Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Beba4321
    19. Svibanj 2021. 12:44

Pozdrav cure, svima želim puuunoo sreće 🥰 i čestitam na dobrim vijestima 🥰🥰
    Ja imam jedno pitanje.. Da li je normalno da nakon biokemijske dosta krvarim? Danas mi je 8 dan da krvarim i to je još uvijek svježa krv koja dosta uloška napuni. Uz to sve, donji dio kičme me baš boli, kad se saginjem imam osjećaj kao da će me baš nešto uklještiti, te mi u trbuhu još uvijek postoji blaga menstrualne bol, ali ništa strašno.. Baš me strah da se nije nešto zeznulo dolje 😥😥

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

Barbi30
    19. Svibanj 2021. 12:49

Pozz cure..vidjela sam neki dan objavu ali ne mogu je sada naći... kako se čuvaju injekcije koje dobijemo..npr Ovitrelle? 

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

Hrabrica
    19. Svibanj 2021. 12:52

Beba4321

Ja imam jedno pitanje.. Da li je normalno da nakon biokemijske dosta krvarim? Danas mi je 8 dan da krvarim i to je još uvijek svježa krv koja dosta uloška napuni. Uz to sve, donji dio kičme me baš boli, kad se saginjem imam osjećaj kao da će me baš nešto uklještiti, te mi u trbuhu još uvijek postoji blaga menstrualne bol, ali ništa strašno.. Baš me strah da se nije nešto zeznulo dolje 😥😥

baš sam neki dan čitala o tom (jer sam očito i ja u tom sosu 😕 ) pa je pisalo da su menge nakon biokemijske puno bolnije, duže traju i da bude čak i dosta ugrušaka... Ali za svaki slučaj da možda pitaš gina? ili će ti se javiti neka od cura koje su to prošle..

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Lorena3009
    19. Svibanj 2021. 12:54

Pozz cure, danas mi je 7.dan od vracanja 2 osmostanicna zametka(3.dan vraceni). Sve do jucer skoro pa i nisam imala nikakve simptome osim blago osjetna jajnika. Od jucer imam blage grceve, kao pred mengu Al blaže. Danas isto Al na momente i blaže. Al su mi noge jako hladne. Imam osjecaj ka da su mi u ledu. Jel iko ima nesto slicno? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Tiinaa
    19. Svibanj 2021. 12:55

Hrabrica

Beba4321

baš sam neki dan čitala o tom (jer sam očito i ja u tom sosu 😕) pa je pisalo da su menge nakon biokemijske puno bolnije, duže traju i da bude čak i dosta ugrušaka… Ali za svaki slučaj da možda pitaš gina? ili će ti se javiti neka od cura koje su to prošle..

Ja sam imala prosli mjesec biokemijsku i toliko krvarenje i bolove da sam mislila na hitnu... al meni je to kratko trajalo nekih 4-5 dana..

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Tiinaa
    19. Svibanj 2021. 12:59

Lorena3009

Pozz cure, danas mi je 7.dan od vracanja 2 osmostanicna zametka(3.dan vraceni). Sve do jucer skoro pa i nisam imala nikakve simptome osim blago osjetna jajnika. Od jucer imam blage grceve, kao pred mengu Al blaže. Danas isto Al na momente i blaže. Al su mi noge jako hladne. Imam osjecaj ka da su mi u ledu. Jel iko ima nesto slicno?

Imam i ja sindrom hladnih nogu i jos uvijek mi traje... znaci nikako ih ugrijat... bas sam neki dan ovdje pitala al mi se nije javio nitko sa slicnom situacijom.. 😁

Ja 32g, muz 31g
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Svibanj 2021. 13:03

Tiinaa

Lorena3009

Imam i ja sindrom hladnih nogu i jos uvijek mi traje… znaci nikako ih ugrijat… bas sam neki dan ovdje pitala al mi se nije javio nitko sa slicnom situacijom.. 😁

Sve vam je to normalno. U prvoj trudnoći sam imala ledena stopala, u drugoj vrela. Inače imam hladnjikava stopala.
    Ili vam dolazi menstruacija, ili ste trudne. Saznat ćete za koji dan. 

💔💔💔

• Tiinaa
    19. Svibanj 2021. 13:06

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tiinaa

Lorena3009

Imam i ja sindrom hladnih nogu i jos uvijek mi traje… znaci nikako ih ugrijat… bas sam neki dan ovdje pitala al mi se nije javio nitko sa slicnom situacijom.. 😁

Sve vam je to normalno. U prvoj trudnoći sam imala ledena stopala, u drugoj vrela. Inače imam hladnjikava stopala.

A da upravo tako ... valjda cemo docekat pozitivne vijesti 😁🙏❤

Ja 32g, muz 31g
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

Hrabrica
    19. Svibanj 2021. 13:07

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tiinaa

Lorena3009

meni su uvijek ledena 🙊🙂 kroz cijelu godinu 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Lorena3009
    19. Svibanj 2021. 13:08

Tiinaa

Lorena3009

Nikad prije menge mi stopala nisu hladna. Malo kad i da jesu. Zimi da klasika. Al za ovaj period mi je to precudno. Nikako da ih ugrijem, nadam se da ne dolazi menga. U utorak je trebam dobit a betu u ponedjeljak vadim

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.