Cure imam uzasne mucnine jucer a evo i danas… od jutros nista nisam jela.. sad uzela caj da pijem i odma povratila sve… jucer cijeli dan tako .. sta god uzmem u usta povratim…
Neznam kako da ublazim to ?
Imam osjecaj kad lezim da nemam nikakvih mucnina a docin budem u polulezecem gotovo ..odmah pocinju .. moram se prisilit da nesto jedem.. 🙃
Tiina, tako je meni od kraja 5 početak 6 tjedna 🙈. Tek mi je sada bolje kad sam ušla u 12tt, a 6 tjedana prethodnih sam povracala po 3 puta dnevno, čaj isto, voda ak se nalijem, morala sam po par gutljala. Spasile me samo zelene jabuke granny smith 🤭🤭 od njih mi nije bilo muka i zlo, al naravno ne možeš samo njih jesti cijeli dan.. znači ja nisam mogla ni vitamine piti svoje, pila svaki 3 dan.. al gin.rekla nema veze kao kad popijem popijem. Sve mi je smrdilo, morala sam gel za tuširanje mjenjati i kupiti od limuna i naranče 🤭🤭. Pušač sam strastveni bila do mučnina, ma kakvi ne mogu smisliti cigaretu i kavu više, ne prepoznajem se. Al stvarno je lakše kad se pređe taj 3mj, moraš se strpiti, probaj sa jabukama zelenim kiselim 🙂🙃
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
3/21 čekamo curku 💗💣👶
https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png
Meni je pala temp za pola stupnja 😏
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure imam uzasne mucnine jucer a evo i danas… od jutros nista nisam jela.. sad uzela caj da pijem i odma povratila sve… jucer cijeli dan tako .. sta god uzmem u usta povratim…
Imam osjecaj kad lezim da nemam nikakvih mucnina a docin budem u polulezecem gotovo ..odmah pocinju .. moram se prisilit da nesto jedem.. 🙃Tiina,tako je meni od kraja 5 početak 6 tjedna 🙈. Tek mi je sada bolje kad sam ušla u 12tt, a 6 tjedana prethodnih sam povracala po 3 puta dnevno, čaj isto, voda ak se nalijem, morala sam po par gutljala. Spasile me samo zelene jabuke granny smith 🤭🤭 od njih mi nije bilo muka i zlo, al naravno ne možeš samo njih jesti cijeli dan.. znači ja nisam mogla ni vitamine piti svoje, pila svaki 3 dan.. al gin.rekla nema veze kao kad popijem popijem. Sve mi je smrdilo, morala sam gel za tuširanje mjenjati i kupiti od limuna i naranče 🤭🤭. Pušač sam strastveni bila do mučnina, ma kakvi ne mogu smisliti cigaretu i kavu više, ne prepoznajem se. Al stvarno je lakše kad se pređe taj 3mj, moraš se strpiti, probaj sa jabukama zelenim kiselim 🙂🙃
Hvala ti budem provala s jabukama 😘
Uzas a jos moram pit terapiju tri put dnevno
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Rebeka da, ako si primila booster, onda nema smisla raditi test, najbolje samo izvaditi betu kad ti je receno, jer treba oko 7 dana da ispari iz organizma. 🤞🤞
Biljche ma neces morati na kiretazu, vjerujem da kasni zbog utrogestana. Ja sam uglavnom dobila do 5 dana nakon prestanka uzimanja. Mozes eventualno sutra nazvati kliniku u kojoj je bio postupak pa pitati za savjet, ako te necega strah.
Strah me svega. Budem nazvala pa pitala. Još me čekaju 4 blastice - po 2 na nosaču. Nadam se najboljem ishodu.
🙎♂️ 47 sve ✅️, 👩 39 endometrioza Klinika : Vinogradska
11/2019 IUI -AIH, beta ❌️
01/2020 IUI -AIH, beta ❌️
03/2020 IUI -AIH, beta❌️
09/2020 1.IVF transfer 2 blastice, beta ❌️
01/2021 2.IVF 5 blastica, freeze all
03/2021 operacija lijevog jajnika , endometrioza
05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
06/ 2022 3.IVF transfer 2 trodnevna, beta ❌️
11/2022 prirodni IVF - negativna aspiracija
03/2023 4.IVF 2 blastice, beta ❌️, 1 🐧
Rebeka ja sam primila Brevactid 1500- 5dnt, test sam radila 11dnt trodnevnog. Crtica se lijepo vidjela, ali sam ponavljala test za 2 dana da vidim dali se deblja i dali je crta od boostera ili trudnoće.
Tiki meni isto kažu da je trbuh dosta velik, malac je veći za 2 tjedna. Ja sam visoka 168, imam sad nekih 72kg, oko 7kg sam dobila do sada, ali to ti jako ovisi od konstitucije. Ja sam malo samo bokove dobila, ali ostalo ništa. Sve je u trbuhu, tako da mislim da to nije ništa zabrinjavajuće pogotovo dok bebač lijepo napreduje i raste.
Pitanje za trudnice- ja sam sad punih 30tt, danas me baš često onako stegne lagano u trbuhu i stvrdne se na par sekundi pa popusti. Ne boli me ni u leđima ni u trbuhu, nema pritiska samo to stezanje. Jesu to BH kontrakcije? U utorak idem na pregled pa ću pitati, strah me samo da se ne bi počela otvarati.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Imam osjecaj kad lezim da nemam nikakvih mucnina a docin budem u polulezecem gotovo ..odmah pocinju .. moram se prisilit da nesto jedem.. 🙃Tiina,tako je meni od kraja 5 početak 6 tjedna 🙈. Tek mi je sada bolje kad sam ušla u 12tt, a 6 tjedana prethodnih sam povracala po 3 puta dnevno, čaj isto, voda ak se nalijem, morala sam po par gutljala. Spasile me samo zelene jabuke granny smith 🤭🤭 od njih mi nije bilo muka i zlo, al naravno ne možeš samo njih jesti cijeli dan.. znači ja nisam mogla ni vitamine piti svoje, pila svaki 3 dan.. al gin.rekla nema veze kao kad popijem popijem. Sve mi je smrdilo, morala sam gel za tuširanje mjenjati i kupiti od limuna i naranče 🤭🤭. Pušač sam strastveni bila do mučnina, ma kakvi ne mogu smisliti cigaretu i kavu više, ne prepoznajem se. Al stvarno je lakše kad se pređe taj 3mj, moraš se strpiti, probaj sa jabukama zelenim kiselim 🙂🙃
Hvala ti budem provala s jabukama 😘
Uzas a jos moram pit terapiju tri put dnevno
I ja isto, pila estrofem, duphastone 🙈
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
3/21 čekamo curku 💗💣👶
https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png
Pami ma vjerujem da. To je sve do konstitucije sigurno. To sto opisujes su BH kontrakcije, nista zabrinjavajuce u tim tjednima, kad osjetis, promijeni polozaj, lezi, odmori. Tijelo se priprema polako za porod ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Nikita meni se uvijek otvara na Aktualne teme pa vidim ko je zadnji nesto na nekoj temi pisao. Obicno ne gledam skrolam po temama, al nasa Zimskih19/20 cesto sad bude na kraju popisa, a i valjda bar potrefim kad ti pises. Samo se ti javi kad budes osjecala se spremnom. Moj kontakt za tebe ce uvijek biti otvoren.
Nikita bas mi je drago da si se javila..zao mi je zbog tih svih problema koje imas..slobodno se ti nama javi s vremena na vrijeme..vjerujem da ni jedna cura ne smatra da ti tu na forumu nije mjesto i uvijek cemo te saslusat kad se trebas pojadat negdje ❣️
Cure s lijepim vijestima cestitaam 💕
Cure s ne tako lijepim zao mi je i grlim vas
Mi evo cekamo da se doktor vrati s godisnjeg pa da dobijemi termin za tese...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji