Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    21. Svibanj 2021. 22:48

Women_name a da pošalješ mail i pitaš? Možeš i sutra ujutro zvati, netko je sigurno dežuran pa objasni situaciju i pitaj. Ako ne, pon će biti oke...😊 Da, kužim te za fešte i to. Moj muž je bio pozvan prije 2 tj na feštu jer je frendu žena rodila i nije otišao jer se bojao za mene, a tamo je bilo 50ak ljudi u malom zatvorenom prostoru.... I sad kad ja rodim ne planira raditi feštu već počastiti par bližih frendova i mogu mislit kako će to svi primiti. Jer se već svi spremaju na feštu i svima je smiješna ta strka oko korone. Al briga me za sve te ljude ako ne kuze. Bit će vremena za fešte i slavlja.... I da, dns se cijepio 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

21. Svibanj 2021. 23:03

Meni pise andol do 35tt. 

• *.Women_name.*
    21. Svibanj 2021. 23:06

Tuma

Women_name a da pošalješ mail i pitaš? Možeš i sutra ujutro zvati, netko je sigurno dežuran pa objasni situaciju i pitaj. Ako ne, pon će biti oke…😊 Da, kužim te za fešte i to. Moj muž je bio pozvan prije 2 tj na feštu jer je frendu žena rodila i nije otišao jer se bojao za mene, a tamo je bilo 50ak ljudi u malom zatvorenom prostoru…. I sad kad ja rodim ne planira raditi feštu već počastiti par bližih frendova i mogu mislit kako će to svi primiti. Jer se već svi spremaju na feštu i svima je smiješna ta strka oko korone. Al briga me za sve te ljude ako ne kuze. Bit će vremena za fešte i slavlja…. I da, dns se cijepio 😊

Ma to je Petrova, ne znaju oni kj je mail 🙈 a ja ti se više uopće ne vodim kod svog ginekologa, ni privatnog ni socijalnog. Sumnjam da bi oni i bili stručni za to. Sad pod zadnje su me oni skroz preuzeli. Ma zvala bi da je nešto ovako, jer sumnjam da oni rade preko vikenda, morala bi baš hitnu.  Ali mislim da sad dva dana ne igra ulogu. Htjela bi pitat baš prof Ivanišević ili doc Starcevica jer su oni baš za patologije u trudnoći. Znam da cure sa trombofilijama idu kod nje zbog terapije. Nebi htjela da mi se bilo tko javi pa mi kaže da prestanem ili obrnuto a ne smijem. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    21. Svibanj 2021. 23:14

Tuma

Women_name a da pošalješ mail i pitaš? Možeš i sutra ujutro zvati, netko je sigurno dežuran pa objasni situaciju i pitaj. Ako ne, pon će biti oke…😊 Da, kužim te za fešte i to. Moj muž je bio pozvan prije 2 tj na feštu jer je frendu žena rodila i nije otišao jer se bojao za mene, a tamo je bilo 50ak ljudi u malom zatvorenom prostoru…. I sad kad ja rodim ne planira raditi feštu već počastiti par bližih frendova i mogu mislit kako će to svi primiti. Jer se već svi spremaju na feštu i svima je smiješna ta strka oko korone. Al briga me za sve te ljude ako ne kuze. Bit će vremena za fešte i slavlja…. I da, dns se cijepio 😊

Nisam ni pročitala ovaj drugi dio 🙈 ma i mi izbjegavam fkt ic igdje, ali ni sam nije znao kj da radi. Ovo mu je bratić i svi idu iz familije, bio bi nos do poda. Bit će kao najuža familija vani u šatoru ispred kuće.  Neznam kj bi rekla, dovedu te u neugodnu situaciju, užas.  Što se tiče fešte za bebu tako i mi, rekla sam ovo nek ide, istrpit ću tih tjedan dana bez da imamo kontakt. Ali već sam svima rekla da nikakve fešte kad rodim, samo najnajblizi, jedino ak hoće opet bit izoliran tjedan dana od nas dvije 🙈 super za cijepljenje 👏👏👏👏

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Lorena3009
    21. Svibanj 2021. 23:39

ribic

LorenaTest ti je top! Jel to jutarnji urin? Pa ovo su se dvije bebice primile ak ti s trodnevnima takva crta😀

Nije jutarnji, oko 14 sati ga radila. A prije toga sigurno 6,7 puta bila u wc-u. Zato me i ohrabruje. 😁😁 Ne mogu docekat betu u ponedjeljak, samo se nadam da ce bit dobra i da se ne razocaram🙏🙏🙏

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• *.Women_name.*
    21. Svibanj 2021. 23:54

Mag.nolia

Meni pise andol do 35tt.

