Hvala na odgovorima! ;)
Ovo me čisto štreberski zanima jer volim sve znati mada teško da ću se naći u takvoj situaciji s niskim amh i njegovim lošim plivačima :D Tako sam iščitala sve o hiperstimulaciji iako mi je šansa minimalna.
Ali baš ovo Samarino mi je zanimljivo - ajmo jednu pa ostaju dvije zajedno za idući postupak. Eh.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Cure, oprostite sto ovako banem, da li se netko susreo sa boli u ledima u ranoj t? Znaci ali bas bol ono da moram lec i skvrcit se, i tako zadnjih 2 sata.. nikako da se smiri.. onako kao da mi netko noz zabije i vrti doslovno, i tako pr minuta pa prode i onda nakon cca 10 min opet.. nisam to nikad jos dozivjela. Bas intenzivna bol, trbuh nista.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Cure trebam savjet 😬 uradih nalaze pred komisiju, feritin mi je bas nizak, znam da pise na prvoj str da treba min 40 da bude, pa me zanima sa cim najbrze ga popravite od preparata? I da li se moze popeti do 40 do kraja 06. mjeseca?! 🤨 Dheu bih mozda isto mogla uzimati jel da? i za ovaj AmH bas mi nejasno, sad mi je veci nego u 12. mjesecu sto je malo nemoguce al nbt najvise me zanima feritin moze li se tako brzo popraviti? Za vit D sam upamtila koje koristite tj zapisala nedje kad je oko toga bila prica al mi je ovo promaklo 🤣 https://ibb.co/cgqzJrT
👩🏽34god
Cure trebam savjet 😬 uradih nalaze pred komisiju, feritin mi je bas nizak, znam da pise na prvoj str da treba min 40 da bude, pa me zanima sa cim najbrze ga popravite od preparata? I da li se moze popeti do 40 do kraja 06. mjeseca?! 🤨 Dheu bih mozda isto mogla uzimati jel da? i za ovaj AmH bas mi nejasno, sad mi je veci nego u 12. mjesecu sto je malo nemoguce al nbt najvise me zanima feritin moze li se tako brzo popraviti? Za vit D sam upamtila koje koristite tj zapisala nedje kad je oko toga bila prica al mi je ovo promaklo 🤣https://ibb.co/cgqzJrT
Vitamin D ti je super.
DHEA možeš uzimati.
Za AMH šta te briga, neka je veći
Feritin se može jako brzo dignuti sa nekim dobrim suplementom. Ja sam uzimala Sideral, ne znam što kod vas ima. Do kraja šestog mjeseca će ti biti fantastičan. Samo kreni odmah.
💔💔💔
DailyPHej, meni su vratili dvije super super blastice pa se niti jedna nije primila. Da idem opet uvijek bi vracala po dvije. Meni su u ivfu objasnili da su sanse za blizance male, a sanse za ostati trudna 50 posto vece! Tako da bi uvijek to birala. Ali kako cure kazu, odluka je na tebi. Nisam imala smrzlica, znaci mogla sam ici i na opciju jednu stavi a drugu smrzni
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Rina ja nemam ama baš nikakvih simptoma.
Miss žao mi je što opet moraš mirovati. Drago mi je što je s bebicom sve ok.
DailyP ja sam u svježem transferu vratila 1 blastocistu (bez uspjeha) ,a zamrznuli su mi po 2. I sad sam imala FET 2 blastice. Ja sam se dvoumila i oni su mi ovako savjetovali pa sam pristala.
SeniSummer odlična beta! Čestitke! 🎉🎊
Beba4321 ja sam imala obilnu menstruaciju s ugrušcima, ne znam jel kod mene bila biokemijska ili ne,beta je bila 5.7,a na testu sjena. Menstruacija mi je trajala tjedan dana i onda nakon 4-5 dana opet dobila menstruaciju,a nakon toga iduću menstruaciju normalno.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
AuroraB sunce ti žarko od sutra si PUPO 🤞🤞🤞 to je za sad bitno . Dovoljna je jedna ona prava ❤❤❤ .
Nadam se bar 3 smrzlica( natalitet u hrv je u opadanju🤣🤔😆).
Inace sinoc jela vrucu pizzu i popila casu cole i svinjski posteno podrignula a moje starije dite je si ti mama opet trudna 🤣🤣🤣🤣🤣🤣jao meni
Eh da AuroraB ovi put na vrime test pozitivan 😁😁 i ja zadovoljna s tobom onda do kraja😍😘🙃🤷♀️😂
Cure trebam savjet 😬 uradih nalaze pred komisiju, feritin mi je bas nizak, znam da pise na prvoj str da treba min 40 da bude, pa me zanima sa cim najbrze ga popravite od preparata? I da li se moze popeti do 40 do kraja 06. mjeseca?! 🤨 Dheu bih mozda isto mogla uzimati jel da? i za ovaj AmH bas mi nejasno, sad mi je veci nego u 12. mjesecu sto je malo nemoguce al nbt najvise me zanima feritin moze li se tako brzo popraviti? Za vit D sam upamtila koje koristite tj zapisala nedje kad je oko toga bila prica al mi je ovo promaklo 🤣https://ibb.co/cgqzJrT
Vitamin D ti je super.
DHEA možeš uzimati.
Feritin se može jako brzo dignuti sa nekim dobrim suplementom. Ja sam uzimala Sideral, ne znam što kod vas ima. Do kraja šestog mjeseca će ti biti fantastičan. Samo kreni odmah.
Hvalaaaa 😘❤️
👩🏽34god
Vitamin D ti je super.
DHEA možeš uzimati.
Hvalaaaa 😘❤️
Nastavi i sa D vitaminom, ali već ti je dobar.
💔💔💔
Hvala na odgovorima! ;)
Ovo me čisto štreberski zanima jer volim sve znati mada teško da ću se naći u takvoj situaciji s niskim amh i njegovim lošim plivačima :D Tako sam iščitala sve o hiperstimulaciji iako mi je šansa minimalna.
Ali baš ovo Samarino mi je zanimljivo - ajmo jednu pa ostaju dvije zajedno za idući postupak. Eh.
Da uletim.. Koliko sam shvatila, ne prežive sve odmrzavanje. Jedna cura sto je bila sa mnom u sobi na transferu je informaciju jesu li preživjele odmrzavanje dobila kad se već presvukla za transfer. I onda je još morala čekati da dođu na "sobnu temperaturu"..
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Sortiraj odgovore
Najstariji