Danas imamo:
SeniRemmus/SeniSummer - 19.5. beta
AuroraB- čeka rezultate oplodnje
TiKi92/Tiki- 27tt imamo curicu 19.5. UZV
Sretno!!!
Sreetno!! 💕🙏
Hope jesi ti imala lokalnu pri aspiraciji?
Mene je uzasno strah anestezije pa sam izabrala koktel, a eto ima puno folikula, valjda prezivim 🙈🙈🙈
Ja sam imala 6 jajnih stanica na aspiraciji, ali sam uzela opcu anesteziju jer su mi jajnici dosta nedostupni..i drago mi je da sam ju uzela..preporucam opcu
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Leoni pa to je crtica a ne sjena 😍 kak to da već danas vadis betu? Obično nitko ne vadi bar do 14 dno, znači 9 dnt blastice.... Al super, test je odličan 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sta vi mislite o tome da uz utrogestan uzimam intavrnozni progesteron? Ili jedno ili drugo. U Americi vise preporucuju intravenozno.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Zdravo cure, zelela bih da vam se javim da sam 12.5. imala ET dve blastice. Nas treci pokusaj i ima je sena.
Simptoma nemam skoro nikakvih, osetim nesto u stomaku, ali toliko slabo da pomislim da umisljam.
Necu skakati i radovati se, dok se ne utvrdi lepo ❤️
Imamo jos 6 smrzlica, ali se nadam da ce nam ovaj put uspeti. Danas sam 7dnt i evo tistica
https://ibb.co/7QwwBdT
Danas u 15.00 idem da vadim betu i nalaz sutra 🙏🏻
Leoni sretno 🍀 crtica se vidi beta je sigurno vec oko 100 🧸💝
Danas imamo:
SeniRemmus/SeniSummer - 19.5. beta
AuroraB- čeka rezultate oplodnje
TiKi92/Tiki- 27tt imamo curicu 19.5. UZV
Sretno!!!
Sreetno!! 💕🙏
Hope jesi ti imala lokalnu pri aspiraciji?
Mene je uzasno strah anestezije pa sam izabrala koktel, a eto ima puno folikula, valjda prezivim 🙈🙈🙈
Ma ja ne znam uopce kakva je to na kraju bila anestezija, samo me omamila, osjetila sam bol tijekom aspiracije, ali sam bila omamljena da nisam mogla reagirat previše 🤭 u jendom trnutku sam jedva promrmljala da me boli, kod mene je bol zapravo nastupila tek poslije kad sam skroz dosla k sebi, isto tak je bilo curki do mene, a jedna druga zena je odma sjedila i rekla da ju nis ne boli, al za ovu koju nije bolilo ne znam koliko je imala folikula.
Al sve se to da izdrzat 😁 normalno je da te strah, nakon aspiracije te nece biti vise strah 💕
🧚♀️27
AMH 30.5
Anti TPO 61.4
🦸♂️28
Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
1/21 TESE 3 spermatida
4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
10.5. aspiracija - 16 oocita
Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa
Leoni to su prekrasne crte a ne sjene! :DDDD
Kod mene još ništa...ima kao nekih rozih tragova ali ništa puno, samo kod brisanja. Test smo jutros ponovili, crta je ista kao i jučer (nit jača nit slabija), i ona luda bol u kičmi je skroz prestala. Terapiju po uputi i dalje uzimam ali ne gajim neke velike nade, doslovno sam sve prepustila u Božje ruke pa kako bude <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Tuma, i ja sam nocas imala te grceve i bolove u kicmi tak da nisam nist spavala.. Kad sam se digla, trbuh mi je tolko tezak kak se sve sad spustilo da imam takav pritisak jedva hodam. Mislim da cu do petka stvarno samo lezat pa da vidimo sta ce mi onda reci
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Hvala Hrabrice 🥰
Necu skakati od srece dok se ne potvrdi da lepo sve raste. Ipak, nazalost postoje biohemijske 😔 tako da doza straha uvek tu… pogotovo kod nas koje jedva cekamo da vidimo crtu! Jel mogu da vidim tvoj testic? Koji si dnt? Ne pratim forum u zadnje vreme, pa nisam u toku.
Joj mila moji testovi nisu za hvaliti se. Kod mene se vidi druga crta ali slabo (danas je 11dnt). Jučer na 10dnt je beta bila svega 16. Budući da su nam embriji bili spori dali smo im još do petka fore (uz terapiju) kad ponavljamo betu ali sve smrdi na biokemijsku..jučer su se i rozi tragovi pojavili tako da sumnjam u dobar ishod...Nastojim ostati realna da se ne razočaram jer doma već imam jednu prekrasnu ivf curicu koja zaslužuje veselu i normalnu mamu <3
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Drage cure, hvala na navijanju! ❤
Nakon transfera sam upala u totalni zen i odlučila ništa mi neće ovaj PUPO pokvariti 🤭 Odlučili smo dane provoditi što normalnije moguće pa moram priznati da mi je projurilo vrijeme do bete. Nismo radili ni testiće ni ništa do danas 🙈
Beta je upravo došla: 12dnt, dvije petodnevne, beta je 570!
Čitala sam malo sada zaostatke:
MTB žao mi je 😔
AuroraB držim fige na najjače da ovo bude tvoj dobitni postupak! Mislim na tebe i pratim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤
Sunny_ hvala ti na super pozitivi koju uvijek širiš u svojim postovima🌞
Hope0306 žao mi je što ste ostali bez transfera 😔Držim fige za dalje 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Lita.1234 čestitam!🙌🏻Drago mi je da si slušala tijelo, izbacila matičnu mliječ i propolis i našla svoju čarobnu formulu🔎
Lineica - iz vedra neba! Sretno dalje🥰
Ana26 - super beta🥰
Leoni lijepa crta🥰
Hrabrice nadam se da bude sve ok 🤞🏻
Lucka007 nadam se da će uskoro smiriti upala i da ćeš moći u FET! Kako i sama kažeš, možda je to znak da još malo pričekate🤗
Samara, Tuma, Woman_name, Miss, Pami, Tiki, Sanjich, Dada, Meto, Matkiša, Magnolia, Nina92, Sunflower - mazite buše! 🤰🏻
Ruska, Bajoma, Sara, Nadalica - mazite bebe!🤱🏻
Svima koje sam zaboravila nabrojati želim da sve prođe kako treba u kojoj god fazi bile❤🥰
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Leoni i Senisummer hvala vam <3
Pitanje za sve: kako ste uspjele napraviti tako lijepi i uredan potpis, da je sve jedno ispod drugog? Moj izgleda ko da ga je voda donijela pa bi ga htjela ažurirati i urediti...a ne prihvaća mi enteeeer
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji