AuroraB navijamo za tvoje 🌟🌟🤞❤️
Nirvana neka si ti okrugla 😊Bebica je slatkiš mali 🤩
TirelessIvy jako bih voljela da ti uspije 🤞❤️
Magnolia baš mi je žao što se toliko mučiš, ali definitivno će se isplatiti 🤞😊
Tuma meni je tvoj autocorrect zakon 😁
Navikla sam se vec, ma ne treba me žaliti, nego eto ta hodanja na tašte me samo dokrajče😅😅
Ja te nimalo ne žalim
Nije ni muž, samo da znate🤣🤣
To je drugo, on je seronja
Marta82, vadi GUK i inzulin natašte. Iz toga se može izračunati imaš li IR. Svaki laboratorij to radi, a onda javi rezultate i ubacim ti ih ja u HOMA1 i HOMA2 kalkulator koji se koriste za IR.
💔💔💔
Annboleyn Hvala na lijepim zeljama :)
A tebi zelim da konzilij donese odluku koja je najbolja za vas i vasu trenutnu situaciju 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Jel mi moze neko objasnit ovo racunanje koliko tjedana trudnoce je... ne kuzim jel se u naseme slucaju to broji od dana transfera ili od zadnje menstruacije... evo npr u mom slucaju zadnju menstruaciju sam imala 9.4 a transfer 23.4 i koliko sam sad ja onda trudna ? Ako sam trudna, dajem sebi pravo govorit da jesam 😁🤣
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
AuroraB navijamo za tvoje 🌟🌟🤞❤️
Nirvana neka si ti okrugla 😊Bebica je slatkiš mali 🤩
TirelessIvy jako bih voljela da ti uspije 🤞❤️
Magnolia baš mi je žao što se toliko mučiš, ali definitivno će se isplatiti 🤞😊
Tuma meni je tvoj autocorrect zakon 😁
Navikla sam se vec, ma ne treba me žaliti, nego eto ta hodanja na tašte me samo dokrajče😅😅
Ja te nimalo ne žalim
Nije ni muž, samo da znate🤣🤣
To je drugo, on je seronjaMarta82, vadi GUK i inzulin natašte. Iz toga se može izračunati imaš li IR. Svaki laboratorij to radi, a onda javi rezultate i ubacim ti ih ja u HOMA1 i HOMA2 kalkulator koji se koriste za IR.
Super, fala ti
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Molim pomoć..
Transfer bio 08.05., betu bi trebala vaditi sutra..
Danas sam napravila test i negativan je..jel ima smisla se nadati?
S tim da su me danas počeli boljeti jajnici kao pred mengu..
Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷♀️
06/21 FET, beta 0
Jel mi moze neko objasnit ovo racunanje koliko tjedana trudnoce je… ne kuzim jel se u naseme slucaju to broji od dana transfera ili od zadnje menstruacije… evo npr u mom slucaju zadnju menstruaciju sam imala 9.4 a transfer 23.4 i koliko sam sad ja onda trudna ? Ako sam trudna, dajem sebi pravo govorit da jesam 😁🤣
Racuna od zadnje M, meni je upisala i alternativni datum.. Npr po zadnjoj m 17.1 termin mi ne 24.10 a po fetu 3.2. Termin mi je 22.10.
Mozes upisat na Google kalkulator trudnoce ivf pa vidjeti unosis datum transfera i kakav zametak je u pitanju, a obicni kalkulator unoais samo zadnju M
🍀😊
Cure,hvala vam na čestitkama! Ultrazvuk je 31.5.
Rina89 malo sam mirnija,a sigurno ću sutra po starom. Nastojim se ne brinuti,ali to je jače od mene. Ma sigurno ti ne bi bilo lakše da si i treću betu izvadila. Tako je to kod većine nas.
Ne brini za vanmaterničnu, ne bi ti beta bila tolika.
Aurora,Roxy,Perlla Pupo! Sretno vam!
Anchy konačno krećete! Sretno!
Leoni odlična beta!
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Hvala cure svima 🥰🥰
Takoder cestitam svim curama sa dobrim vijestima 💕
Tesko mi je pohvatat sve jer sam se malo povukla s foruma dok smo u toj fazi cekanja..ee da i da se malo pohvalim hlace koje nisam mogla ni navuc preko guzice prije 2 mj sad ih fino mogu zakopčat 🤭🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hvala cure svima 🥰🥰
Takoder cestitam svim curama sa dobrim vijestima 💕
Tesko mi je pohvatat sve jer sam se malo povukla s foruma dok smo u toj fazi cekanja..ee da i da se malo pohvalim hlace koje nisam mogla ni navuc preko guzice prije 2 mj sad ih fino mogu zakopčat 🤭🤭
Baš mi je drago što krećete, bit će to super, mora 🤞❤️
I odlično za kile, to je uvijek dobra vijest kod nas žena 💪🤪
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ana26 beta je wooow! 🎉🎉🎉 Jesi sada što mirnija? Ja mislim sada, iz ove perspektive, da bi bila mirnija da sam i 3.put radila betu.
Perlla, Roxy, AuroraB 🤞🤞🤞🤞🤞 PUPO
VM žao mi je!
Anchy supeeer!
Leoni odlično za 7 dan! Neka se dupla! 🎉🤞🤞🤞
WomenName jesam li dobro shvatila da si napisala da kad si došla na 1.UZV, kod prve trudnoće, nije bilo bebice? Bez krvarenja i ičega? 😟
Ma neee. Krvarila sam, ali mi je doktor rekao da mirujem i koristim utrogestane jer se ionako tako rano ništa ne može, da će biti ili spontani ili će se zadržat (tjedan dana poslije bete sam počela krvariti) Osim u slučaju jakih bolova da idem u bolnicu. Onda sam navečer imala nakon bolova nekakve ugruske ogromne i nazvala opet jer mi se nije dalo hodat po hitnoj, tad me dr. Zlodi primila i nije bilo ničega u maternici. E tu su me onda prepali dali je otišlo ili je vanmaternicna. Zapravo ja nikad neću saznati kj se desilo, jer drugu betu nisam vadila, bilo je doba korone i rekli su da je na 11dc beta oko 100 dobra i naručili me na uzv sa 7tt. Prvi postupak, nemam pojma o ničemu 🤷♀️ Ovaj put sam bila pametnija, vadila sam obje bete i bez obzira kj su me oni naručili sa 7 tt u klinici ja sam otišla sa 5 plus nešto, da budem sigurna da je u maternici. Prošli put su me živu prepali 🙄 ali ostane ti strah, pa kad sam s ovom bebicom zatrudnila dugo nisam htjela uopće cut tu riječ da sam trudna jer sam se jako bojala iako je sve izgledalo super.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️