A zbog čega vi pijete cure? Budem ja ipak nazvala i hitnu sutra 🙈 ja pijem zbog d dimeri zbog korone, nije bilo za clexane pa kao aspirin preventivno

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tuma
    22. Svibanj 2021. 00:01

*.Women_name.*

Tuma

Ma to je Petrova, ne znaju oni kj je mail 🙈 a ja ti se više uopće ne vodim kod svog ginekologa, ni privatnog ni socijalnog. Sumnjam da bi oni i bili stručni za to. Sad pod zadnje su me oni skroz preuzeli. Ma zvala bi da je nešto ovako, jer sumnjam da oni rade preko vikenda, morala bi baš hitnu. Ali mislim da sad dva dana ne igra ulogu. Htjela bi pitat baš prof Ivanišević ili doc Starcevica jer su oni baš za patologije u trudnoći. Znam da cure sa trombofilijama idu kod nje zbog terapije. Nebi htjela da mi se bilo tko javi pa mi kaže da prestanem ili obrnuto a ne smijem.

Da, kužim to. Ja imam mail od svoje dr s Merkura pa smo se čule par puta za nalaze. Čak mi je prošlu nedjelju poslala neke nalaze... Ja sam kod dr. Stasenko, a ona je za visokorizicnu trudnoću, pa kužim isto ne bih da bilo tko kaže nešto.... Mislila sam ako imaš kontakt od svog dr iz Petrove.... 

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

Tuma
    22. Svibanj 2021. 00:07

*.Women_name.*

Tuma

Nisam ni pročitala ovaj drugi dio 🙈 ma i mi izbjegavam fkt ic igdje, ali ni sam nije znao kj da radi. Ovo mu je bratić i svi idu iz familije, bio bi nos do poda. Bit će kao najuža familija vani u šatoru ispred kuće. Neznam kj bi rekla, dovedu te u neugodnu situaciju, užas. Što se tiče fešte za bebu tako i mi, rekla sam ovo nek ide, istrpit ću tih tjedan dana bez da imamo kontakt. Ali već sam svima rekla da nikakve fešte kad rodim, samo najnajblizi, jedino ak hoće opet bit izoliran tjedan dana od nas dvije 🙈 super za cijepljenje 👏👏👏👏

Kužim, ipak je obitelj i ajde vani je. A i oboje ste već preboljeli i on se još i cijepio a i odvojit ćete se na par dana, tako da stvarno nema šanse da se zarazis. 😊Ma gle.vecina mojih frendica koje imaju male bebe ili su bile trudne se nisu ni upola pazile kao mi, ali nakon svega što smo prošli da bismo ostale trudne, ja ne želim to riskirati... Tko će razumjeti, razumjet će, tko neće, neće i bok. 

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    22. Svibanj 2021. 00:20

Tuma

*.Women_name.*

Tuma

Nisam ni pročitala ovaj drugi dio 🙈 ma i mi izbjegavam fkt ic igdje, ali ni sam nije znao kj da radi. Ovo mu je bratić i svi idu iz familije, bio bi nos do poda. Bit će kao najuža familija vani u šatoru ispred kuće. Neznam kj bi rekla, dovedu te u neugodnu situaciju, užas. Što se tiče fešte za bebu tako i mi, rekla sam ovo nek ide, istrpit ću tih tjedan dana bez da imamo kontakt. Ali već sam svima rekla da nikakve fešte kad rodim, samo najnajblizi, jedino ak hoće opet bit izoliran tjedan dana od nas dvije 🙈 super za cijepljenje 👏👏👏👏

Kužim, ipak je obitelj i ajde vani je. A i oboje ste već preboljeli i on se još i cijepio a i odvojit ćete se na par dana, tako da stvarno nema šanse da se zarazis. 😊Ma gle.vecina mojih frendica koje imaju male bebe ili su bile trudne se nisu ni upola pazile kao mi, ali nakon svega što smo prošli da bismo ostale trudne, ja ne želim to riskirati… Tko će razumjeti, razumjet će, tko neće, neće i bok.

Odmah ću ti tu odg za oboje 😊 a budem nazvala sutra odjel, da nije tko slučajno dežuran, iako mislim da ak sad već pijem mjesecima još ta dva dana. Ali da, nebi htjela od bilo koga čuti. Nemam mail, nisu davali mail ove, samo kontakt telefone 🙄 vidjet ću sutra hoće se tko javit i šta preporuča, ali precudno, još mi je na odjelu u 34 tt čitala terapiju  da provjeri šta je napisala u kompjuter i nije ništa komentirala 🤷‍♀️
    A za ovo za frendice kužim sve, takve su i moje. Ja se jako pazim jer eto sve smo to prošli, ne da nezelim koronu pokupit, nego nezelim se ni prwhladit i s temp ic rodit. Ne kuze oni to, ali baš tako, nije me uopće briga, znam zašto to radim 😊

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tuma
    22. Svibanj 2021. 00:58

Women_name Nazovi ali ako ti nitko neće znati odgovoriti nije strašno, možeš pričekati još koji dan, ionako mnoge piju do 37.tt.
    Da, ne shvaćaju one to, al kako i kažeš, nije ni bitno, mi znamo zašto. 😊
    Idem spavati, ne mogu gledat više, ugl, ne zamaraj se oko tog sad, nije to sad tak bitno vj prestati odmah inače ne bi puštali i do 37.,38.tt nekima 😊 laku noć 🥰

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.