Kaca bravo 🐔🥚🥳💪🏻
Sofi Sofi drzi se 💪🏻😔 i svu srecu ti zelim u sljedecem FETu, neka bude dobitni 🥰
Biljche meni su rekli da menga moze doci do 7 dana nakon prestanka uzimanja utrogestana. Za betu ne znam....💪🏻🍀🤞🏻
Ribic samo pozitivno i 💪🏻🍀🤞🏻
💛🧡
Meni je pala temp za pola stupnja 😏
Nemoj se oko tog zivcirat, pusti toplomjer. I ja sam tako pa sam mislila stalno desit će se ovo, ono, stalno je padala i dizala se. To uopće nije nikakav pokazatelj.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Hvala ti puno Nikitta 😘
Lindsay sto su ti rekli danas na pregledu?
Draga darliv , endo mi je tanak na 5.2 mm je a vidjela je zuto tijelo na lo pa me poslala vaditi p4,e2, lh i fsh u hitni labos da utvrdimo O da je bila nocas. Tako su se ponasale i lh trakice- kao da ce u noci puknuti folikul, a ujutro pocele svijetliti.
Uvela je estradiol od danas 3 x 2 mg pa ako se zadeblja u dan , dva idemo u fet a ako ne onda iduci mjesec.
Kako je tebi bilo u subotu? Sta ste dogovorili?
Mikica 38 žao mi je! 😞
Nikitta drago mi je da si se javila iako mi je jako žao da ti život stalno servira nešto novo. 😟😞 Ja imam česte urinarne infekcije pa te razumijem. Kad me jako uhvati ništa ne pomaže osim antibiotika, a dok god nije strašno pijem čaj od brusnice Encianov i d-manozu. Nadam se da će krenuti na bolje! ❤️
Ana26 žao mi je zbog hematoma, ali super da nije blizu bebice. Tako mi je drago da si vidjela sve što se treba vidjeti. ❤️🎉
Sanjich baš je slatki stomačić! 😍
Kača super za stanice! Neka ih se što više oplodi! 🤞🤞🤞
SofiSofi držim jako fige za tvoj FET! 🤞🤞🤞🤞
Tina uh mučnine... Nadam se da ćeš naći neki način za smanjenje.
Kod mene i dalje nema puno znakova trudnoće. Bar ja mislim. Nisam sigurna ni koje bih mogla protumačiti kao trudnoću. Sve si mislim ma nije to sigurno simptom, možda je zbog ovoga ili onoga.
Ja sam bila sigurna da ću čim beta dođe do određene razine imati mučnine jer inače imam problema sa želucem. 🤷♀️ A ja suprotno. Često gladna i to mi se jede teška hrana. Nikad mi se više nije jelo meso. 😁
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Womenname Isto ti tak na pocetku padala/rasla temp? Ja sam mislila da mora ostat povisena tak da sam se danas bas isplakala zbog tog pada...
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pozdrav curke :) Mi smo obavili zadnji pregled kod mpo, sve je super, veliki smo oko 1,5 cm 💗
Od terapije ostali utrići samo, sutra točno 8tt..
Za povraćanje dobila Torecan čepiće i nekako sam prihvatila da bez njih ne ide 🙄 tako da se uz njih i Rehidromiks puno bolje osjećam....vraćam polako kilažu :)
Nikitta za tebe posebno navijam 💗💗💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Tuma bit će da su dani takvi, peglam u sobi i puštam si pjesme. Kak krene neka srcedrapajuca od Olivera ja gotova, plačem skupa s kišom ovom vani 🙈🙈🙈
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tiki ma nema to nikakve veze. Neke žene i u 9.mj trudnoće imaju trbuh kao da su 6.mj, a neke kao da imaju trojceke. To je do građe tijela i konstitucije. Ne brini oko veličine trbuha 😊
MaloTele hahha po mom iskustvu možeš očekivati navalu emocija pred kraj i onda ga bolje otjeraj 😂 evo moj skače oko mene cijeli dan i samo me još više zivcira🙈
Kača woohoo super broj stanica🥰
Pami da, bh kontrakcije. Pij puno vode i kad ih osjetis promijeni položaj i to je to... Ne brini. Sad je to već normalno vrijeme da se jave....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tuma bit će da su dani takvi, peglam u sobi i puštam si pjesme. Kak krene neka srcedrapajuca od Olivera ja gotova, plačem skupa s kišom ovom vani 🙈🙈🙈
Hahah ili do dana ili do hormona 😅 mene je muž pitao jesam li u depresiji i dal da nekog zove😅 pa sam zaključila da se moram pribrati 😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Lindsay 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da se endo zadeblja i da ides u FET vec ovaj mjesec
Rina bolje bez mucnina, nego s njima 😂
Matkiša kako slatko 🥰 1.5 cm ciste srece 💕 drzim fige da mucnine popuste sto prije
💛🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji