Sunny hvala na savjetu ❤️
Anchy i ja mislim da će ti bez problema dati uputnicu, ja sam nešto sitno napipala no na kraju nije biko ništa Bogu hvala, ali se moram kontrolirat svaku godinu jer su mi mliječne žlijezde kao kod žena koje su dojile 🙈 ove godine još nisam otišla na kontrolu, a trebala sam i sad u postupku osjecam milijun i jednu sitnu kvrzicu tak da planiram nekad u skorije vrijeme otići na uzv
🧚♀️27
AMH 30.5
Anti TPO 61.4
🦸♂️28
Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
1/21 TESE 3 spermatida
4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
10.5. aspiracija - 16 oocita
Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa
TiKi hvala ti 😘
Ruska hvala puno na informacijama! 😘 Mislim da nam super dođe tako informacije iz prve ruke. Ja osobno nemam pojma o ničemu 🙈 Trebat će mi to sve, kratkog sam pamćenja, pa ću morat kao MTBica negdje sve za pisat 🙈
Sunny ja inače idem svake 2 godine, tako su mi rekli preporuku. I kod Škvorca su rekli da moram prije postupka. Mislim poslije trudnoće obaviti odmah jedan 😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sunny ma kod mene u obitelji ima svega..od tumora mozga, pluća, dojki..ma svasta..onda ja cim me malo jace boli glava ili nesto odma si umislim da umirem 😅😅 pa me onda uhvati napadaj panike pa se skoro stvarno ugusim 😂😂🤦🏽♀️🤦🏽♀️ bas cu ga pitat na sljedecoj kontroli kaj misli o tome da napravim..e pa bas tako.. 😂 kad vidim da je neko radio neku pretragu ocu odma i ja 😂 osim onih bolnih to mi ne treba 😂😂😂😂
Ja kad čitam tvoje postove, ko da čitam o sebi 🙈🙈🙈😂
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Rebeka na blago si stimulaciji i uz nizak amh, to je, po meni, očekivan rezultat. A i možda se uz pojačanu terapiju (Menopur si rekla?) pojavi još koji. 😊 Držim fige🤞
Women_name daaa, cure su mi za rođendan uzele u jednom studiju slikanje 😊 imala sam 1 svoju haljinu i mogla izabrati 1 njenu haljinu ili bodi, uzela sam jednu bez, duhu haljinu od bogatog tila i koja se veže istim remenom od tila, a ima otvor u sredini. Predivna je....
Sto se tiče magnezija, ja sam ga prestala piti u ovaj ponedjeljak. Znači pila sam još prošli tjedan do nedjelje i prestala. Moja frendica je imala jake i bolne kontrakcije i pila je 800mg cijelo vrijeme, pa sam joj ja rekla da mora prestati piti jer je pila još sa 37 tt i to velike kolicine i na kraju je rodila 1 tj nakon što je prestala. A i roidakal ima magnezij, pa možeš magnezij prestati s 35, a njega s 36. 😊
Ruska1986 super za popis. Ja sam si više manje sve to uzela, al sam isto papuče spremila u kofer a ne ruksak i isto sam razmišljala dojit ću, ne treba mi dohrana al imaš pravo, bolje imat spremno za svaki slučaj. 😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Rebeka na blago si stimulaciji i uz nizak amh, to je, po meni, očekivan rezultat. A i možda se uz pojačanu terapiju (Menopur si rekla?) pojavi još koji. 😊 Držim fige🤞
Women_name daaa, cure su mi za rođendan uzele u jednom studiju slikanje 😊 imala sam 1 svoju haljinu i mogla izabrati 1 njenu haljinu ili bodi, uzela sam jednu bez, duhu haljinu od bogatog tila i koja se veže istim remenom od tila, a ima otvor u sredini. Predivna je….
Sto se tiče magnezija, ja sam ga prestala piti u ovaj ponedjeljak. Znači pila sam još prošli tjedan do nedjelje i prestala. Moja frendica je imala jake i bolne kontrakcije i pila je 800mg cijelo vrijeme, pa sam joj ja rekla da mora prestati piti jer je pila još sa 37 tt i to velike kolicine i na kraju je rodila 1 tj nakon što je prestala. A i roidakal ima magnezij, pa možeš magnezij prestati s 35, a njega s 36. 😊
Ruska1986 super za popis. Ja sam si više manje sve to uzela, al sam isto papuče spremila u kofer a ne ruksak i isto sam razmišljala dojit ću, ne treba mi dohrana al imaš pravo, bolje imat spremno za svaki slučaj. 😅
Vjeruj! Ja sam odma zabrijala da cu dojit i to je to 🤭🤭 a mogla sam doc doma i imat dijete koje vristi jer je gladno, a ja nemam nist spremno. Ali eto, kod mene se ipak ok zavrsilo. Papuce ce van trebat i ako vas budu klistirali pa cete se morat otusirat nakon toga pa je zgodnije ih imat odma pri ruci neg kopat i trazit po koferu.. Bar je meni bilo 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lucyinthesky baš sam zavirila na forum nadajući se da ću vidjet tvoju pozitivnu betu. Jako mi je žao! 😞
Piky također! 😞
Bela 😞😞😞❤️
Seni, Nina89 PUPO 🤞🤞🤞🤞
Nerita beta je top!
Lindsay meni je tvoj rezultat odličan!
Također mi je drago zbog svih lijepih, a žao zbog svih vijesti koje nisu tako lijepe u ova 2 dana što nisam pisala.
----
Prolazila sam neki vrtlog emocija nakon što mi je sve rekla genetičarka, a s druge strane kao da već 3 dana osjećam blage simptome hipera. Ne znam što bih mislila, ne znam je li to moguće. Strah me nadati se da beta raste i da je zbog toga, ali opet mislim da znam kako izgleda hiper jer sam to prošla, iako i u težem obliku. Razmišljam je li moguće da nešto drugo izazove slične simptome i tako... Malo se poradujem pa malo padnem. Prije nekih 2 sata sam vidjela pomiješan s utrogestanom blago smeđi iscjedak. Odmah sam se uplašila da dolazi menga, iako ja nikad do sad nisam dobila pod utrićima, niti imam osjećaj da ću dobit... 🤷♀️ Malo me utješio da možda nije menga kad sam vidjela da je, čini mi se Manemoj napisala da je imala od 9dnt smeđarenje koje je potrajalo. Meni je također 9dnt. Počela sam razmišljalti da sutra napravim test i riješim se neizvjesnosti. Eto, svašta ja napisah. Oprostite na dugom postu. Lakše mi je kad izbacim to iz sebe.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Sunny idem cim nazicam uputnicu hahahah
Women_name drago mi je cut da nisam jedina hahahah 🙈🙈
E d ai ja imam malu biljeznicu di upisujem hahaha..prvo screenam i onda nedjeljom sve ljepo prepisujem..bolest 🤦🏽♀️
Tuma bas mi je drago da si uzivala 😁 kad ce ti bit gotove slikice?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anchy321, ko da čitam svoje misli. Paničar sam isti. 🤣🤣
A di nam je Leia_2.0?
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Anchy nije mi rekla kad, al ja se nekako nadam idući tjedan jer je to bio kratki photoshooting od pola sata i dobije se 10ak obrađenih slika, pa vjerujem da joj neće trebati dugo 😊
Ruska1986 pa da, realno trebat će svakako papuče odmah al eto nije mi palo na pamet. Ja sam za porod mislila uzeti njihovu spavaćicu (nez kako je u Petrovoj, al za Merkur sam čula da oni daju svoje), a za ostale dane sam si s pa kud svoje.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tuma joj baš predivno 😍😍😍
Budem onda prestala tako da, sad ću s magnezijem u utorak, pa za tjedan s roidakalom 😊 iako ja fkt nemam nikakve kontrakcije ni stezanja. Vidjet ćemo kako će bit kad sve to prestanem koristiti 🤭 a vezano za spavaćicu, ja imam svoju "sretnu" spavaćicu (inače nisam praznovjerna nego eto to tako) u kojoj je rodila moja šogorica (porod je bio savršen, inducirani, ali tempirali epiduralnu i sve, kaže da ju nis nije bolilo). I tako kad je ona rodila mi se zezamo da će mi dat tu spavaćicu, da i ja rodim u njoj. Na kraju sam u toj spavaćici išla i na aspiraciju i transfer, i spremila ju sad za rodilište 🙈
Ruska nisam uopće o tom razmišljala, evo prebacila sam 🙈😀 hvalaa
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