Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Travanj 2021. 16:55

Doria, u prirodni možeš ići bez pauze. U stimulirani nakon barem 3 ciklusa pauze.
    Sve je to normalno, nama je u prirodi imati plan za What if. Prati sebe, radi ono što tebe umiruje.

SofiSofi, česta si manja krvarenja nakon pregleda, pukne neka žilica. Ne može doći do spontanog radi pregleda, ako si to mislila.
    I iskreno, meni to tvoje ne zvuči kao spontani. Kad se plod otkači, jako puno krvi curi vani. Meni se onaj veliki uložak punio u manje od sat vremena, i tako sam ih mijenjala cijelu noć. Nisu te žile kao one vanjske na koži pa da se odmah zatvaraju, ovo su doslovno potoci svježe krvi.
    E sad, naravno, uvijek se i ovo tvoje može zakomplicirati i može biti svašta. Ali za sad, nije još gotovo. Vjerojatno je je da je hematomčić ili neko sitnije oštećenje. 
    O koliko krvi mi pričamo?

💔💔💔

30. Travanj 2021. 17:11

SofiSofi

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

SofiSofi

Cure moje ,pregled prošao super,srce kucalo,plod se razvijao normalno….. Ali dođem kući i krvarenje.. Odem u wc i osjetim da je nešto ispalo iz mene. Tako da mislim da je gotovo.

Sutra sam na pregledu i ne nadam se previše.

Draga, ne mora biti. Iz mene je svašta ispadalo, a plod se još držao. Ne ode on tako lako vani.
    E sad, ja sam krvarila 10 dana, i ispalo je 20kg jetrica vani, pa je i malac odustao. Ali svejedno nije ispao iz mene, morali su ga izvaditi. Ništa od onih velikih komada koji su ispali nije bio malac.

Dakle, pravilo, popiješ sad 4 Duphastonea odjednom (jer najčešće krvarenje krene zbog manjka progesterona), nakon toga uzimaš terapiju normalno, strogo mirovanje do pregleda. Lezi na lijevi bok, kad se umoriš, promijeni bok.

Držmo fige.

Hvala ti. Tablete sam popila.. Još uvijek se nadam,naravno.

Jedino mi je čudno da baš nakon pregleda se dogodi krvarenje. Kao da je povezano. Naravno ne optužujem doktora ali koincidira s pregledom .

Ma nije to to, samo si se uplasila  i svako bi kad vidi krv, mozda je neki hematomcic ne brini dok ne vidis miruj do sutra 🤗🤗.. A doktor i uzv zasigurno nemogu izazvati pobacaj da je tako ne bi se radio uzv u ranim tjednima.
    Nasa miss je na veliko krvarila pa eno beban pobjedio gigantske hematome 🍀🍀❤️

Matkiša 😎
    30. Travanj 2021. 17:13

BAJOMA

Matkiša 😎

Emma05 tako su meni dali sliku uzv kao izvolite bebicu ponesite kući ja onako to je cista 😂🙈
    Lioraliora ajme ja se nadam da sam kroz život pokupila dovoljno bedaka 😬

Joj pa tebi sad vidim trecu betu juhuhuhuh 😍😘🤩😍

Daa, danas sam vadila 🥳

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

darliv
    30. Travanj 2021. 17:30

SofiSofi 🤞 da sve bude ok..nadam se da su te cure malo utjesile..
    Mattan wooohoooo kakva beta 👏👏

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• T_Ivy
    30. Travanj 2021. 17:32

Matkisa fenomenalan rezultat!!! Kakva debela beta! 👌👍🥳🥳🥳

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Matkiša 😎
    30. Travanj 2021. 17:38

SofiSofi

Hvala cure na podršci i savjetima.

Ima te krvi dosta,svježa je. Tako da se ne nadam puno. Šta će bit bit će.
    U samo dva sata od velike sreće do tuge. Osjećam se nadrealno. Kao da se ne događa meni,a događa se.

Drži se, nadajmo se najboljem 🧡

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Travanj 2021. 17:38

SofiSofi

Hvala cure na podršci i savjetima.

Ima te krvi dosta,svježa je. Tako da se ne nadam puno. Šta će bit bit će.
    U samo dva sata od velike sreće do tuge. Osjećam se nadrealno. Kao da se ne događa meni,a događa se.

Definiraj dosta? Koliko od uloška? Je li i dalje ide?
    Razumijem strah, opravdan je, ali još nije gotovo. Stigneš oplakivati kad (i ako) bude gotovo, za sad se malac najvjerojatnije još čvrsto drži. Prati terapiju, sutra pregled, do onda Netflix i strogo mirovanje.

💔💔💔

Lucyinthesky
    30. Travanj 2021. 17:45

SofiSofi drži se draga 🤞❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

BAJOMA
    30. Travanj 2021. 17:54

SofiSofi vise od polovica trudnica na ovom forumu je imalo izljeve krvi(puni ulozak , pa ija ) i sve je u redu zavrsilo  bit ce to sve u redu🙏🏻🤞🤗

darliv
    30. Travanj 2021. 18:05

SofiSofi

BAJOMA

SofiSofi vise od polovica trudnica na ovom forumu je imalo izljeve krvi(puni ulozak , pa ija ) i sve je u redu zavrsilo bit ce to sve u redu🙏🏻🤞🤗

Znam sve,dugo sam čitala forum i tek se nedavno prikjučila tako da imam osjećaj da vas skoro i poznam.
    Baš je ovo gadno

Nikako nać kolika je beta u Matkiše?

Piše joj u potpisu 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.