TirelessIvy draga moja, drago mi je da je Kiki došao k sebi i vidio da ima posla sa balkankom a ne tamo nekom muljavom švabicom 🤣🤣 šta je mislio da ćeš ti tek tako hladno otpuhnuti....Ali.pkred svega mi je drago da je našao vremena poslušati ono što mu ti imas reći, i pored svega toga uvažiti to. Nadam se da će se sve na kraju isplatiti . U tvojim riječima vidim neku smirenost i nadu ❤💟💟 i to mi se baš sviđa da si tajo pozitivna.
Liora ❤❤❤ grlim te puno, javi se ujutro 🙏❤
manemoj ma cura je 100% 🤣🤣🤣
endometrioza
uopće mi ne treba Nifty..
Pa zato ti ga i ne šalju, kuže da ti ne treba.
Hahahah da.. znaju da ću obrisati mail čim stigne 😂😂😂Ono, pa valjda bi me zvali da ne valja, ne budem sad valjda još i to čitala.A spol ionako znam, ne treba mi to netko drugi govoriti. MAJKA ZNA; MAJKA OSJEĆA!!!
Ja procitala pa valjda bi me zvali da je curica 🤣🤣🤣
Pa… u nekim dijelovima Lijepe naše, ovo što sam ja napisala i ovo što si ti napisala su sinonimi
Hahaha nisam to tako mislila ali kad malo bolje razmislim ima nesto i u tome, zato manemoj i oce deckica 😀🤣
Ti si tu uspješna, iz prve. Muž te dobro odabrao.
Odabrala sam ja njega samo on to nije tad znao jos 🤣
Btw mm je izabrao ovaj vikend za krecenje stana,da bude sve lijepo kad se mali i ja vratimo iz bolnice,on valjda misli da Ce me ostavit tu do poroda,ili da Ce me poroditnza 10ak dana,nijedna mi se opcija ne svida 😀
Ma naravno, uvijek MI biramo. Pa žene smo, nema većih manipulatorica od nas.
Dobro je dok ne organizira pijanke doma, nego krečenje. Iako, to kod njih nekad zna biti sinonim ako će to napraviti s frendovima
💔💔💔
Ja od danas na terapiji za izazivanje menstruacije. Dosta je bilo čekanja.
💔💔💔
SofiSofi puno cura je to krvarila pa je sve u najboljem redu. Neka je tako i kod tebe 🙏🤞🥰
MaloTele baš mi je drago da ti je malo bolje 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MaloTele drago mi je da te barem malo manje svrbi, uf, gadno zbilja...
manemoj ma ja sam odmah prognozirala da je dečko 💙
SofiSofi drži se i nadam se da ćeš sutra čuti da je sve ok 🤞❤️
MTBica nema labavo s mengom, ima da se pojavi uskoro 💪
Dada onaj filmić s otkucajima je nestvarno divan, hvala što si ga podijelila s nama 😊
TirelessIvy zvučiš mi bolje ovako preko tipkovnice, bitno da imate plan i hrabro dalje 🤞💪
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MaloTele drago mi je da si bolje spavala. Nadam se da će u ponedjeljak nalazi biti puno bolji 🤞🤞
Žene, kuži li se koja u povrat poreza? Radi li neka u računovodstvu ili poreznoj? Imam jedno pitanje vezano uz povrat poreza za mlade, a nemam koga pitati… 😅 Nije vezano uz temu nimalo, al eto ovdje ima gro žena pa mi možda neka zna pomoći 😅
https://www.srednja.hr/novosti/povrat-poreza-za-mlade-kalkulator/
Tu ti je sve jednostavno objasnjeno.
Hvala, al to sve znam. Muči me druga stvar. Ja sam u 12.mj dobila neki povrat poreza od firme, koji nikad prije nisam dobila, vjerojatno zbog duljeg bolovanja, pa sad ne znam imam li pravo na 50% povrata poreza za mlade od drzave (a taj treba biti više nego duplo veći od onog što sam dobila u 12.mj). Al nema veze, budem otkrila kad dobijem ili ne dobijem rješenje 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
TirelessIvy draga moja, drago mi je da je Kiki došao k sebi i vidio da ima posla sa balkankom a ne tamo nekom muljavom švabicom 🤣🤣 šta je mislio da ćeš ti tek tako hladno otpuhnuti….Ali.pkred svega mi je drago da je našao vremena poslušati ono što mu ti imas reći, i pored svega toga uvažiti to. Nadam se da će se sve na kraju isplatiti . U tvojim riječima vidim neku smirenost i nadu ❤💟💟 i to mi se baš sviđa da si tajo pozitivna.
Liora ❤❤❤ grlim te puno, javi se ujutro 🙏❤
manemoj ma cura je 100% 🤣🤣🤣
Zašto sam ja napisala liora umjesto sofi ???? Puj puj, znači zamantrala sam te na dobro ,kad sam pomislila na nešto "lošije".
Valjda zato jer obje imate dva puta napisan nick..
Eh taj moj blokirani mozak . Gore nego neki dan kad su svi pisali Tina umjesto Rina 🤣🤣🤣
Liora 💟💟💟💟💟
SofiSofi eto ,tebi od srca želim da sutra ponovo nakon pregleda osjetiš samo sreću i ništa manje od toga.
Vrlimmm ❤🙏
endometrioza
MaloTele drago mi je da si bolje spavala. Nadam se da će u ponedjeljak nalazi biti puno bolji 🤞🤞
Žene, kuži li se koja u povrat poreza? Radi li neka u računovodstvu ili poreznoj? Imam jedno pitanje vezano uz povrat poreza za mlade, a nemam koga pitati… 😅 Nije vezano uz temu nimalo, al eto ovdje ima gro žena pa mi možda neka zna pomoći 😅
Hvala, al to sve znam. Muči me druga stvar. Ja sam u 12.mj dobila neki povrat poreza od firme, koji nikad prije nisam dobila, vjerojatno zbog duljeg bolovanja, pa sad ne znam imam li pravo na 50% povrata poreza za mlade od drzave (a taj treba biti više nego duplo veći od onog što sam dobila u 12.mj). Al nema veze, budem otkrila kad dobijem ili ne dobijem rješenje 😊
To to je bila naknada za bolovanje od 3 mj, sad bi ga opet trebala dobiti. Odnosno zavisi od poslodavca, privatnik ga ne mora dat. Ja sam dobila krajem 12 mj i zvala sam rekli su da ću sad dobit opet u 5 mj. Onaj povrat za mlade od države će isplate ic tek na ljeto
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
A to bih i ja trebala pitati, a sada mi je nezgodno jer ne radim. Moj m je to dobio prije 2 god jer je bio dugo na bolovanju zbog slomljene noge, to vi drzavni zaposlenici i vase privilegije😂. Ali buduci da nema olaksica, povrat svejedno ne dobije, a i presao je 30. Ne znam dal se taj povrat odbija od ovog godisnjeg povrata poreza odnosno da li ga umanjuje
Sofi Sofi drzim fige da je hematom, i ja sam obilno i svjeze krvarila s ugruscima pa je ispalo ave ok,bio je veliki hematom zbog kojeg sam lezala 2 mj. Tako da samo miruj i ne odustaj,bit ce sve ok ❤️
Mattan 👏❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji