Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    07. Svibanj 2021. 16:05

*.Women_name.*

Bebadržimo 🤞 da je implantacijsko 🙏🍀❤️
    Ribicodlično, nek bude dobar tulum u labosu! 🙏🤞🍀💞
    Ruskaspremila sam si to sve da, samo sam šlape stavila u kofer 🙈 neznam zkj 🤷‍♀️ budem ih premjestila. Hvala što si mi rekla. I mozee napiši mi, da si precekiram, ja sam sve složila ali eto super dođe svaki prijedlog iz prve ruke 😊😊❤️
    Iscekicanjedobrihstvarisretno! 😀
    Josipabza polip baš nemam iskustva ali super vijesti za nalaze 😀 nadam se da ćete to brzo sve sredit i krenut u nove pobjede, bit će to sve super🍀😘
    Leoni sretno ti 🤞🙏🍀❤️
    Matkisa krenulo te, ha? 😀😊 Bebac te podsjeća da je tu 🙈
    Belaa jako jako mi je žao 😔 drži se draga ❤️

Za previjanje pupka sam si ja uzela: 2 paketa malih sterilnih gaza, Octenisept sprej i Tyrosur prasak. I da, svakako si za doma uzmi dohranu jer ko zna kakvo ce ti stanje bit... Ja si nist nisam pripremila jer mi je bilo u glavi da cu dojit, a moglo je bit da nemam mlijeka il ko zna sta 🤷🏻‍♀️ Uopce nisam razmisljala 🙈 al eto, na kraju sam kupila i nije mi ni trebalo. Oni u Petrovoj koriste Hipp pa smo i mi uzele tu hranu..
    https://ibb.co/3TVtHXr

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    07. Svibanj 2021. 16:06

Belaa slažem se da trebaš još jedno mišljenje ipak, sretno! 🍀🤞🙏❤️ Molimo se i nadamo  dobrom

Piky, Lucyinthesky baš mi je žao 😔 šaljem vam zagrljaj, držite se. Idemo dalje 💪❤️
    Tuma posto su mi ukinuli utrogestan skroz zaboravila sam pitat za magnezij. Kad si ga ti prestala piti? I TiKi misliš da bi trebala onda prestat s Roidakalom uskoro? Nisam ih ni za njega pitala, jer su me prošli put u bolnici pitali kj je to 🙈 a kod svog privatnika više ne idem koji mi ga uveo 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    07. Svibanj 2021. 16:08

*.Women_name.*

Belaaslažem se da trebaš još jedno mišljenje ipak, sretno! 🍀🤞🙏❤️ Molimo se i nadamo dobrom

Piky, Lucyintheskybaš mi je žao 😔 šaljem vam zagrljaj, držite se. Idemo dalje 💪❤️
    Tuma posto su mi ukinuli utrogestan skroz zaboravila sam pitat za magnezij. Kad si ga ti prestala piti? I TiKi misliš da bi trebala onda prestat s Roidakalom uskoro? Nisam ih ni za njega pitala, jer su me prošli put u bolnici pitali kj je to 🙈 a kod svog privatnika više ne idem koji mi ga uveo

Mislim da se magnezij moze piti do 37og tjedna, kasnije ne..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Piky
    07. Svibanj 2021. 16:12

Ana26

Piky

Cure, uglavnom i jutros test bijel ko snijeg.
    Pitanje, dali ima tko da je išao na FET na VV, kako onda sad, kad ih zovem, kad se testiram, kako to sa fetom, dali što pijem, jeli isto kao i sa et, koliko puta moram ići…. Ajme meni. Ufffff

Žao mi je zbog negativnog testa. Sreća što imaš smrzliće,idući postupak mora biti dobitni.
    Ja sam nakon neuspješnog postupka jedan mjesec morala preskočiti i onda s idućom menstruacijom u FET, takva im je praksa.
    2 tj prije očekivane menstruacije moraš poslati upitnike, na 1.dan ciklusa nazvati i javiti im da ideš u FET. 1.dan ciklusa test na Covid i prije transfera test na Covid. Moraš ispuniti pristanak za MPO ovjeren kod javnog bilježnika.
    Ja sam imala folikulometriju na 3.dan ciklusa i tad mi je uveden Estrofem 3x1 tbl,koje i dalje pijem. Na 10.dan ciklusa sam opet išla na folikulometriju i sutradan mi je uveden Utrogestan,a na 15.dan ciklusa sam imala transfer.
    Ako te još nešto zanima pitaj.

Uhhh super ja skroz zaboravila na upitnike... Jbg...
    Ja sam ih sad ispunila i poslala, sve napisala što, kako e pitanje hoće li me primiti odmah ovaj ciklus. Ajme samo da ne dobijem do ponedjeljka da izvadim betu. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

• ribic
    07. Svibanj 2021. 16:20

Lucy zao mi je.

Evo ja si odspavala i sad se probudila i bole me boli donji dio trbuha. Nista neizdrzivo al ono, zacudilo me kak to naknadno doslo.

Poslala sam muza po isosport.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Ana26
    07. Svibanj 2021. 16:24

Piky neće te primiti,takva im je praksa, mora se čekati mjesec dana. Ja sam se isto  nadala da ću ići odmah.
    Zašto ne ideš sutra izvaditi betu? Ja sam trebala vaditi 13 od transfera,ali sam vadila nakon 9 dana. Po testovima sam skužila da ništa od trudnoće pa sam htjela što prije izvaditi betu i prestati s terapijom.
    Nina89 nas dvije smo se mimoišle.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

SeniRemmus
    07. Svibanj 2021. 16:27

Piky,Lucy žao mi je 😔
    Bela javi nam u ponedjeljak kak je prošlo! 🤗
    Nina89 da, imala sam 2 blastice, rekli su mi 12 dana od danas i odmah izračunali da je to srijeda, 19.5. Mislimo pišati test u nedjelju, 16.5. 🤞🏻
    MTB napisao mi je krivi folat i clexane pa je popravljao 😅 danas im je bila ludnica, bila sam naručena u 12h, u 13.05 bio transfer, ja gotova s piškenjem u 13.10, čekala otpusno do 14h 🥱 naručuju puno žena u isto vrijeme pa nas 8 ili 9 unutra jadne čekamo po sat vremena. Glavno da za sve živo traže koronatest, a nagruvaju nas 10 u sobu 🙈
    Drage cure hvala svima na lijepim željama! Promjenila sam i nick, Remmus = Summer, ime sam ostavila naopačke jer smo se već tako navikle, ali mislim da je sad jasno kak se zovem 😅

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Svibanj 2021. 16:28

Ruska1986

*.Women_name.*

Belaaslažem se da trebaš još jedno mišljenje ipak, sretno! 🍀🤞🙏❤️ Molimo se i nadamo dobrom

Piky, Lucyintheskybaš mi je žao 😔 šaljem vam zagrljaj, držite se. Idemo dalje 💪❤️

Mislim da se magnezij moze piti do 37og tjedna, kasnije ne..

U mojoj tekici piše:
    magnezij moraš prestati piti zadnje u 35tt, inače ćeš završiti s inertnom maternicom i na dripu..

💔💔💔

⭐ Miss_Ivy ⭐
    07. Svibanj 2021. 16:28

ribic

Lucyzao mi je.

Evo ja si odspavala i sad se probudila i bole me boli donji dio trbuha. Nista neizdrzivo al ono, zacudilo me kak to naknadno doslo.

Poslala sam muza po isosport.

Mene isto nije odmah počelo boliti. U biti me idući dan bolilo više nego na dan aspiracije. Ja sam 3 dana bila većinom u ležećem položaju. Nadam se da će tebe prije prestati, ali čisto da se pripremiš na sporiji način života . Sretno 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Svibanj 2021. 16:31

SeniSummer

Piky,Lucy žao mi je 😔
    Bela javi nam u ponedjeljak kak je prošlo! 🤗
    Nina89 da, imala sam 2 blastice, rekli su mi 12 dana od danas i odmah izračunali da je to srijeda, 19.5. Mislimo pišati test u nedjelju, 16.5. 🤞🏻
    MTBnapisao mi je krivi folat i clexane pa je popravljao 😅 danas im je bila ludnica, bila sam naručena u 12h, u 13.05 bio transfer, ja gotova s piškenjem u 13.10, čekala otpusno do 14h 🥱 naručuju puno žena u isto vrijeme pa nas 8 ili 9 unutra jadne čekamo po sat vremena. Glavno da za sve živo traže koronatest, a nagruvaju nas 10 u sobu 🙈
    Drage cure hvala svima na lijepim željama! Promjenila sam i nick, Remmus = Summer, ime sam ostavila naopačke jer smo se već tako navikle, ali mislim da je sad jasno kak se zovem 😅

Meni je samo iskrižao bio na nalazu , dobila sam ionako 2 dana kasnije mailom zadnju verziju (radi smrzlića).
    Pih, malo su pretjerali, kad sam ja bila nije bilo gužvi... Bitno da si ti gotova, i da sad smireno i opušteno čekaš betu 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.