Pozdrav curke, evo da se javim. Nema više smeđarenja, što je bilo ujutro je bilo tako da se nadam da je to dobar znak 😊😊🙏
U nedjelju radim test i da si ubacim malo pozitive u dan koji nije dobro počeo sam kupila dudu varalicu i ako u nedjelju bude pozitivan test ubaciti ću dudu mm u kavu, pa neka se iznenadi 😂😂
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Cure trudnice pitanje meni je doktor sad skroz ukinuo utrogestan jer sam imala gljivice i tako , rekao je da netreba vise ali ostavio duphaston a vidim da vi sve koristite utrogestan??? Sad se malo brinem jel trebam koristit ili ne ?
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Rebeka na blago si stimulaciji i uz nizak amh, to je, po meni, očekivan rezultat. A i možda se uz pojačanu terapiju (Menopur si rekla?) pojavi još koji. 😊 Držim fige🤞
Women_name daaa, cure su mi za rođendan uzele u jednom studiju slikanje 😊 imala sam 1 svoju haljinu i mogla izabrati 1 njenu haljinu ili bodi, uzela sam jednu bez, duhu haljinu od bogatog tila i koja se veže istim remenom od tila, a ima otvor u sredini. Predivna je….
Sto se tiče magnezija, ja sam ga prestala piti u ovaj ponedjeljak. Znači pila sam još prošli tjedan do nedjelje i prestala. Moja frendica je imala jake i bolne kontrakcije i pila je 800mg cijelo vrijeme, pa sam joj ja rekla da mora prestati piti jer je pila još sa 37 tt i to velike kolicine i na kraju je rodila 1 tj nakon što je prestala. A i roidakal ima magnezij, pa možeš magnezij prestati s 35, a njega s 36. 😊
Ruska1986 super za popis. Ja sam si više manje sve to uzela, al sam isto papuče spremila u kofer a ne ruksak i isto sam razmišljala dojit ću, ne treba mi dohrana al imaš pravo, bolje imat spremno za svaki slučaj. 😅
Sada blaga posto sam prosli mj prekinula stimulaciju menopurom i ovaleapom radi slabog odgovora. Gotovo isto reagiram na ful stimulaciju i ovu blazu. S ovom sam dobila folikule na oba ali tko zna dali ce nastaviti sa rastom i na kraju dali ce biti jajne stanice. U pon sam svakako na uzv pa ce mi reci dali cemo jos nesto dodati ..
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Hej zene da vam se javim i prijavim danasnji uzv na 6ti dan uz femaru 3 folikula; desno 8 i 5mm a lijevo 10mm… Sad nastavljam do pon sa 1 menopur i ovaleap 150.. Totalni sam low responder al sta je tu je. Kako se vama to cini?
Ja sam 6 dan isto imala 3 folikula, 8 dan 8 folikula. Budi strpljiva, mozda se još koji pojavi. Sretno!
Hvala ti.. ali tesko se mogu tome nadati, to cak i sam doktor kaze. Sa klomifenom sam odprilike ovako reagirala, bila bi 2 folikula, jedan bi stao a drugi bi nastavio rast.. nakon toga smo se odlucili na ivf.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Danas definitivno nije moj dan… imam osjecaj da mi je raspolozenje iz minute u minutu drugacije. ⬆️⬇️⬆️⬇️⬆️⬇️ danas 3 dnt i krenuli grcevi ko da cu dobit svaki tren… a ovaj sok od cikle 🤮🤮🤮 ulila u njega pola litre soka od ananasa i jos ga jedva gutam… oduran mi je. Nadam se da je to sve normalno…
Zašto se mučiš sa ciklom? Ne treba ti to više nakon transfera 😁😁😁
💔💔💔
Danas definitivno nije moj dan… imam osjecaj da mi je raspolozenje iz minute u minutu drugacije. ⬆️⬇️⬆️⬇️⬆️⬇️ danas 3 dnt i krenuli grcevi ko da cu dobit svaki tren… a ovaj sok od cikle 🤮🤮🤮 ulila u njega pola litre soka od ananasa i jos ga jedva gutam… oduran mi je. Nadam se da je to sve normalno…
I opet te volim ❤❤❤❤❤ a kaj s grcevima? Imam osjecaj ko da cu dobit svaki tren
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Pozdrav curke, evo da se javim. Nema više smeđarenja, što je bilo ujutro je bilo tako da se nadam da je to dobar znak 😊😊🙏
U nedjelju radim test i da si ubacim malo pozitive u dan koji nije dobro počeo sam kupila dudu varalicu i ako u nedjelju bude pozitivan test ubaciti ću dudu mm u kavu, pa neka se iznenadi 😂😂
Drzimo fige 🍀🤞🏻🤩
💛🧡
I opet te volim ❤❤❤❤❤ a kaj s grcevima? Imam osjecaj ko da cu dobit svaki tren
Klasika. PMS i simptomi trudnoće su isti. Ili ćeš dobiti ili nećeš, ne možeš to znati 😁😁😁
💔💔💔
Women_name da, sad me više ne brinu kontrakcije 🥰
Rebeka a da, sjecam se. A tako je i kod mene. Jaka ili blaga simulacija, dođe mi na isto.... Nadam se da će biti sve pune 🤞🤞
Ruska1986 aha, da, u Merkuru daju, pa ću radije njihovu zakrvariti 😂
Nina mislim da su i Ruski tako ukinuli utrogestan pa ostavili duphastone do 20.tt.... Iako mnogima u kinu utrice oko 12.tt
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure podsjetnik da si obavite uzv grudi prije ili između postupaka 🙏❤
Znam po sebi da je to nešto što uvijek odgađam za nekad poslije, ali stvarno je bitno pogotovo u ovoj našoj priči. Ja svoj jučer obavila i baš mi dr prica kako joj je došla cura (20god) s mamom na prvi uzv i odmah uoceno nešto zločudno 💔 ono ne treba panicarit, ali treba kontrolirat redovito. I za cure trudnice, preporuka je pregled pred kraj trudnoce (cca 30 tjed) dok se još na uzv sve čisto vidi, jer poslije ako se doji je teže nešto uocit pa zna proci predugo do iduceg uzv
Slažem se. Ja sam obavila prve konzultacije, više manje sve pretrage i osim blago povišenog prolaktina i tsh na gornjoj granici, ostalo ok. Dva dana nakon konzultacija otišla na sistematski (premišljala dali ići ili ne) kad ono nešto na dojci, pa sad čekam punkciju i ludim zbog svega😭
🧒39g 👩🦰34 g hormoni uredni osim prolaktina 604
pokušavamo od 7/19
04/21 prve konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji