Sunny ne znam kak to funkcionira, ali sutra me sestra mora nazvat da mi kaže u koliko sati ću si dati štopericu pa ću ju pitat 🤭
Moze moze 😊 ❤
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Hej zene da vam se javim i prijavim danasnji uzv na 6ti dan uz femaru 3 folikula; desno 8 i 5mm a lijevo 10mm… Sad nastavljam do pon sa 1 menopur i ovaleap 150.. Totalni sam low responder al sta je tu je. Kako se vama to cini?
Ja sam 6 dan isto imala 3 folikula, 8 dan 8 folikula. Budi strpljiva, mozda se još koji pojavi. Sretno!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Cure podsjetnik da si obavite uzv grudi prije ili između postupaka 🙏❤
Znam po sebi da je to nešto što uvijek odgađam za nekad poslije, ali stvarno je bitno pogotovo u ovoj našoj priči. Ja svoj jučer obavila i baš mi dr prica kako joj je došla cura (20god) s mamom na prvi uzv i odmah uoceno nešto zločudno 💔 ono ne treba panicarit, ali treba kontrolirat redovito. I za cure trudnice, preporuka je pregled pred kraj trudnoce (cca 30 tjed) dok se još na uzv sve čisto vidi, jer poslije ako se doji je teže nešto uocit pa zna proci predugo do iduceg uzv
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Lucyinthesky stvarno nije fer, ne mogu vjerovati. Ovog puta nisi ništa ranije prokrvarila? Kakav je bio spermiogram na dan aspiracije? Ti si svaki puta bila na Orgalutranu, Cetrotide nikad? Mislim da ti treba promjena pristupa, očito sa čistim gonadotropinima baš i nejde, jer koliko vidim najslabije rezultate si imala kad su bili Gonal/Rekovelle... Razmisli da se javiš kod Škvorca ili u Petrovu na konzultacije...
Piky ti isto nemaš sreće... baš mi je žao što vam nije uspjelo ovog puta
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
https://klinfo.rtl.hr/djeca-2/trudnoca/blighted-ovum-odumrlo-jajasce-nastaje-prestaje-embrionalni-razvoj/
Ovo prepostavlkam da je ako poljak ništa ne nadje😔 a mucnine me ubijaju o zeludac
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Lucy i Piky zao mi je 💔 znam kolika je nada u svakom postupku.. Ribic drago mi je da je aspiracija dobro prosla 🍀 cure PUPO uzivajte 🤰👣 ugodan vikend svima 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Znam po sebi da je to nešto što uvijek odgađam za nekad poslije, ali stvarno je bitno pogotovo u ovoj našoj priči. Ja svoj jučer obavila i baš mi dr prica kako joj je došla cura (20god) s mamom na prvi uzv i odmah uoceno nešto zločudno 💔 ono ne treba panicarit, ali treba kontrolirat redovito. I za cure trudnice, preporuka je pregled pred kraj trudnoce (cca 30 tjed) dok se još na uzv sve čisto vidi, jer poslije ako se doji je teže nešto uocit pa zna proci predugo do iduceg uzv
Jel ti to MPO doktor napisao kao preporuku ili si isla obavit privatno..rekla mi je danas ginekologica da ni slucajno ne idem privatno da ce mi pisat uputnicu za sta god treba i moze..al opet ne mogu joj sam tak doc e ja bi uzv grudi 😅 makar imam u obitelji dosta tih bolestina i s mamine i tatime strane..znaci koma 😣 i jos sam paničar pa bi najrade svaki tj isla na te neke kontrole 😅
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Jel ti to MPO doktor napisao kao preporuku ili si isla obavit privatno..rekla mi je danas ginekologica da ni slucajno ne idem privatno da ce mi pisat uputnicu za sta god treba i moze..al opet ne mogu joj sam tak doc e ja bi uzv grudi 😅 makar imam u obitelji dosta tih bolestina i s mamine i tatime strane..znaci koma 😣 i jos sam paničar pa bi najrade svaki tj isla na te neke kontrole 😅
Ja sam isla privatno, ali mi je mpo dr rekao da to obavezno napravim prije postupka. Tako da mislim da ce ti i gin i dr opce prakse bez problema dat uputnicu. Ja nisam panicar, ali isto imam dosta tih dijagnoza u obitelji + sad mpo pa bolje reagirat na vrijeme 😁
Al slazem se kad krenes s tim pretragama onda postane zarazne i moras ih skupiiiit sveeeee 🤩🤩
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sunny ma kod mene u obitelji ima svega..od tumora mozga, pluća, dojki..ma svasta..onda ja cim me malo jace boli glava ili nesto odma si umislim da umirem 😅😅 pa me onda uhvati napadaj panike pa se skoro stvarno ugusim 😂😂🤦🏽♀️🤦🏽♀️ bas cu ga pitat na sljedecoj kontroli kaj misli o tome da napravim..e pa bas tako.. 😂 kad vidim da je neko radio neku pretragu ocu odma i ja 😂 osim onih bolnih to mi ne treba 😂😂😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sunny ma kod mene u obitelji ima svega..od tumora mozga, pluća, dojki..ma svasta..onda ja cim me malo jace boli glava ili nesto odma si umislim da umirem 😅😅 pa me onda uhvati napadaj panike pa se skoro stvarno ugusim 😂😂🤦🏽♀️🤦🏽♀️ bas cu ga pitat na sljedecoj kontroli kaj misli o tome da napravim..e pa bas tako.. 😂 kad vidim da je neko radio neku pretragu ocu odma i ja 😂 osim onih bolnih to mi ne treba 😂😂😂😂
Hahahah ovo ti nije bolno. Lijepo ti miluje grudi koje su namazane onim sluzavim za uzv 😂😂 samo sto ja to obavezno idem kod zenskih dr, preneugodno mi je to kod muskih 😂 kod ginekologa nemam takvih predrasuda 😅
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji