SofiSofi naravno da je zastrašujuće i naravno da može biti i loši ishod. Ali imamo samo tu na forumu jako, jako puno dobrih ishoda kod sličnih ili istih krvarenja. Cure su ti već sve rekle. Leži na lijevi bok, pij duphastone i čekaj sutrasnji pregled. Znam da je to čekanje užasno i da sati prolaze kao dani, ali probaj se nečime okupirati. Nakon pregleda su česta krvarenja ili smedarenja (ja sam dan nakon pregleda imala smedarenje ujutro na ulošku). Sve je dolje jako osjetljivo i možda je stvarno neka žilica pukla ili je hematom.... Ali slažem se da pregled ne može izazvati pobačaj.... Držim fige da sve bude u redu, stvarno se nadam da se tvoja srećica čvrsto drži za mamu. Popij 1 normabel od 2 mg jer stres u tijelu ti može samo gore napraviti. 1 sad i 1 prije spavanja, ali gledaj da ne prođe manje od 4 h između ta 2....vrlim!❤️
Matkiša gle ti nju kako je to poskrivecki htjela obaviti ccc.... Divna je 3.beta 🥰❤️ kako si danas, jel te boli i probada?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
SofiSofi drži se. Totalno kužim tvoj strah, do pregleda lijevi bok i toplo preporučam Normabel od 2 mg. Smiješ inače 3 na dan, meni ih je dr Alebic prepisao tako da ne brini a vjeruj mi pomoći će ti.
Kad je sutra pregled?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Hvala cure na podršci i savjetima.
Ima te krvi dosta,svježa je. Tako da se ne nadam puno. Šta će bit bit će.
U samo dva sata od velike sreće do tuge. Osjećam se nadrealno. Kao da se ne događa meni,a događa se.
Definiraj dosta? Koliko od uloška? Je li i dalje ide?
Razumijem strah, opravdan je, ali još nije gotovo. Stigneš oplakivati kad (i ako) bude gotovo, za sad se malac najvjerojatnije još čvrsto drži. Prati terapiju, sutra pregled, do onda Netflix i strogo mirovanje.
Od 16.20 , 2 normalna libress uloška i jedan noćni. Čini mi se to dosta.
Malo sam i plakala, a šta ću,skupilo mi se.
Znaš li možda trebam li večeras piti duphaston ? Zaboravila sam šta dalje.
A zašto nebi otišla na hitnu. Zašto čekati sutra??
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Mattane odličnaa betaa 🥰 cekamo uzv 🤞🤞
Sofi zao mi je sto to prolazia..drzi se..nemoj jos nista otpisat..nadam se da se beba drzi za mamu 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sofi Nemam nista pametno za reci osim da se drzis i da se nadam da ce sve biti dobro 😘
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Hvala cure na podršci i savjetima.
Ima te krvi dosta,svježa je. Tako da se ne nadam puno. Šta će bit bit će.
U samo dva sata od velike sreće do tuge. Osjećam se nadrealno. Kao da se ne događa meni,a događa se.
Definiraj dosta? Koliko od uloška? Je li i dalje ide?
Razumijem strah, opravdan je, ali još nije gotovo. Stigneš oplakivati kad (i ako) bude gotovo, za sad se malac najvjerojatnije još čvrsto drži. Prati terapiju, sutra pregled, do onda Netflix i strogo mirovanje.
Od 16.20 , 2 normalna libress uloška i jedan noćni. Čini mi se to dosta.
Malo sam i plakala, a šta ću,skupilo mi se.
Znaš li možda trebam li večeras piti duphaston ? Zaboravila sam šta dalje.
SofiSofi, je, dosta je. Ali opet nije dramatično. Meni je nakon DVA DANA takvog krvarenja (čak malo jačeg, ja sam stalno mijenjala noćne i bilo je jako puno ugrušaka) bio pregled, i malac je normalno stajao na svom mjestu i sve je izgledalo sasvim OK. Nešto ogromno je ispalo iz mene, čak sam lijepila ovdje, i bila sam uvjerena da je to malac. Nije bio. Tek nakon DESET dana takvog krvarenja, malac se otkačio, ali i dalje nije ispao, nego su ga izvadili na pregledu.
Dakle, plači, odmaraj, mazi bušu i pričaj s njim. Ali nije još gotovo. Jako te vrlim i navijam za tebe.
💔💔💔
Tuma nadam se da će bebica opovrgnuti sve i da je snažna zdrava beba!! Grlim!🧡
Women name lijepe vijesti s uzv-a! Divno!😊
Pmak vjerujem da si sad presretna kad si vidjela srce junačko! Na mamu!😉🥰
Munja držim 🤞 da se crtica deblja!🙂
Lindsay 🧡
Dada kako je bilo divno čuti srce bebice! Baš me dirnulo i drago mi je da si s nama podijelila video!🥰
Ruska baš dobro da ti je već bolje! Ali isto se pazi kako ti i drugi savjetuju! Ljubi Katu!😚
Adela111 kakva priča! Sretno dalje!!💪💪💪🧡
Beba sretno s fetom i nadam se da si uživala u krumpirićima!🍟
Samara super vijesti!😊
Ma2013 sretno!!🙂
TirelessIvy fantastično kako si se izborila za glas, za primjer svima! Važan je korak da znaš da te čuju i da ste tim!😃 sretno s novim planom!🤗
Sofisofi nadam se da je stvarno sve dobro! Ti se drži, nije lako izdržati do jutra, ali sve mi možemo❣❣
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Pikyna hitnoj ne mogu Bog zna šta napravit. Pregled je sutra ujutro,preživit ću dotad.
Hvala što se brineš
Slažem se, na hitnoj ti ne mogu pomoći, a možda bi te samo traumatizirali sa čekanjem, prastarim aparatima i slično.
Nisam ni ja išla na hitnu. Tamo ideš samo ako je krvarenje takvo da se bojiš za SVOJ život.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji