Bebadržimo 🤞 da je implantacijsko 🙏🍀❤️
Ribicodlično, nek bude dobar tulum u labosu! 🙏🤞🍀💞
Ruskaspremila sam si to sve da, samo sam šlape stavila u kofer 🙈 neznam zkj 🤷♀️ budem ih premjestila. Hvala što si mi rekla. I mozee napiši mi, da si precekiram, ja sam sve složila ali eto super dođe svaki prijedlog iz prve ruke 😊😊❤️
Iscekicanjedobrihstvarisretno! 😀
Josipabza polip baš nemam iskustva ali super vijesti za nalaze 😀 nadam se da ćete to brzo sve sredit i krenut u nove pobjede, bit će to sve super🍀😘
Leoni sretno ti 🤞🙏🍀❤️
Matkisa krenulo te, ha? 😀😊 Bebac te podsjeća da je tu 🙈
Belaa jako jako mi je žao 😔 drži se draga ❤️
Za previjanje pupka sam si ja uzela: 2 paketa malih sterilnih gaza, Octenisept sprej i Tyrosur prasak. I da, svakako si za doma uzmi dohranu jer ko zna kakvo ce ti stanje bit… Ja si nist nisam pripremila jer mi je bilo u glavi da cu dojit, a moglo je bit da nemam mlijeka il ko zna sta 🤷🏻♀️ Uopce nisam razmisljala 🙈 al eto, na kraju sam kupila i nije mi ni trebalo. Oni u Petrovoj koriste Hipp pa smo i mi uzele tu hranu..
https://ibb.co/3TVtHXr
Eee hvala ti punoo ❤️❤️❤️ ako se još čega sjetim pitam 😊😀
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Belaaslažem se da trebaš još jedno mišljenje ipak, sretno! 🍀🤞🙏❤️ Molimo se i nadamo dobrom
Piky, Lucyintheskybaš mi je žao 😔 šaljem vam zagrljaj, držite se. Idemo dalje 💪❤️
Tuma posto su mi ukinuli utrogestan skroz zaboravila sam pitat za magnezij. Kad si ga ti prestala piti? I TiKi misliš da bi trebala onda prestat s Roidakalom uskoro? Nisam ih ni za njega pitala, jer su me prošli put u bolnici pitali kj je to 🙈 a kod svog privatnika više ne idem koji mi ga uveo
Mislim da se magnezij moze piti do 37og tjedna, kasnije ne..
U mojoj tekici piše:
magnezij moraš prestati piti zadnje u 35tt, inače ćeš završiti s inertnom maternicom i na dripu..
Hvala MTBica 😘 ne želimo to, prestajem!
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Women_name Roidakal pijes do 36.tt. Kasnije vise ne. Tako je meni rekao moj dr.
Zao mi je zbog negativnih beta, ne odustajte.
Belaa drzi se ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sunny ne znam kak to funkcionira, ali sutra me sestra mora nazvat da mi kaže u koliko sati ću si dati štopericu pa ću ju pitat 🤭
🧚♀️27
AMH 30.5
Anti TPO 61.4
🦸♂️28
Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
1/21 TESE 3 spermatida
4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
10.5. aspiracija - 16 oocita
Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa
Evo malo i mene, iako svaki dan podvečer redovito čitam…
ja sam još na pauzi jedan ciklus pa ćemo vidjet za dalje...svima šaljem puno ❤️🤗
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Belaaslažem se da trebaš još jedno mišljenje ipak, sretno! 🍀🤞🙏❤️ Molimo se i nadamo dobrom
Piky, Lucyintheskybaš mi je žao 😔 šaljem vam zagrljaj, držite se. Idemo dalje 💪❤️
Tuma posto su mi ukinuli utrogestan skroz zaboravila sam pitat za magnezij. Kad si ga ti prestala piti? I TiKi misliš da bi trebala onda prestat s Roidakalom uskoro? Nisam ih ni za njega pitala, jer su me prošli put u bolnici pitali kj je to 🙈 a kod svog privatnika više ne idem koji mi ga uveo
U mojoj tekici piše:
magnezij moraš prestati piti zadnje u 35tt, inače ćeš završiti s inertnom maternicom i na dripu..
Ili zavrsi u 34 tt pa svejedno ides na drip 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hej zene da vam se javim i prijavim danasnji uzv na 6ti dan uz femaru 3 folikula; desno 8 i 5mm a lijevo 10mm... Sad nastavljam do pon sa 1 menopur i ovaleap 150.. Totalni sam low responder al sta je tu je. Kako se vama to cini?
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
U mojoj tekici piše:
Ili zavrsi u 34 tt pa svejedno ides na drip 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️
Mah, to si ti jer si htjela biti posebna
Ja se u ovo ništa ne kužim, samo bacam u tekicu kad vi pišete.
💔💔💔
Bebadržimo 🤞 da je implantacijsko 🙏🍀❤️
Ribicodlično, nek bude dobar tulum u labosu! 🙏🤞🍀💞
Ruskaspremila sam si to sve da, samo sam šlape stavila u kofer 🙈 neznam zkj 🤷♀️ budem ih premjestila. Hvala što si mi rekla. I mozee napiši mi, da si precekiram, ja sam sve složila ali eto super dođe svaki prijedlog iz prve ruke 😊😊❤️
Iscekicanjedobrihstvarisretno! 😀
Josipabza polip baš nemam iskustva ali super vijesti za nalaze 😀 nadam se da ćete to brzo sve sredit i krenut u nove pobjede, bit će to sve super🍀😘
Leoni sretno ti 🤞🙏🍀❤️
Matkisa krenulo te, ha? 😀😊 Bebac te podsjeća da je tu 🙈
Belaa jako jako mi je žao 😔 drži se draga ❤️
Za previjanje pupka sam si ja uzela: 2 paketa malih sterilnih gaza, Octenisept sprej i Tyrosur prasak. I da, svakako si za doma uzmi dohranu jer ko zna kakvo ce ti stanje bit… Ja si nist nisam pripremila jer mi je bilo u glavi da cu dojit, a moglo je bit da nemam mlijeka il ko zna sta 🤷🏻♀️ Uopce nisam razmisljala 🙈 al eto, na kraju sam kupila i nije mi ni trebalo. Oni u Petrovoj koriste Hipp pa smo i mi uzele tu hranu..
https://ibb.co/3TVtHXr
Eee hvala ti punoo ❤️❤️❤️ ako se još čega sjetim pitam 😊😀
Ako se sjetim neceg bitnog jos, pisem 🤗🤗 da, kada muz bude dolazio po tebe, donosi ti stvari za bebu i za tebe(ono u cem idete van). Neka napise na vrecicu broj sobe i prezime. To ostavi na glavnom ulazu i ode negdje i onda ga zoves da dodje po vas kad budete spremne. Neke sestre uzmu jaje i donesu u sobu pa tamo smjeste bebu, a neke donesu do auta pa ju tamo stave.. Drugi dan si odma zovi patronaznu, raspitaj se za pedijatra(prvi pregled je sa mjesec dana), ginicu moras 6 tjedana nakon poroda(da vidi jel sve ok) i imas ortopeda jos(on ide nakon pedijatra, radi se uvz kukova).. ja cu ortopeda privatno rijesit... Moram pitat patronaznu, rekla mi je za neku super polikliniku al ja zaboravila 🙈🙈🙈 ne daj Boze zapisat ili zapamtit nest 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji