igrice na mobitelu i onda skuzila tek koliko je sati 😅 a i kad si 9 mj cijele dane doma bez obveza, sve ti se pobrka. 😅 Daj slikicu još jednom, meni je nije pokazalo i propustila sam busu….
MaloTele daa ajme prešla si pola 😍
Evo ova moze stajat malo duze 😬😁
Oho kuzi se🥰😍 sad je krenulo i vidjet ćeš svaki tjedan sve više razliku 😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sanjich bas je slatki trbuscic 😍
Cure, jel moze biti prevelik trbuh? Kad sam bila na kontroli, srela sam svoju mpo dr. i onak kad me vidjela me pogledala i rekla da je trbuh bas veliki, kao malo zabrinuto. Mislim ja znam da sam sitna, beba je veca za tjedan dana, glavica joj je veca malo od prosjeka za tjedne, trbuh je najveci dio mene definitivno. Vec imam scenarije u glavi da cu popucati sva 🤦♀️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sanjich bas je slatki trbuscic 😍
Cure, jel moze biti prevelik trbuh? Kad sam bila na kontroli, srela sam svoju mpo dr. i onak kad me vidjela me pogledala i rekla da je trbuh bas veliki, kao malo zabrinuto. Mislim ja znam da sam sitna, beba je veca za tjedan dana, glavica joj je veca malo od prosjeka za tjedne, trbuh je najveci dio mene definitivno. Vec imam scenarije u glavi da cu popucati sva 🤦♀️
I meni govore da je velik trbuh na pregledima, a beba je normalno. Uvijek kad uđem, kaže doktor oho trbuh je veliki 😂🙈 Ne brini, ništa strašno, još ako je bebac veći. To zavisi i kakav je trbuh, ja sam ovako ostala ista, nisam se za okružila u krug neg je nekako jako naprijed kao da sam lubenicu samo stavila, pa zato vjerojatno izgleda i velik. Mislim da i to ima veze
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cureee imamo 9 jajnih stanica!!! 🐔🥚❤️ Nikitta nadam se da sad krece tvoj period 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Kača wooow odlican rezultat,drzimo fige da se bas sve oplode 🤞🤞😊
Womenname pa to sam i ja rekla, da bar rade nesto pa me kao kontroliraju,cak bi i ostala, ko prva 2 puta, ali sada su me htjeli ostaviti samo na tabletama i to je kao to, nema pregleda,nema vađenja krvi,nema niceg, tak mogu i od doma, uostalom da misle da je hitno narucili bi me odma u pon na kontrolu,a ne tek za 10dana xD
Tuma i ja sam takva u pmsu, a sada nista 😃😃 mm bi da uvijek budem trudna kolko sam dobra trudnica,izuzev zaljenja i nespavanja u onom groznom periodu kad su nalazi bili grozni xD samo se jednom rasplakala ispred 4.ducama jer nije bilo francuske salate, a meni se taaaaako jela, to je bilo skroz na pocetku pa sam vec i zaboravila 😃 znaci da ga iselim zadnji mjesec s obzirom na promjene raspoloženja? 😃
Tiki meni pak govore da je premali za moje tjedne xD al ja imam 155cm i prosirila sam se u bokovima,pa mi nije sve otislo u trbuh xD na odjelu je lezala zenska koja je izgledala kao da Ce se raspukmut u jednom trenu a bila je cca tek 30tt, bebica je bila super i sve je bilo u redu,samo je njoj bilo jako tesko zbog velicine trbuha,mislim da dok je sve u redu s bebom da nemas razloga za zabrinutost, sve smo mi drugacije građe i drugacije se to rasporedi, a velicina trbuha nije toliko bitna na kraju,tj nema veze ako beba napreduje,jos ako je malo veca odma to drugacije izgleda 😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Cure svima 👋👋 i sretno!
Nikita 🤞❤️ ostalo od mene znas sto ti zelim! Drzi se. Vidila sma da si pisala pa upadam. 🤷♀️
Cure imam uzasne mucnine jucer a evo i danas... od jutros nista nisam jela.. sad uzela caj da pijem i odma povratila sve... jucer cijeli dan tako .. sta god uzmem u usta povratim...
Neznam kako da ublazim to ?
Imam osjecaj kad lezim da nemam nikakvih mucnina a docin budem u polulezecem gotovo ..odmah pocinju .. moram se prisilit da nesto jedem.. 🙃
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Bok. Nova sam ovdje. Molila bih ako netko ima iskustva da pomogne. 7.5. sam imala FET. Vraćena jedna blastocista. 12.dan radila betu i ona negativna. Prestala koristiti utrogestan ali menstruacije nema. Dali postoji kakva šansa da se mrvica ugnjezdila malo kasnije ili je to kraj? Ima li itko iskustva da mu je 122.dan beta bila negativna a ipak je bila trudnoća.
🙎♂️ 47 sve ✅️, 👩 39 endometrioza Klinika : Vinogradska
11/2019 IUI -AIH, beta ❌️
01/2020 IUI -AIH, beta ❌️
03/2020 IUI -AIH, beta❌️
09/2020 1.IVF transfer 2 blastice, beta ❌️
01/2021 2.IVF 5 blastica, freeze all
03/2021 operacija lijevog jajnika , endometrioza
05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
06/ 2022 3.IVF transfer 2 trodnevna, beta ❌️
11/2022 prirodni IVF - negativna aspiracija
03/2023 4.IVF 2 blastice, beta ❌️, 1 🐧
Bok. Nova sam ovdje. Molila bih ako netko ima iskustva da pomogne. 7.5. sam imala FET. Vraćena jedna blastocista. 12.dan radila betu i ona negativna. Prestala koristiti utrogestan ali menstruacije nema. Dali postoji kakva šansa da se mrvica ugnjezdila malo kasnije ili je to kraj? Ima li itko iskustva da mu je 122.dan beta bila negativna a ipak je bila trudnoća.
12.dan ne 122.dan
🙎♂️ 47 sve ✅️, 👩 39 endometrioza Klinika : Vinogradska
11/2019 IUI -AIH, beta ❌️
01/2020 IUI -AIH, beta ❌️
03/2020 IUI -AIH, beta❌️
09/2020 1.IVF transfer 2 blastice, beta ❌️
01/2021 2.IVF 5 blastica, freeze all
03/2021 operacija lijevog jajnika , endometrioza
05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
06/ 2022 3.IVF transfer 2 trodnevna, beta ❌️
11/2022 prirodni IVF - negativna aspiracija
03/2023 4.IVF 2 blastice, beta ❌️, 1 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji