Drage moje cure,AuroraB,manemoj,Tuma,Dada i sve ostale,hvala svima što brinete i drago mi je što ste tolika podrška
Ja sam do maloprije čekala betu i negativna je,jučer sam napravila test koji je bio bijel potpuno,tako da je bilo sve jasno.Nisam imala snage za čitanje,tako da sam sad pročitala zaostatke.
Piky žao mi je za test,ali glavu gore i pravac po ostale bebe.
Belaa strašno mi je žao,baš sam se nadala da će ovaj put bit ok.Šaljem ti zagrljaj.
ribic držim ti fige,drago mi je da si prošla bez neugodnosti i bolova.
Lindsay mene se 4 blastice čine kao sjajan rezultat.Navijam za tebe.
Ovo je ono što sam sad kampanjski od dva dana zapamtila + da Ruška1986 ima preslatku bebu,što već znamoi da će Tuma staviti neke divne slike.
Žao mi je draga Lucy, imaš li još 🐧 ili je opet sve u ovom postupku otišlo?
Znam da je teško suočiti se sa negativnim ishodom ali znaj da ima još lijepih stvari koje te čine sretnom i da nikako ne odustaješ .
Svu srećuuuuuuu ❤❤❤❤❤
endometrioza
Drage moje cure,AuroraB,manemoj,Tuma,Dada i sve ostale,hvala svima što brinete i drago mi je što ste tolika podrška
Ja sam do maloprije čekala betu i negativna je,jučer sam napravila test koji je bio bijel potpuno,tako da je bilo sve jasno.Nisam imala snage za čitanje,tako da sam sad pročitala zaostatke.
Belaa strašno mi je žao,baš sam se nadala da će ovaj put bit ok.Šaljem ti zagrljaj.
Ovo je ono što sam sad kampanjski od dva dana zapamtila + da Ruška1986 ima preslatku bebu,što već znamoi da će Tuma staviti neke divne slike.
Jako mi je jako jako žao. Šaljem ti jedan dugačak čvrsti zagrljaj ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
❤️❤️❤️❤️❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Lucyinthesky i od mene zagrljaj...drzi se..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Drzi se..vrlim te ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Lucyinthesky bas mi je zao 😔 tesko je, ali nemoj gubiti nadu, kad tad bit ce dobitni ❤
Ana26 obje smo u VV i blizu vremenski 🙂
Seniremmus PUPO smo 🥰 ti vadis dan prije mene betu, isto imas blasticu ili?
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Žao mi je draga Lucy, imaš li još 🐧 ili je opet sve u ovom postupku otišlo?
Znam da je teško suočiti se sa negativnim ishodom ali znaj da ima još lijepih stvari koje te čine sretnom i da nikako ne odustaješ .
Svu srećuuuuuuu ❤❤❤❤❤
endometrioza
Nina89, tako treba! I sviđa mi se što nemaš kečap, fuj kečap.
Piky, žao mi je. Izvadi betu i javi se doktorima za dogovor oko FETa.
Belaaa, dobra odluka!
Lucyinthesky
💔💔💔
Nina89 čestitaaam PUPO
Piky idemo dalje ❤️
sanjass jesu se javili iz IVF-a?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Lucy jako mi je žao za negatuvnu betu! Drži se 🙏❤️
Ribic drago mi je da je dobro prosla aspiracija
Ja napokon znam da je aspiracija u ponedjeljak 10.5.
🧚♀️27
AMH 30.5
Anti TPO 61.4
🦸♂️28
Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
1/21 TESE 3 spermatida
4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
10.5. aspiracija - 16 oocita
Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa
Sortiraj odgovore
Najstariji