Lucyinthesky baš sam zavirila na forum nadajući se da ću vidjet tvoju pozitivnu betu. Jako mi je žao! 😞
Piky također! 😞
Bela 😞😞😞❤️
Seni, Nina89 PUPO 🤞🤞🤞🤞
Nerita beta je top!
Lindsay meni je tvoj rezultat odličan!
Također mi je drago zbog svih lijepih, a žao zbog svih vijesti koje nisu tako lijepe u ova 2 dana što nisam pisala.
—-
Prolazila sam neki vrtlog emocija nakon što mi je sve rekla genetičarka, a s druge strane kao da već 3 dana osjećam blage simptome hipera. Ne znam što bih mislila, ne znam je li to moguće. Strah me nadati se da beta raste i da je zbog toga, ali opet mislim da znam kako izgleda hiper jer sam to prošla, iako i u težem obliku. Razmišljam je li moguće da nešto drugo izazove slične simptome i tako… Malo se poradujem pa malo padnem. Prije nekih 2 sata sam vidjela pomiješan s utrogestanom blago smeđi iscjedak. Odmah sam se uplašila da dolazi menga, iako ja nikad do sad nisam dobila pod utrićima, niti imam osjećaj da ću dobit… 🤷♀️ Malo me utješio da možda nije menga kad sam vidjela da je, čini mi se Manemoj napisala da je imala od 9dnt smeđarenje koje je potrajalo. Meni je također 9dnt. Počela sam razmišljalti da sutra napravim test i riješim se neizvjesnosti. Eto, svašta ja napisah. Oprostite na dugom postu. Lakše mi je kad izbacim to iz sebe.
❤ navijam da se malac smješta ❤ jesi zvala dr za drugo mišljenje ili želiš prvo dočekati betu? Jako, jako navijam da je ovo tvoja beba 😊🍀
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Lucyinthesky baš sam zavirila na forum nadajući se da ću vidjet tvoju pozitivnu betu. Jako mi je žao! 😞
Piky također! 😞
Bela 😞😞😞❤️
Seni, Nina89 PUPO 🤞🤞🤞🤞
Nerita beta je top!
Lindsay meni je tvoj rezultat odličan!
Također mi je drago zbog svih lijepih, a žao zbog svih vijesti koje nisu tako lijepe u ova 2 dana što nisam pisala.
—-
Prolazila sam neki vrtlog emocija nakon što mi je sve rekla genetičarka, a s druge strane kao da već 3 dana osjećam blage simptome hipera. Ne znam što bih mislila, ne znam je li to moguće. Strah me nadati se da beta raste i da je zbog toga, ali opet mislim da znam kako izgleda hiper jer sam to prošla, iako i u težem obliku. Razmišljam je li moguće da nešto drugo izazove slične simptome i tako… Malo se poradujem pa malo padnem. Prije nekih 2 sata sam vidjela pomiješan s utrogestanom blago smeđi iscjedak. Odmah sam se uplašila da dolazi menga, iako ja nikad do sad nisam dobila pod utrićima, niti imam osjećaj da ću dobit… 🤷♀️ Malo me utješio da možda nije menga kad sam vidjela da je, čini mi se Manemoj napisala da je imala od 9dnt smeđarenje koje je potrajalo. Meni je također 9dnt. Počela sam razmišljalti da sutra napravim test i riješim se neizvjesnosti. Eto, svašta ja napisah. Oprostite na dugom postu. Lakše mi je kad izbacim to iz sebe.
❤ navijam da se malac smješta ❤ jesi zvala dr za drugo mišljenje ili želiš prvo dočekati betu? Jako, jako navijam da je ovo tvoja beba 😊🍀
Hvala ti! ❤️
Čekam prvo betu pa ću onda dalje rješavati.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Rina89 jako se nadam da ćeš ugledati pozitivan test/betu uskoro! 🤞🏻🤞🏻 ako napraviš testić sutra, javi nam! Naravni da se dižeš i padaš, ovo je jako stresan period za tebe. Šaljem hug i držim fige 🤗🤞🏻
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Tuma joj baš predivno 😍😍😍
Budem onda prestala tako da, sad ću s magnezijem u utorak, pa za tjedan s roidakalom 😊 iako ja fkt nemam nikakve kontrakcije ni stezanja. Vidjet ćemo kako će bit kad sve to prestanem koristiti 🤭 a vezano za spavaćicu, ja imam svoju "sretnu" spavaćicu (inače nisam praznovjerna nego eto to tako) u kojoj je rodila moja šogorica (porod je bio savršen, inducirani, ali tempirali epiduralnu i sve, kaže da ju nis nije bolilo). I tako kad je ona rodila mi se zezamo da će mi dat tu spavaćicu, da i ja rodim u njoj. Na kraju sam u toj spavaćici išla i na aspiraciju i transfer, i spremila ju sad za rodilište 🙈
Ruska nisam uopće o tom razmišljala, evo prebacila sam 🙈😀 hvalaa
Ma da, sad je oke stati, od 35.do 37.tt bilo kad, samo ne kasnije nastaviti.... Ja ih imam, ali počele su jače i intenzivnije još prošli tjedan dok sam koristila magnezij, a od kad sam prestala se nisu promijenile.... A utrogestan sam prestala s 33 tjedna negdje....
To je super kad imaš svoju "sretnu spavaćicu" ili neku stvar. Ja sam kupila nove te za dojenje, a na aspiraciji i transferu sam dobila njihove...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Večer, još sam van sebe, ja sam bila skeptična i nisam virovala da ce to bit to iz prve....došla taman sa posla....
U ponedjeljak ponavljam betu i nadam se da ce se fino duplati....
Hvala svim cure moje....🥰🥰🥰😘
A sad se odjavljujem i bacam na zaistatke, al ste natipkale..😂😂😂
Tuma joj baš predivno 😍😍😍
Budem onda prestala tako da, sad ću s magnezijem u utorak, pa za tjedan s roidakalom 😊 iako ja fkt nemam nikakve kontrakcije ni stezanja. Vidjet ćemo kako će bit kad sve to prestanem koristiti 🤭 a vezano za spavaćicu, ja imam svoju "sretnu" spavaćicu (inače nisam praznovjerna nego eto to tako) u kojoj je rodila moja šogorica (porod je bio savršen, inducirani, ali tempirali epiduralnu i sve, kaže da ju nis nije bolilo). I tako kad je ona rodila mi se zezamo da će mi dat tu spavaćicu, da i ja rodim u njoj. Na kraju sam u toj spavaćici išla i na aspiraciju i transfer, i spremila ju sad za rodilište 🙈
Ruska nisam uopće o tom razmišljala, evo prebacila sam 🙈😀 hvalaa
Ma da, sad je oke stati, od 35.do 37.tt bilo kad, samo ne kasnije nastaviti…. Ja ih imam, ali počele su jače i intenzivnije još prošli tjedan dok sam koristila magnezij, a od kad sam prestala se nisu promijenile…. A utrogestan sam prestala s 33 tjedna negdje….
To je super kad imaš svoju "sretnu spavaćicu" ili neku stvar. Ja sam kupila nove te za dojenje, a na aspiraciji i transferu sam dobila njihove…
Neka, sad ćeš se veselit kontrakcijama, znaš da ti je sve bliže bebi 🙏😍😍😍
A za spavaćicu, a da, to je naša fora ispala pa eto tako malo. Ali tako svejedno, bitno da je sve super! 😊😊😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruska, Sara, Bajozelim vam cestitati iz sveg srca drage moje 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Neka ste mi vi srecne sa svojim bebicama ❤️❤️❤️ Najsrecnije trenutke 😍🥰🥰🥰
Hvala ti 🤗🤗❤🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Anchy nije mi rekla kad, al ja se nekako nadam idući tjedan jer je to bio kratki photoshooting od pola sata i dobije se 10ak obrađenih slika, pa vjerujem da joj neće trebati dugo 😊
Ruska1986 pa da, realno trebat će svakako papuče odmah al eto nije mi palo na pamet. Ja sam za porod mislila uzeti njihovu spavaćicu (nez kako je u Petrovoj, al za Merkur sam čula da oni daju svoje), a za ostale dane sam si s pa kud svoje.
U petrovoj moras svoju spavacicu imat
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Danas definitivno nije moj dan... imam osjecaj da mi je raspolozenje iz minute u minutu drugacije. ⬆️⬇️⬆️⬇️⬆️⬇️ danas 3 dnt i krenuli grcevi ko da cu dobit svaki tren... a ovaj sok od cikle 🤮🤮🤮 ulila u njega pola litre soka od ananasa i jos ga jedva gutam... oduran mi je. Nadam se da je to sve normalno...
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Ja pojela pomfrit i tasty cheese - just in case
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji