Pozdrav! Javljam da je sve ok, cerviks 31mm, T oblik, zatvoren. Beba ima 1kg, protoci i organi uredni. Moram pisati sto jedem i jednom u dva tjedna raditi kompletni guk profil sa mjerenjima i prije obroka, a svaki tjedan obican. Mirovanje i dalje uz standardnu terapiju. Kontrola 02.06.
---
Citam vas navecer, sad idem u lezeci polozaj.
Puse 😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Bok cure...
Prošli utorak sam bila na Fet-u. Sve super do jučer...popodne odem na wc i kod brisanja 2 zilice crvene na papiru. Kasnije ništa,tek navečer malo rozog pomjesano sa utrogestanom. Muž je rekao da se to ne vidi da ja previše analiziram. 😒 danas ujutro sve super i sad odem na wc i malo rozog po ulosku, kad se obrisem nema. 😒 jel imala koja a da joj je svejedno bila trudnoća?
Betu su mi rekli vaditi tek u ponedjeljak a test nisam radila(planirala sam u petak) al bojim se da opet nista od svega toga 😤
Čestitam curama na pozitivnim testovima 🤗
Svima kojima nije uspjelo, nemojte odustati! Sve će biti 🤞😘
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Hvala na odgovorima! ;)
Ovo me čisto štreberski zanima jer volim sve znati mada teško da ću se naći u takvoj situaciji s niskim amh i njegovim lošim plivačima :D Tako sam iščitala sve o hiperstimulaciji iako mi je šansa minimalna.
Ali baš ovo Samarino mi je zanimljivo - ajmo jednu pa ostaju dvije zajedno za idući postupak. Eh.
Da uletim.. Koliko sam shvatila, ne prežive sve odmrzavanje. Jedna cura sto je bila sa mnom u sobi na transferu je informaciju jesu li preživjele odmrzavanje dobila kad se već presvukla za transfer. I onda je još morala čekati da dođu na "sobnu temperaturu"..
Ja sam imala 4 blastice smrznute, i kad su odmrznuli prvu slamčicu te dvije nisu preživjele odmrzavanje pa su onda odmrznuli preostale dvije blastice koje su sada u trbuhu, vjerojatno se samo jedna primila. Meni su ujutro javili da 2 nisu preživjele te da su morali druge dvije odmrznuti.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Malo upadam, ali imam pitanje. Bacila sam se u pretraživanje interneta i naišla sam na melatonin. Je li to itko koristio ili čuo uopće da pridonosi kvaliteti jajnih stanica?
Nadalica, Ruska, Bajoma uhvatila sam slikice malih srećica, predivni su.
Lita 1234- čestitaaaam!
SeniSummer- odlična beta nek se lijepo dupla!
AuroraB-sretnooo sutra <3
MTBica-drago mi je vidjeti te da se jaljvaš, ti si stvarno duša ovog foruma (neka se nitko ne naljuti). Želim ti punoo sreće u svim daljnjim postupcima.
Čitam vas u zaostacima, ali za svih navijam!
I da Samara, Woman_name, Tuma- još malo i vaše srećice su tu!
Malo upadam, ali imam pitanje. Bacila sam se u pretraživanje interneta i naišla sam na melatonin. Je li to itko koristio ili čuo uopće da pridonosi kvaliteti jajnih stanica?
Pije se samo u postupku, od 1DC do aspiracije. Pomaže u tom završnom dijelu. Navodno može poduplati šanse za oplodnjom i implantacijom.
Inače nije dobro piti u prirodnim pokušajima jer može poremetiti ovulaciju.
💔💔💔
Libo Pa po danima moze bit implantacijsko. Jesi vracala blasticu, trodnevni ili?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
LiboPa po danima moze bit implantacijsko. Jesi vracala blasticu, trodnevni ili?
Blasticu...neznam što da mislim. Svijetlo roza boja je. Neznam dali to opet menga pokušava probiti ili...😒
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Pije se samo u postupku, od 1DC do aspiracije. Pomaže u tom završnom dijelu. Navodno može poduplati šanse za oplodnjom i implantacijom.
Inače nije dobro piti u prirodnim pokušajima jer može poremetiti ovulaciju.
Hvala za info 😊 ja ga sad cugam, pa tko zna. Nadam se da si dobro 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Cure sada trebam informacije ako ko ima iskustvo ili nesto zna saznsli smo di su nam ti prijatelji bili u Repromed doktor Radončić dali je netko bio dali netko zna kakav je cujem da je više za muški faktor nama je muški ok moj je problem amh ako ko ima kakve informacije iskustvo bila bi zahvalna da mi kaze cisto da sve izvazemo!
A kad odem kod svoje doktorice vidjet cu koga ce mi ona preporucit oce bit isti ili neki drugi jer je rekla da bi me uputila u Zagreb nekom dobro ali nije rekla tada kome pa cemo vidjeti?
Pa mislim da su ti embriolog iz repromeda patrik i romac iz cita na nekom slicnom glasu kao najbolji embriolozi u hr. Mozda je tebi potrebniji netko tko ce se posvetiti tebi i pogoditi terapiju, nego embriolog, ako vec nemate muski problem.
Hvala na odgovoru ali u Poljaka kadsam bila rekao je da je meni bitniji emriolog od njega mozda radi kvalitete neznam a vidit cemo sve pa korak po korak🙏
Pozdrav,
Ja isto imam nizak amh, doduse mi imamo i promjenjivi spermiogram..Takoder sam se odlucila za Repromed, imaju vrhunskog embriologa, ali presudni su mi bili upravo komentari foruma gdje sam vidila da nekako cure daju preporuke, upravo kad je u pitanju ova dijagnoza, dr.Lucingeru i Radoncicu. Bila sam na konzultacijama i cekam postupak, zasada sam zadovoljna, jos samo treba uspit haha
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Leoni jako lijepi testići! 😍
SeniSummer beta je top! 🎉🎉🎉
AuroraB znam kako se osjećaš. Tako je i meni bilo u 3.postupku tamo. Isto bez ikakvih informacija, samo da dođem sutra na transfer. Dva postupka prije sam imala blastice, a tada trodnevni, ali prvi put mi je bila beta iznad 0. Tako da ne mora značit da bi blastice bolje prošle.
To im je jako glupa politika. Ako svugdje mogu dati informacije nije mi jasno kako tamo ne mogu.
Ana26 mislim da je još i rano za simptome.
Tiki jako mi je drago da je sve super s bebačem. 😊
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji