Anchy hvala sto pitas za mene, noc je bila prekrasna, samo sam se tri puta budila ic namakat stopala, to je uspjeh 😃 Danas sam dobila 1.5 infuzije, i nastavljam sa tabletama pa cemo vidjet, prije pon nista,vj ce mi vadit krv onda da se vidi kako djeluje terapija, zucni su mi trenutno na 570,a norm je do 6 😅🤦😏
Sofisofi nisam imala iskustva s time ali drzim fige da nije najgore, pokusaj odmorit malo i sretno do sutra s pregledom, nadam se da je samo hematomcic neki 🤞🤞
Mattane odlicna beta, nismo ni sumnjali u zadnjeg pingvinceka 😊
Ajde drago mi je da ide na bolje 😁 cek jesu ti zadnji put bili oko 700 ili je to nes drugo 😅
A ne ne,to su jetreni enzimi na 700inekaj,zucni su druga stvar,al to je vec sve krenulo padati, al se ne vidi odma na ovim nalazima,najbolje cemo u ponedjeljak znat,bitno da ja mogu spavati i da nemam tegoba velikih,da mogu spavati normalno😊 danas mi je skroz dobro pa cemo vidjet,nista prije pon 😊
Ahaaa malo sam pobrkala 🤭 sorry..sve u svemu bitno da se ti bolje osjecas 🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
SofiSofi iskreno se nadam i vjerujem da je sve ok. Nekako šta ja znam, malo prije toga si bila kod doktora i srce je kucalo i sve je bilo ok.. držim fige na najjače.. jedva čekam jutro da nam javiš da je sve ok 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Adela sretno dalje 🤞🤞
Manemoj jel ima kakvih novosti? 🤭
Malotele kako si ti danas? Jesi uspijela spavat prošlu noć
Ma ima da.. da sam još ludja nego jučer 😅
Nisu me zvali.. zašto ja ne bi ovako sva smirena i opuštena čekala ponedjeljak 😅
Samo pripazi da te muž malo ne protrlja po guzi ovako smirenu i opuštenu, možda se uhvati i druga beba??? Kako ćeš im onda objasniti da je razlika između njih samo tri mjeseca???
💔💔💔
Adela sretno dalje 🤞🤞
Nisu me zvali.. zašto ja ne bi ovako sva smirena i opuštena čekala ponedjeljak 😅
Samo pripazi da te muž malo ne protrlja po guzi ovako smirenu i opuštenu, možda se uhvati i druga beba??? Kako ćeš im onda objasniti da je razlika između njih samo tri mjeseca???
Hahahaha nemamo mi te brige.. moj muž je od krvi i mesa 😂😂😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Adela sretno dalje 🤞🤞
Hahahaha nemamo mi te brige.. moj muž je od krvi i mesa 😂😂😂😂😂
💔💔💔
Sofi drzi se, virujem i nadam se da ce sve biti dobro, nadam se da je glupi hematom 🙏🏻
matkisa raturacina od bete 🙏🏻😘
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Adela sretno dalje 🤞🤞
Ajoooj..oni bas vole odugovlacit na max sa tim nalazima 🤷🏽♀️ jel se ti nadas curici ili deckicu 🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
MaloTele drago mi je da si bolje spavala. Nadam se da će u ponedjeljak nalazi biti puno bolji 🤞🤞
Žene , kuži li se koja u povrat poreza? Radi li neka u računovodstvu ili poreznoj? Imam jedno pitanje vezano uz povrat poreza za mlade, a nemam koga pitati... 😅 Nije vezano uz temu nimalo, al eto ovdje ima gro žena pa mi možda neka zna pomoći 😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Adela sretno dalje 🤞🤞
Ajoooj..oni bas vole odugovlacit na max sa tim nalazima 🤷🏽♀️ jel se ti nadas curici ili deckicu 🤭
Ma ja sam ti sigurna da je dečko.. uopće mi ne treba Nifty.. muž je pak siguran da je curica 😂😂 on jadan već u panici, kaže da će nositi samo dolcevite i da nema izlazaka do 25 barem 😂 a ima i neke ideje da će mala u časne 😂😂😂
Tako da.. dečko je sigurno i jer ja tako kažem a i za psihički mir mog muža 😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
uopće mi ne treba Nifty..
Pa zato ti ga i ne šalju, kuže da ti ne treba.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji