Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Travanj 2021. 15:19

lioraliora, baš radi tvog slučaja ja maltretiram cure da naprave betu, neovisno o tome je li došlo krvarenje ili ne. Imala si sreće u nesreći 

💔💔💔

principessa007
    30. Travanj 2021. 15:41

Bok žene,
    ja se javljam nakon još jednog neuspješnog transfera, nekako sam se nadala treća sreća i to, ali štanga. U ovoj našoj igri vrijede neka druga pravila i ne pravila. 
    Kada je očigledno neki problem kod implantacije što bi bilo najpametnije od pretraga za napraviti?  Znam da je na 3. stranici navedeno brdo pretraga, ali ne znam s čime bi bilo najpametnije početi.
    Čini mi se glupo ići na fet dok barem nešto od dodatnih pretraga ne obavim.

xoxo svima

👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
    Petrova
    1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
    07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
    2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
    09/2021 histeroskopija
    12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
    29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
    https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Travanj 2021. 15:52

principessa007

Bok žene,
    ja se javljam nakon još jednog neuspješnog transfera, nekako sam se nadala treća sreća i to, ali štanga. U ovoj našoj igri vrijede neka druga pravila i ne pravila.
    Kada je očigledno neki problem kod implantacije što bi bilo najpametnije od pretraga za napraviti? Znam da je na 3. stranici navedeno brdo pretraga, ali ne znam s čime bi bilo najpametnije početi.
    Čini mi se glupo ići na fet dok barem nešto od dodatnih pretraga ne obavim.

xoxo svima

Žao mi je radi neuspjeha.
    Što se pretraga tiče, onaj popis ti je to. To ti se samo čini puno, nije to ništa što 20-30 ampula krvi ne bi riješilo 
    Ne znam ti pomoći, ja sam nakon prvog neuspjeha napravila sve krvne pretrage, sad radim ostalo. Nisam dobra osoba za redukciju. 

💔💔💔

lioraliora
    30. Travanj 2021. 15:53

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

lioraliora, baš radi tvog slučaja ja maltretiram cure da naprave betu, neovisno o tome je li došlo krvarenje ili ne. Imala si sreće u nesreći

Da da ti se sjećaš , bome da, svega ima 😬.
    Treba treba ići vaditi betu tako je.. 🙂

👩👱
    IUIx2 (vm)
    IVF - 1/21 (missed ab.)
    Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
    3/21 čekamo curku 💗💣👶

https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png

Matkiša 😎
    30. Travanj 2021. 16:10

Emma05 tako su meni dali sliku uzv kao izvolite bebicu ponesite kući ja onako to je cista 😂🙈
    Lioraliora ajme ja se nadam da sam kroz život pokupila dovoljno bedaka 😬

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Travanj 2021. 16:15

lioraliora

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Da da ti se sjećaš , bome da, svega ima 😬.
    Treba treba ići vaditi betu tako je.. 🙂

I onda je ispratiti do kraja vani, tu imamo primjer AuroraB
    Nije to bezveze, može nas koštati života ili trajnog narušavanja zdravlja.
    Vi ste preživjele i oporavile ste da pričate o tome. Neke druge imaju manje sreće.
    Zato će ti ova sad trudnoća sve to nadoknaditi, stostruko 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Travanj 2021. 16:32

SofiSofi

Cure moje ,pregled prošao super,srce kucalo,plod se razvijao normalno….. Ali dođem kući i krvarenje.. Odem u wc i osjetim da je nešto ispalo iz mene. Tako da mislim da je gotovo.

Sutra sam na pregledu i ne nadam se previše.

Draga, ne mora biti. Iz mene je svašta ispadalo, a plod se još držao. Ne ode on tako lako vani.
    E sad, ja sam krvarila 10 dana, i ispalo je 20kg jetrica vani, pa je i malac odustao. Ali svejedno nije ispao iz mene, morali su ga izvaditi. Ništa od onih velikih komada koji su ispali nije bio malac.

Dakle, pravilo, popiješ sad 4 Duphastonea odjednom (jer najčešće krvarenje krene zbog manjka progesterona), nakon toga uzimaš terapiju normalno, strogo mirovanje do pregleda. Lezi na lijevi bok, kad se umoriš, promijeni bok.

Držmo fige. 

💔💔💔

Doria
    30. Travanj 2021. 16:43

Ako ne uspijemo ovaj put, koliko trebam cekati da mogu ponovno u stimulaciju? Ili u prirodni opet? 🤔 MM se ljuti na mene zbog ovakvih razmisljanja ali volim imati neki plan za dalje... 😖 neka depresija me danas copila i strah (ubijte me al nezz kako cu bez kave i cigareta sutra) od svega. I narkoze, aspiracije, punih i praznih folikula, i doktora koji nista ne govore... 

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

Rina89
    30. Travanj 2021. 16:47

SofiSofi vjerujem da se brineš, ali nadam se da nije ipak gotovo jer bilo je tu puno krvarenja i sve bilo ok. 🤞🤞🤞🤞
    principessa007 žao mi je! 😞

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

BAJOMA
    30. Travanj 2021. 16:55

Matkiša 😎

Emma05 tako su meni dali sliku uzv kao izvolite bebicu ponesite kući ja onako to je cista 😂🙈
    Lioraliora ajme ja se nadam da sam kroz život pokupila dovoljno bedaka 😬

Joj pa tebi sad vidim trecu betu juhuhuhuh 😍😘🤩😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.