Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    19. Svibanj 2021. 11:48

SenniRemmus prekrasne vijesti! Baš mi je drago zbog tebe
    Miss nije te mazila ova trudnoća, ali nije više niti važno, pomalo si pred finišom i znam da ćeš ti to moći odmirovati 
    Cure, sutra idem na transfer (znači trodnevni)! Nikakve druge informacije mi nisu dali, sutra će mi navodno sve pisati u košuljici... Ne mogu vjerojavati da ih ne smeta GDPR kad vas obještavaju telefonski u koliko sati je transfer, ali kad treba reći jednu rečenicu o stanicama, onda odjednom je zaštita podataka izuzetno važna. Totalni bullshit. Ja sam turu plakanja već odradila, jer znam da to znači da ih se oplodilo manje od 5kom povrh skoro 6mj Proxeeda, vitamina D preko 100, Omege i Menopura koji je trebao pomoći... Umjesto da idemo na bolje, mi na gore... Ali što je tu je! 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

SeniRemmus
    19. Svibanj 2021. 11:55

AuroraB

SenniRemmusprekrasne vijesti! Baš mi je drago zbog tebeMissnije te mazila ova trudnoća, ali nije više niti važno, pomalo si pred finišom i znam da ćeš ti to moći odmirovatiCure, sutra idem na transfer (znači trodnevni)! Nikakve druge informacije mi nisu dali, sutra će mi navodno sve pisati u košuljici… Ne mogu vjerojavati da ih ne smeta GDPR kad vas obještavaju telefonski u koliko sati je transfer, ali kad treba reći jednu rečenicu o stanicama, onda odjednom je zaštita podataka izuzetno važna. Totalni bullshit. Ja sam turu plakanja već odradila, jer znam da to znači da ih se oplodilo manje od 5kom povrh skoro 6mj Proxeeda, vitamina D preko 100, Omege i Menopura koji je trebao pomoći… Umjesto da idemo na bolje, mi na gore… Ali što je tu je!

AuroraB kako mrzim te GDPR fore! Iskorištavaju GDPR kad ima paše, ne misleći koliko je tebi bitna ta informacija i koliko bi te umirila i opustila ti tijelo prije ET ☹ Možda to što ideš na ET na znači da nema šanse za kojeg smrzlića? Nadam se da bude sve okej ❤❤🤞🏻🤞🏻😘

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Hrabrica
    19. Svibanj 2021. 11:56

Zanemarite pitanje, uspjela! 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Hrabrica
    19. Svibanj 2021. 12:13

AuroraB

SenniRemmusprekrasne vijesti! Baš mi je drago zbog tebeMissnije te mazila ova trudnoća, ali nije više niti važno, pomalo si pred finišom i znam da ćeš ti to moći odmirovatiCure, sutra idem na transfer (znači trodnevni)! Nikakve druge informacije mi nisu dali, sutra će mi navodno sve pisati u košuljici… Ne mogu vjerojavati da ih ne smeta GDPR kad vas obještavaju telefonski u koliko sati je transfer, ali kad treba reći jednu rečenicu o stanicama, onda odjednom je zaštita podataka izuzetno važna. Totalni bullshit. Ja sam turu plakanja već odradila, jer znam da to znači da ih se oplodilo manje od 5kom povrh skoro 6mj Proxeeda, vitamina D preko 100, Omege i Menopura koji je trebao pomoći… Umjesto da idemo na bolje, mi na gore… Ali što je tu je!

Sretno na transferu i točno kužim o čemu pišeš! Mi smo čak i dobili preko maila info koliko ih se oplodilo aaaali kad je došao dan transfera, očekivala sam da ćemo svi zajedno sjesti i donijeti odluku. Međutim mene su poslali u salu i tek tamo pitali koliko i koje bi vratili i rekli mi opcije. Iskreno bila sam baš ljuta jer su njega momentalno isprašili van radi korone, i kužim sve ali to je stvarno velika odluka koja se njega tiče koliko i mene. Zato sam u sali sve zaustavila, uzela mobitel, nazvala ga i stavila na spiker da i on bude bar na taj način uključen i pita sve što ga zanima. Klinika je stvarno odlična i svi koji tamo rade su prekrasni ljudi ali eto valjda je sad takva situacija i nema druge nego tako..I nema plakanja curo, ideš sutra po svoju mrvicu! Glavu gore i pozitivu! 

11/2018 – inseminacija X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    06/2021 – FET X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

darliv
    19. Svibanj 2021. 12:18

SenniRemmus kakve divne vijesti, čestitam vam, neka bude sve ok dalje 
    AuroraB mislim da nisu ni svjesni kakva nam je patnja ne znati nista tih nekoliko dana, i zao mi je da nemaju suosjecanja, kakve stvari se muljaju i događaju oko nas i onda oni šibaju te fore sa zastitom podataka...uffffff  zao mi je da rezultati nisu drugačiji, ali tvoja trodnevna mrvica/e neka bude dobitna, i tko zna, mozda bude i koji smrzlić, navijam 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Sunny_🐣
    19. Svibanj 2021. 12:20

SeniSummer ma toooooooooooooooooooo  beta je divnaaaa. U petak lijepo duplanje 🙏🙏🙏
    AuroraB razumijem te, ali sad je jedino bitno da sutra ideš po svoju bebicu ❤️ imaš stanicu, koja se lijepo oplodila, razvija se i spremna je ugnijezditi se kod tebe ❤️ 
    Leoni crtica se lijepo vidi  navijamo za tamnjenje i lijepu betu

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Lucyinthesky
    19. Svibanj 2021. 12:20

AuroraB

Drži se draga,znaš da se i sa trodnevnima često ostavruju trudnoće,nema tu puno pravila.Želim ti od srca da sve prođe uredu i da dobiješ i kojeg smrzlića

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

AuroraB
    19. Svibanj 2021. 12:26

Hrabrica

AuroraB

Sretno na transferu i točno kužim o čemu pišeš! Mi smo čak i dobili preko maila info koliko ih se oplodilo aaaali kad je došao dan transfera, očekivala sam da ćemo svi zajedno sjesti i donijeti odluku. Međutim mene su poslali u salu i tek tamo pitali koliko i koje bi vratili i rekli mi opcije. Iskreno bila sam baš ljuta jer su njega momentalno isprašili van radi korone, i kužim sve ali to je stvarno velika odluka koja se njega tiče koliko i mene. Zato sam u sali sve zaustavila, uzela mobitel, nazvala ga i stavila na spiker da i on bude bar na taj način uključen i pita sve što ga zanima. Klinika je stvarno odlična i svi koji tamo rade su prekrasni ljudi ali eto valjda je sad takva situacija i nema druge nego tako..I nema plakanja curo, ideš sutra po svoju mrvicu! Glavu gore i pozitivu!

Svaka ti čast što si se snašla u tom trenutku i nazvala supruga! 👌👌
    Cure, da li se dogodilo kojoj prije aspiracije da misli da su joj nekj folikuli popucali? Mene je na jutro aspiracije, oko 04:00h probudila žestoka bol u oba jajnika, i ujutro sam imala neki blagi iscjedak na gaćama... Isto mi se ponovilo i pola sata prije asipracije. Doktorica na zadnjem uzv je popisala 3 kom na jednom jajniku, a za drugi komentirala da ih tu ima puno, a popisala ih 4kom! Da li mislite da je moguće da su neki popucali pošto sam imala tu bol u jajnicima? 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

19. Svibanj 2021. 12:37

SeniSummer

Drage cure, hvala na navijanju! ❤
    Nakon transfera sam upala u totalni zen i odlučila ništa mi neće ovaj PUPO pokvariti 🤭 Odlučili smo dane provoditi što normalnije moguće pa moram priznati da mi je projurilo vrijeme do bete. Nismo radili ni testiće ni ništa do danas 🙈

Beta je upravo došla: 12dnt, dvije petodnevne, beta je570!

Čitala sam malo sada zaostatke:
    MTB žao mi je 😔
    AuroraB držim fige na najjače da ovo bude tvoj dobitni postupak! Mislim na tebe i pratim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤
    Sunny_ hvala ti na super pozitivi koju uvijek širiš u svojim postovima🌞
    Hope0306 žao mi je što ste ostali bez transfera 😔Držim fige za dalje 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Lita.1234 čestitam!🙌🏻Drago mi je da si slušala tijelo, izbacila matičnu mliječ i propolis i našla svoju čarobnu formulu🔎
    Lineica - iz vedra neba! Sretno dalje🥰
    Ana26 - super beta🥰
    Leoni lijepa crta🥰
    Hrabrice nadam se da bude sve ok 🤞🏻
    Lucka007 nadam se da će uskoro smiriti upala i da ćeš moći u FET! Kako i sama kažeš, možda je to znak da još malo pričekate🤗
    Samara, Tuma, Woman_name, Miss, Pami, Tiki, Sanjich, Dada, Meto, Matkiša, Magnolia, Nina92, Sunflower - mazite buše! 🤰🏻
    Ruska, Bajoma, Sara, Nadalica - mazite bebe!🤱🏻

Svima koje sam zaboravila nabrojati želim da sve prođe kako treba u kojoj god fazi bile❤🥰

Weeeeeee jesaaam ja rekla  bravo.. Moja beta je takva bila znaciii ttudniceee 😍😍😍😍💝🙏🙏🍀🧸

Hrabrica
    19. Svibanj 2021. 12:38

AuroraB

Hrabrica

AuroraB

Svaka ti čast što si se snašla u tom trenutku i nazvala supruga! 👌👌
    Cure, da li se dogodilo kojoj prije aspiracije da misli da su joj nekj folikuli popucali? Mene je na jutro aspiracije, oko 04:00h probudila žestoka bol u oba jajnika, i ujutro sam imala neki blagi iscjedak na gaćama… Isto mi se ponovilo i pola sata prije asipracije. Doktorica na zadnjem uzv je popisala 3 kom na jednom jajniku, a za drugi komentirala da ih tu ima puno, a popisala ih 4kom! Da li mislite da je moguće da su neki popucali pošto sam imala tu bol u jajnicima?

Meni su rekli kad se radi stimulirani postupak da folikuli ne mogu popucati (dok se u prirodnjacima to zna desiti) i da sve bude baš precizno tempirano. I meni ti je prošli put bilo ful jako zatezanje, bila sam napuhnuta i feel kao da je neka vodica iscurila..Kad sam došla na transfer sam ih pitala za to pucanje jel moguće pa su mi tako objasnili. Veselim se tvom transferu, samo hrabrooo!!

11/2018 – inseminacija X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    06/2021 – FET X
    Stigla nam curica ❤️🙏
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.