Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nakapaka
    19. Svibanj 2021. 13:11

Cestitam cure na lijepim vijestima 😘😘
    One sa negativnim testicima i betama vrlim, nase vrijeme tek dolazi🥰 ❤️❤️❤️

👩🏽34god

Roxy ✨
    19. Svibanj 2021. 13:12

SeniSummer cestitam ti od ❤, predivna beta.😇🥰
    Sve sam procitala ali zaboravim tko je sta pisao. Vidila sam da ima dobrih vijesti i cestitam svima 💕. 
    Mislim da je AuroraB pisala da sutra ima transfer tako da cemo se pratit 😉. Evo i meni su taman javili da su danas odmrzli 2 🐧🐧 i da su oba u redu i sutra je transfer 🙏

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

IscekivanjeDobrihStvari
    19. Svibanj 2021. 13:36

Hej 
    Sto se tice inekcijaa trebalo bi ih u roku sat ponovno vratiti u frizider ali evo sama sam udaljena od klinike preko dva sata i nisam to radila, do sada je bilo ok sve vidjet cemo jel ovaj put za smetalo. Mislim na u redu jer su inekcije svoje odradile ....
    Sto se tice stopala ista stvar  pogotovo nakon transfera budu hladna valjda vise odmaram nego inace ..
    Ja ne kontam kako oni odlede  dan prije transfera 
    Kod mene se cak odmrzavaju tek kad dodjem  u polikliniku ili ja to nisam dobro shvatila? 

89 pcos
    Srpanj 2020 1.postupak
    1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
    4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste

Tuma
    19. Svibanj 2021. 13:44

Samara a da, to je sad valjda normalno. Al ti odmaraj do petka, lezi i što manje kretanja pa ćeš vidjeti šta će ti reći.... 
    SeniSummer juuuhuuuu🥳🥳🥳 odlična beta 🥰
    AuroraB ma glavno je da ti ideš sutra po svoju mrvicu 🥰 jasno, ja bih isto bila ljuta jer je naše pravo znati koliko stanica nam se oplodilo i koliko embrija imamo, ali zbog sebe probaj se okupirati nečime danas da se ne zivciras oko toga. Mislim da uz supresiju ne bi smjeli po pucati ranije, al tko će ga više znati. Tebi se stvarno do sad već svašta što se ne bi smjelo desiti desilo, pa me ne bi cudilo. Al možda su jednostavno stanice bile nezrele ili neki prazni folikuli... Pitaj ih sutra kaj je s ostalim folikulima bilo, imaš pravo znati.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Roxy ✨
    19. Svibanj 2021. 13:56

IscekivanjeDobrihStvari

Hej
    Sto se tice inekcijaa trebalo bi ih u roku sat ponovno vratiti u frizider ali evo sama sam udaljena od klinike preko dva sata i nisam to radila, do sada je bilo ok sve vidjet cemo jel ovaj put za smetalo. Mislim na u redu jer su inekcije svoje odradile ….
    Sto se tice stopala ista stvar pogotovo nakon transfera budu hladna valjda vise odmaram nego inace ..
    Ja ne kontam kako oni odlede dan prije transfera
    Kod mene se cak odmrzavaju tek kad dodjem u polikliniku ili ja to nisam dobro shvatila?

Kod mene su bile zamrznute cim su se oplodile i danas su ih odmrznuli i pustili da se dalje razvijaju. A kada se zamrznu trodnevni zametci ili blastice mislim da se odmrzavaju taj dana kad je transfer ali ni sama nisam sigurna

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Hope0306
    19. Svibanj 2021. 14:02

IscekivanjeDobrihStvari

Hej
    Sto se tice inekcijaa trebalo bi ih u roku sat ponovno vratiti u frizider ali evo sama sam udaljena od klinike preko dva sata i nisam to radila, do sada je bilo ok sve vidjet cemo jel ovaj put za smetalo. Mislim na u redu jer su inekcije svoje odradile ….
    Sto se tice stopala ista stvar pogotovo nakon transfera budu hladna valjda vise odmaram nego inace ..
    Kod mene se cak odmrzavaju tek kad dodjem u polikliniku ili ja to nisam dobro shvatila?

Ja sam valjda jedina koja ih nije drzala u frizideru 🙈
    Iscekivanje kad imas aspiraciju?
    SenniSummer 🥳🥳🥳🥰🥰 lijepa vijest
    I neka je svakim danom sve vise dobrih beta! 

🧚‍♀️27
    AMH 30.5
    Anti TPO 61.4
    🦸‍♂️28
    Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
    1/21 TESE 3 spermatida
    4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
    10.5. aspiracija - 16 oocita
    Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
    8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa

IscekivanjeDobrihStvari
    19. Svibanj 2021. 14:21

Hope0306

IscekivanjeDobrihStvari

Hej

Ja sam valjda jedina koja ih nije drzala u frizideru 🙈
    Iscekivanje kad imas aspiraciju?
    SenniSummer 🥳🥳🥳🥰🥰lijepa vijest
    I neka je svakim danom sve vise dobrih beta!

U petak  i jedva cekam da prodje... 
    Na kraju ipak idem s koktelima a ne anestezijom... Prvi put sam isto s njima al bio je vikend pa ne rade anesteziju, ovaj put nisam ni shvatila da sam se odlucila za koktel al sto je tu je.. Tjesim se da kratko traje
    Kako sam ja zbunjenija sada nego prvi put.. Valjda znam vise informacija o citavom postupku pa se provjeravam .. 

89 pcos
    Srpanj 2020 1.postupak
    1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
    4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste

• Upitnica_Split
    19. Svibanj 2021. 14:31

Cure, malo čitam vaše potpise i članke po internetu (uživo nemam s kim na tu temu) - vidim da vas je dosta vraćalo po 2 blastice neovisno o godinama, a razne web stranice (zadnje - beta+) preporučuju povrat 1 ako je žena mlađa od 36 zbog straha od višeplodne trudnoće.
    Jeste li vi imale zadnju riječ u toj odluci ili doktor/embriolog? Je li s njihove strane došla preporuka za dvije ili...?

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Samara
    19. Svibanj 2021. 14:40

DailyP

Cure, malo čitam vaše potpise i članke po internetu (uživo nemam s kim na tu temu) - vidim da vas je dosta vraćalo po 2 blastice neovisno o godinama, a razne web stranice (zadnje - beta+) preporučuju povrat 1 ako je žena mlađa od 36 zbog straha od višeplodne trudnoće.
    Jeste li vi imale zadnju riječ u toj odluci ili doktor/embriolog? Je li s njihove strane došla preporuka za dvije ili…?

Ja sam htjela 2 vratiti i da se jedna zamrzne, no oni su preporucili da se 1 vrati i 2 zamrznu i tako je i bilo. S time da sam tek kasnije saznala da su te 2 stavili na 1 slamku pa cu sljedeci put morati 2 odjednom vratiti. Imam 34 godine.

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

SeniRemmus
    19. Svibanj 2021. 14:40

DailyP

Jeste li vi imale zadnju riječ u toj odluci ili doktor/embriolog? Je li s njihove strane došla preporuka za dvije ili…?

DailyP s njihove strane je došla sugestija, ali konačna odluka je uvijek na tebi. Ima raznih pristupa, neki tvrde da kad se vraćaju skupa se ometaju, drugi tvrde da si pomažu. Važno je i jesi li spremna na rizik od višeplodne trudnoće, postoji li neki medicinski razlog zašto bi to bilo opasno za tebe itd. Ja sam htjela dvije jer se ne bojim duplića i truplića, ali na kraju svatko odlučuje za sebe 🤗🤗

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.