Cure, ja noćas prokrvarila i bilo je par sitnih ugrušaka. Sad kad sam išla na WC bilo je manje krvi nego noćas,ali nije stalo.
Zvala sam dr.i rekla je da pojačan Utrogestan i da mirujem, a ako ne stane do poslijepodne da idem na hitnu.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Cure, ja noćas prokrvarila i bilo je par sitnih ugrušaka. Sad kad sam išla na WC bilo je manje krvi nego noćas,ali nije stalo.
Zvala sam dr.i rekla je da pojačan Utrogestan i da mirujem, a ako ne stane do poslijepodne da idem na hitnu.
Nadam se da ce sve bit u redu, i da ce krvarenje stat 🙏❤
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Ana mogu mislit straha, ali nemoj odma najcrnje mislit.. Na lijevi bok i miruj.. Ako ne stane onda na pregled u ponedjeljak . Moguce da je hematom neki imali smo tu ranih krvarenja masu... 🙏🍀🍀🍀🍀🍀
Ana26 Miruj i drzi se. Vrlim❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Lindsay hvala na info, 13 dana bome 😂. Cak i da je 10 dana taman mi je tada beta nista od testiranja 🙈
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Ana26 zao mi je, nadam se da ce prestat. Vrlim 😘💓
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Halo halo vidim da je netko pitao za mene 😁 ja sam i dalje na ursofalku,koji mi je postao najbolji frend 😆 najbolje tablete ikad,moram si zalihu napravit 😁😆 bila sam tjedan dana doma pa u srijedu su rekli da se ponovno javim na obradu na hospitalizaciju, tolko mi se zamjerila bolnica da nemam rijeci,znaci izvadili su mi krv dva dana za redom iako su moglisve odjednom,i to nakon sto sam cekala 4h da me uopce zaprime, svi moji frendici enzimi su u referentnnim intervalima osim AST koji je blago povisen, samo 84 nakon sto je bio 908,zucne su se spustile u 7 dana sa 60 na 35,znaci da i dalje padaju, i svi nalazi su mi super,a oni su mene htjeli ostavit na odjelu krcatom korone da lezim i pijem te 3tablete dnevno, odbila sam to jer me strah da ne pokupim jos tam nekaj i potpisala da idem na vlastitu odgovornost doma, mojih doktora nije bilo,uopce neznam gdje su,mozda u izolaciji, tamo se ne zna ko pije ko placa, sestra radi pola smjene na covid odjelu,pola na patologiji trudnoce i vadi mi krv i prica kak ona ne koristi rukavice za ista jer ne moze u njima raditi,zene dodu netestirane na covid i secu po odjelu dok cekaju test, koriste isti WC kao i mi, isti umivaonik, isti tus, sad su jos i pratnju dopustili i tamo je kaos, odjel je ko na kolodvoru,i jednostavno nisam htjela lezati u takvim uvjetima da bi pola 3tablete dnevno, uzv rade kad dodes i kad ides doma,znaci bebu nece nitko gledati u toj 7dana koje ni ja jos lezala,za ctg je meni prerano i doslovno nemaju kaj sa mnom nego da mi daju ursofalk i jednom tjedno vadit krv da vide jel se to i dalje smanjuje, to mogu i od doma, sigurnije mi je, svrbeza skoro pa nema,spavam evo vec 4.noc zaredom u komadu,moj momak je super,sve je u redu, i tome se cude ko pura dreku,kao da ocekuju dinosaura unutra,a decko je sasvim normalan 🥰 svasta bi jos napisala al suzdrzat cu se xD
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Jedino su mi rekli da sam anemična i dokt mi je prepisao heferol koji ne mogu dobit jer ga na odjelu ne drze 🤦 lud zbunjen normalan,ugl narucila sam se 31.5. u ambulantu za visokorizicnu trudnocu,prvo je bilo morate ostat na promatranju,a onda je bilo nema veze,dodite za 10dana jer niste hitan slučaj,eto sta da kazem,ugl doma sam,super mi je i ako treba lezat u bolnici do poroda,lezat cu ali necu lezat usred korone na odjelu da bi pila 3tablete dnevno.
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Bok cure
Danas mi je 4dnt 2 trodnevna ( 4 i 2 stanicni)
Zigaju me jajnici a jucer navecer sam dobila temp( 37,5)
Jutros sam mjerila i jos je tu (37,4)
Da li da popijem Lupocet ili boljw ne
Da li je koja od vas imala temperaturu
Znam da moze bit od utrogestana al svejedno pitam
Hvala
Ja 40godina, suprug 34
Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni
Vidim ima dobrih i losih vijesti, dobrima cestitam, veselim se svakoj crtici ko da je moja, a sto se tice onih losih,nemojte curke odustati, uvijek se sjetim sebe kad sam imala prvu neg betu koliko me pogodilo ali velikom vecinom svi dodemo do cilja, i nema razloga vjerovati da necete uspjet pogotovo ako ste na pocetku,odtugujte i ajmo dalje,bebe cekaju 😊😊🙏
Sanjich pitaj na pregledu sve sto te zanima,ni meni nisu htjeli na pocetku nista puno pricat, kao sve je uredno,sve odgovara tjednima i to je to,onda sam pitala i za posteljicu i za protoke i odg su,oni se vode time da sto manje pricaju to bolje,kao nama je tako i tako bitno da je sve okej,pa sam rekla svojoj dokt da sto manje ona prica ja vise guglam,pa je sad razgovorljivija 😊
Lucy jako mi je zao zbog tebe,znam da malo kasnim ali bas sam mislila da Ce kod tebe uspjet ovaj put, iduci nemoj nikom govorit da ides u postupak, nisam ni ja pa je uspjelo,mozes pokusat 😊🙏
Ana 26 miruj miruj i miruj, nadamo se da je samo heđatom ili puknuta zilica ili nesto,jesi mislila na hitnu ili cekas pregled ili kakav ti je plan?
Manemoj da znas da sam mislila da se nekaj dogodilo kad se uopce nisi javljala danima,to je normalno za mene ali ne za tebe 😅 drago mi je da je sve super i da mali Roko napreduje 🥰🥰 ti isto odmaraj sto vise i bit Ce super na kraju sve 😊
Mtb tebi 😘😘😘 uvijek me iznenadi koliko si jaka i mocna zena 💪
Tuma i womenname ja se tolko veselim vadim curicama ko da su moje 😊 i kad vidim kolko malo imate do kraja oblije me znoj, ono tu jeeeee krenut Ce svaki tren 😅😅😊
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji