Evo moje rezime pregleda! Bebac super , ima 1kg i 300g, okrenut glavom prema dolje,sve mjere odgovaraju prema tjednima cak malo i naprednije
Sta se tice mene,cerviks se pocep skracivat i sad je 21 mm pa moram opet mirovat,ako se nastavi skracivat morat ce me smjestit u bolnicu na mirovanje i kortikosterodie. Eto ,mirovanje mi je poznato, ništa novo, prelezala sam ionako pola trudnoce ,pa cu i sad ovaj kraj samo da sve bude ok! Iduci pregled 1.6.
Sad idem citat zaostatke!!!
Super za bebaca ♥️ a i cerviks će se sredit, već si ti u dobrim tjednima. Kj su ti radili briseve na kraju? Jer ipak najčešći uzrok skraćivanja cerviksa je nešto izolirano u cerviksu. Zbog toga možeš imat bolove, odnosno kontrakcije koje skraćuju cerviks
Nisu mi rađeni brisevi nikako moj dr je protiv toga..bolove imam u smislu pritiska,a za kontrakcije mislim da nemam ili ih ne znam prepoznat..ne znam .. a vidit cemo za 2 tj hoce li se još skracivat ili ce ostat ovakav, nadan se da ce bit sve ok i da cu izgurat još malo 🙏
Aha, ja bi na tvom mjestu razgovarala s njim ili tražila drugo mišljenje. Moj savjet samo, ti najbolje znaš za sebe. Mene je prof Ivanišević kad sam ležala tamo čim sam rekla da imam bolove i pritisak i da se skraćuje cerviks pitala jesu brisevi radeni. Jer inače zavisi i koja je bakterija ako je prisutna, nije svaka vaginaleta i antibiotik za sve. Iako eto ja sam bila dokaz i da krivo mjere, jer se skracivao do 34 mm a onda odjednom bio na 4 cm. Čuvaj se ♥️ brzo će proći i ta dva tjedna, sad si ti već u super tjednima pa nemoras toliko brinuti 😊
Da,naravno, hvala na savjetima! Reci cu mu iduci put da mi ih napravi obavezno. Ove vagisan vaginalete su cista prevencija od upale,infekcije i sl. Pa eto,svakako nece skoditi ova 2 tj..pa cemo tad vidjeti kakvo je stanje,sreca brzo je to i tad cu vec biti u 31.tj kako je Tuma rekla.
Svakako valjalo bi da bebac izgura još unutra 🙏🙏
Ma da, nemaš brige već si sad u super tjednima 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Miss Ivy ja bih otišla provjerit na uzv dojke za svaki slučaj. Vjerojatno nema potrebe, al ono, bolje biti sigurna u takvim stvarima...
Women_name a da, sve je moguće. Nije velika šansa za tako nešto, al uvijek se nešto može pobrat ili zakomplicirati. Ali nama neće 💪
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Od koga se dobije uputnica za to? Ginekolog ili opca praksa?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Od koga se dobije uputnica za to? Ginekolog ili opca praksa?
Opća praksa
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Sanjass, daaa, moči ćemo se pratiti. 😊🤞 Javi kad stigne, znam kako ti je. 🤣😉
Sunny_, ja se nadam. 🤞🤞😊
Nadalica, bebe su predivne. 🥰
Miss, aaaa, opet mirovanjeee. Al ajde, nek bude samo s bebom sve u redu. 😊😊
Ostale cure s lijepim vijestima čestitam! A one s manje lijepim, sve će biti dobro jednom! 😊 ❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
MissIvy Opca praksa ili u Agram i tam za cca 350 kn.
Nije da ih reklamiram nego cesto stvari kod njih obavim da ne cekam xy mjeseci preko hzzo.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Jutrooo.. dali se smijevkava piti nakon transfera?
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Da vas pitam vezano za ovo mirovanje… sad prva 3 dana. Dali je bed ako se dizem premjestam po tom kaucu… jednostavno me leda ubijaju, ne mogu se namjestit… jel to sve ok ili bas kad kazu strogo mirovanje da moram prikovana lezat ta 3 dana. Thx
Meni nikada nisu preporučili strogo mirovanje nakon transfera. Dapače dnevne šetnje po pola sata zbog prokrvljenosti maternice 😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Jutro svima, i sretno svima danas u svim fazama, navijam za vas 🍀🤞🏻🥰
Molim vas za misljenje... Danas mi je 2 dc (AIH u proslom ciklusu, terapija u potpisu), a zadnjih par dana imam dosta izrazenu tupu bol u donjem dijelu trbuha i leda i to pretezito kod saginjanja, dizanja ruku u vis, naginjanja za iza dizanja savinute noge (npr. da obucem carape). Boli me i kad sjedim i krenem s trupom naprijed prema koljenima, uzas. Cak me ponekad boli i u mirovanju. Nalik je na bol od upale misica (nemam razloga ju imati), ali nekako dubinski, i proteze se cijelim donjim dijelom trbuha i leda.
U zadnjih par mjesesi mi se takva bol znala pojaviti rijetko kod saginjanja, ali ovo je sad konstantno i bas sam uplasena. Mislila sam mozda ce prestati kad dode menga, ali nije...
Ima li tko takvih iskustava? Znate li sto bi to moglo biti? 🙈🤷🏻♀️😘
💛🧡
Pami da, puno njih ne mjeri cerviks nego samo gleda rucno,ako im izgleda ok jednostavno ne mjere..ali ja sam mu danas rekla da imam zuckasti iscjedak pa ga je i on isao mjeriti preko vaginalnog uzv. Inace ne radi to,ali sad kad je vidio da se skratio sad ce to radit svaki put.
Ali meni je bas bezveze to sta ne mjere cerviks... Kako je meni G rekao: rukom mogu vidjet dal smo zatvorene, ali ne i duljinu cerviksa. A ja mogu bit zatvorena, a cerviks kratak skroz! 🤷🏻♀️ moja frendica je zavrsila u petrovoj na strogom mirovanju na 2 i pol mjeseca zbog skracenog cerviksa koji njen soc.gin.nije vidio jer ju je pregledavao rukom, a kad je otisla privatno, cerviks samo 16 mm. I da, rodila u terminu zdravu curicu i sve bilo ok 🙂 Iako mi je G rekao da to ovi stariji ginici gledaju samo rukom jer su stara skola🤭 Al ti samo miruj i bit ce sve ok! Sta se tice brisa za streptokok, on se uzima u 36 tjednu, ali negdje vole uzet i kasnije, cisto da imaju sto friskiji nalaz. Ali ako slucajno krene porod, a nije uzet bris, samo im se to kaze.. Mada su kod mene odma u papirima gledali dal su ga uzimali...
Jos malo, trudniceeeee ❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰 jedva cekam da krenu porodi 🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji