Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    19. Svibanj 2021. 08:39

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Danas imamo:
    SeniRemmus/SeniSummer - 19.5. beta
    AuroraB- čeka rezultate oplodnje
    TiKi92/Tiki- 27tt imamo curicu 19.5. UZV

Sretno!!!

Sretno cure ♥️♥️♥️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    19. Svibanj 2021. 08:42

perlla

Pozz iskusne u koristenju utrogestana…imam terapiju 3x2 dnevno utrogestan vag i estrofem 2x1. Gledala sam upute od lijeka i malo googlala, ali nisam nasla da li treba i koliko lezati nakon primjene utrogestana?ja ostanem lezati malo vise od pola sata.da li je uopce potrebno lezati nakon toga…sutra mi je ET, a iduci tjedan idem na posao..ova druga doza bi mi bila problematicna..stavim u wc-u i dalje nastavljam s poslom, valjda nece sve iscurit van??

Meni je doktorica rekla da je do dovoljno 15 min samo dok se rastopi ta vanjska ovojnica vaginalete, onda ova tekućina iznutra iscuri i djeluje. A ostatak curi cijeli dan tako. Ali mislim da neće biti ništa za tu jednu dozu, ima hrpa cura kj su radile i sve tako stavljale 😊 ili ako ti je nak nap pomakni malo jednu dozu, neće ništa biti ako ju staviš sat vremena kasnije 😁

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• ribic
    19. Svibanj 2021. 08:47

Cure sretno danas, a pogotovo Aurora 😀

Ne lezim nakon utrica (osim one doze pred spavanje). 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

19. Svibanj 2021. 08:50

Sretno svima danas, MIss nadam se da bude sve okej do kraja zasluzila si, ne znam da je itko imao tako tesku trudnocu kao ti a super sve to podnosis  💝👸🏆🥇

• ribic
    19. Svibanj 2021. 08:56

Meni danas 12 dana od aspiracije i 9dpt.

Nisam jos piskila.

Imam jos temp ali sad prvi put koristim utrice pa ne znam kak na njih reagiram. Na duphastonu mi pala temp.

Takoder, prokrvarim na duphastonima (12 dpo), a sad (jos) nisam. Al isto ne znam niti kak sam s time i utricima jer mi prvi put.

Probat cu ne piskit do petka.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• *.Women_name.*
    19. Svibanj 2021. 09:00

Ruska1986

MISS

Pami da, puno njih ne mjeri cerviks nego samo gleda rucno,ako im izgleda ok jednostavno ne mjere..ali ja sam mu danas rekla da imam zuckasti iscjedak pa ga je i on isao mjeriti preko vaginalnog uzv. Inace ne radi to,ali sad kad je vidio da se skratio sad ce to radit svaki put.

Ali meni je bas bezveze to sta ne mjere cerviks… Kako je meni G rekao: rukom mogu vidjet dal smo zatvorene, ali ne i duljinu cerviksa. A ja mogu bit zatvorena, a cerviks kratak skroz! 🤷🏻‍♀️ moja frendica je zavrsila u petrovoj na strogom mirovanju na 2 i pol mjeseca zbog skracenog cerviksa koji njen soc.gin.nije vidio jer ju je pregledavao rukom, a kad je otisla privatno, cerviks samo 16 mm. I da, rodila u terminu zdravu curicu i sve bilo ok 🙂 Iako mi je G rekao da to ovi stariji ginici gledaju samo rukom jer su stara skola🤭 Al ti samo miruj i bit ce sve ok! Sta se tice brisa za streptokok, on se uzima u 36 tjednu, ali negdje vole uzet i kasnije, cisto da imaju sto friskiji nalaz. Ali ako slucajno krene porod, a nije uzet bris, samo im se to kaze.. Mada su kod mene odma u papirima gledali dal su ga uzimali…
    Jos malo, trudniceeeee ❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰 jedva cekam da krenu porodi 🤗🤗🤗

Hvalaaa Ruska, onda čekam taj 38tt da ga uzmu 😁 a mislim da ja niti neću prije termina! Baš imam takav osjećaj da mi ne gine inducirani 🙈😂 ali neka je još svakako, ima oko 2600 kg, neka se još tih par tjedana malo zbucka unutra 🙈😁 iako, ja bi ju odmaah 🤗🤗🤗😂 daj mi reci kako kod njih ide indukcija? Odmah drip ili pokušaju potaknuti nekako prije
    ______
    Što se tiče mjerenja, da slažem se. Npr u Petrovoj to ne rade, ali drugo je iza 30tt kad je to već sve normalno i prije. Zato sam ja i išla u ranijim tjednima  +privatno na preglede. Dr. Zlodi iz Škvorca mi je baš rekla da  Petrova ima malo zastarjele metode, jer po novom se i radi vag uzv s kojim se puno manje unutra "prcka" nego s rukom. A oni baš nekako vole gurat ruke 🙈  Vag UZV može pokazati i otvorenost (oni T, Y, U oblici- unutarnja koja je bitnija) i duljinu, dok manualno samo vanjska otvorenost i dužina koja je individualna jer nemaju svi istu duljinu prsta, odnosno jagodice.

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MISS
    19. Svibanj 2021. 09:01

Tiki,Aurora B sretno cure danas ❤️🙏
    Sanjich izgurat cemo sve,nadzire se kraj,a cilj nam je svima predivan, pa vrijedi sve ovo 💪💪 hvala 😘
    Ruska1986 da,a valjda oni znaju sta rade...iako sam jucer pricala sa zenom iz rodilista,njima je sve preko 2 cm cerviks ok,tek ispod 2 drama,tako da ajde jos mi nije toliko kratak!!@ vidit cemo za 2 tj kakvo ce stanje bit,do tad mirovanje ,bar sam na to navikla ..
    Nadam se da ste mi ti i mala Kate super ❤️😘

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Tweety88🐞
    19. Svibanj 2021. 09:01

ribic

Meni danas 12 dana od aspiracije i 9dpt.

Nisam jos piskila.

Imam jos temp ali sad prvi put koristim utrice pa ne znam kak na njih reagiram. Na duphastonu mi pala temp.

Takoder, prokrvarim na duphastonima (12 dpo), a sad (jos) nisam. Al isto ne znam niti kak sam s time i utricima jer mi prvi put.

Probat cu ne piskit do petka.

Ribic tako sam i ja, s duphastonom mi je pala temp i pocelo krvarenje, a s utricima ne. No nadam se da tebi nije samo radi utrica 🤞🏻🍀💛

💛🧡

• *.Women_name.*
    19. Svibanj 2021. 09:04

MISS

Tiki,Aurora B sretno cure danas ❤️🙏
    Sanjich izgurat cemo sve,nadzire se kraj,a cilj nam je svima predivan, pa vrijedi sve ovo 💪💪 hvala 😘
    Ruska1986 da,a valjda oni znaju sta rade…iako sam jucer pricala sa zenom iz rodilista,njima je sve preko 2 cm cerviks ok,tek ispod 2 drama,tako da ajde jos mi nije toliko kratak!!@ vidit cemo za 2 tj kakvo ce stanje bit,do tad mirovanje ,bar sam na to navikla ..
    Nadam se da ste mi ti i mala Kate super ❤️😘

Je, ispod 2 cm je drama, tek onda se razmišlja o serklaži! Sve iznad je ok i samo je bitno pratiti. Pitala sam  kad je moj onda bio 34 mm 🙈

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    19. Svibanj 2021. 09:09

Tuma

Miss Ivy ja bih otišla provjerit na uzv dojke za svaki slučaj. Vjerojatno nema potrebe, al ono, bolje biti sigurna u takvim stvarima…
    Women_name a da, sve je moguće. Nije velika šansa za tako nešto, al uvijek se nešto može pobrat ili zakomplicirati. Ali nama neće 💪

Tako je 💪💪 joooj ti si tak blizuu, jedva čekam da nam slikaš curku 😍😍😍 ti ćeš rodit do mog idućeg pregleda 🤗🤗🤗🤗😁

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.