SofiSofi probudila sam se i pomislila na tebe, nadam se da će sve bit uredu 🤞❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
SofiSofi držim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 sretnoooo ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sofisofi nadam se dobrim vjestima, drzim fige... 😍
Kakva bi ja to bila ludakinja hahah a da i danas nisam pisala...
Jel se samo meni od silne zelje cini da jakoo malo je ipak tamnija ??? Ostale cure sretno 😘😘
https://ibb.co/pQqP9vZ
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
MaloTele drago mi je da si bolje spavala. Nadam se da će u ponedjeljak nalazi biti puno bolji 🤞🤞
Žene, kuži li se koja u povrat poreza? Radi li neka u računovodstvu ili poreznoj? Imam jedno pitanje vezano uz povrat poreza za mlade, a nemam koga pitati… 😅 Nije vezano uz temu nimalo, al eto ovdje ima gro žena pa mi možda neka zna pomoći 😅
https://www.srednja.hr/novosti/povrat-poreza-za-mlade-kalkulator/
Tu ti je sve jednostavno objasnjeno.
Hvala, al to sve znam. Muči me druga stvar. Ja sam u 12.mj dobila neki povrat poreza od firme, koji nikad prije nisam dobila, vjerojatno zbog duljeg bolovanja, pa sad ne znam imam li pravo na 50% povrata poreza za mlade od drzave (a taj treba biti više nego duplo veći od onog što sam dobila u 12.mj). Al nema veze, budem otkrila kad dobijem ili ne dobijem rješenje 😊
Dobila si povrat poreza od firme jer su tad radili god pbracun poreza, tako je zbog bolovanja ostvarila si pravo na povrat, i pretp.da ti je firma to odmah uplatila ta... e sad po meni trebala bi trazit razliku za ostatak poreza.. mislim da ce ti oni to sami obracunati i uplatit sad kad krenu isplate... ti svakako mozes kontaktirati svoju nadleznu ispostavu i pitat je sve... to bi ja napravila.... ako ti treba jos koji info tu sam 😘😘😘
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
SofiSofi drzim fige da sretna se vratis sa pregleda ❤️
Tina tamnija jee jeeee 😍
👩🏽34god
MaloTele drago mi je da si bolje spavala. Nadam se da će u ponedjeljak nalazi biti puno bolji 🤞🤞
Žene, kuži li se koja u povrat poreza? Radi li neka u računovodstvu ili poreznoj? Imam jedno pitanje vezano uz povrat poreza za mlade, a nemam koga pitati… 😅 Nije vezano uz temu nimalo, al eto ovdje ima gro žena pa mi možda neka zna pomoći 😅
https://www.srednja.hr/novosti/povrat-poreza-za-mlade-kalkulator/
Tu ti je sve jednostavno objasnjeno.
Hvala, al to sve znam. Muči me druga stvar. Ja sam u 12.mj dobila neki povrat poreza od firme, koji nikad prije nisam dobila, vjerojatno zbog duljeg bolovanja, pa sad ne znam imam li pravo na 50% povrata poreza za mlade od drzave (a taj treba biti više nego duplo veći od onog što sam dobila u 12.mj). Al nema veze, budem otkrila kad dobijem ili ne dobijem rješenje 😊
A to bih i ja trebala pitati, a sada mi je nezgodno jer ne radim. Moj m je to dobio prije 2 god jer je bio dugo na bolovanju zbog slomljene noge, to vi drzavni zaposlenici i vase privilegije😂. Ali buduci da nema olaksica, povrat svejedno ne dobije, a i presao je 30. Ne znam dal se taj povrat odbija od ovog godisnjeg povrata poreza odnosno da li ga umanjuje
Tako je razlika se isplacuje vam... on vjer ne placa por i prirez... jer ima veliku po osnovicu pa mu se zato nista ni ne vraca....
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
A sto se tice povrata poreza dok smo na komplikacijama koje isplaciva hzzo, a ne poslodavac, tu imamo pravo samo na povrat osobnog odbitka, bar je tako bilo prije, ne znam dal je sada drugacije (nakon fakulteta sam godinu dana imala staz u poreznoj, bilo je davno pa sam zaboravila). Isto tako porodiljni je neoporeziv i na njega nema prava na povrat. Znam iz vlastitog iskustva kada sam bila na komplikacijama i 3 mjeseca porodiljnog nisam dobila nista povrata poreza, znaci cijela godina komplikacije+3mj porodiljnog 0kn povrara, a kada sam bila 3 mjeseca na bolovanju zbog operacije ciste za tu godinu sam dobila povrat po sluzbenoj duznosti oko 500kn, sića ali sam dobila.
Razliciti su por tretmani kod obicnog bolovanja i komplikacija u trudnoci... najbolje vam je to vidit po obracunu za taj mjesec... u svakom slucaju dok ste na porodiljnom nema poreznih davanja pa tako ni povrata...
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Jutro...
Sofisofi drzim fige 😘😘
Tina meni se cini malo tamnija 🤗🤗
Ruska curetak ti je divan... nadam se da uzivas doma 🥰🥰🥰
Ostalim curama kiss
👧33; 🧔35
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
SofiSofi super da je krvarenje stalo! Sretno 🤗❤
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Jutro curke jučer sam bila na kontroli sve je uredu samo imam nisko željezo dobila sam terapiju.i potvrđen mi je spol curica je❤☺zvat će se Rita❤❤
Azospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji