Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    30. Travanj 2021. 13:10

manemoj

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

manemoj

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

manemoj

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

manemoj ima li kakvih novosti u vezi Niftya ? Čekam nestrpljivo, nadam se da mi nije promaknulo ,da si već pisala ili tako nešto .
    I da ,meni je bilo otišlo pod "ostalo" tak da provjeri sve foldere u mailu ❤

Joj Dada moja već sam ti luda na zivce.. doktorica je rekla da će me zvati čim dodje nalaz a ako me ne dobije da će mi ga poslati na mail..
    Jučer ništa cijeli dan, danas čekam od 14h napeto jer radi poslijepodne..
    S tim da sam jučer ujutro imala malo krvi na papiru pa naravno opet drama samnom 🙄🙄 vratila duphastone na staru dozu, poslije nije ništa bilo i sve ok bilo.
    Ali em sam bila napeta radi toga pa radi iščekivanja niftya.. luda žena 😂
    Nadam se da će danas, stvarno se nadam..

Ajoooooj ,
    Uz svu tu igru živaca još i krv .
    Vjerujem da si se uplašila ali vjerojatno samo žilicaili si se ogrebala. Ako ti ne curi konstantno mislim da nemaš straha…a mirovanje ionako nije na odmet ❤
    Pa ako ti se ne javi do 16h, možda da pokušaš nazvati sama i pitati:) pa tko će čekati vikend da prođe 🤣
    Meni je stigao oko podne 8.dan . Navijam da će tako i tebi čim počne raditi ❤

Znaš šta.. razmišljala sam da mozda meni danas pada osmi dan jer su mi u četvrtak tek skoro u 5 poslijepodne izvadile krv pa su vjerojatno sve poslale tek u petak 🤷
    Napeto čekam 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Pa da,tako i meni ….
    Ja sam također vadila četvrtkom 8.4,od petka 9.4 sam si računala do idućeg petka (16.4) da je 8.dan i pisalo je na onom njezinom izvješću da je uzorak predan prije 8 dana …makar sam vadila u podne :D
    Vjerojatno jednom dolaze po uzorke pred kraj smjene :)
    Očekuj ili danas ili u ponedjeljak 🙈🙈
    Imaš li kakve prognoze, piša ili pišo 🤣😁
    Ja imam neki osjećaj da ti je momčić, ali tako sam imala i za sebe kad na kraju pišolinka 🥰🐞💟❤

Ma ja sam sigurna da je dečko..nema šanse da bi ijedna curica ovako zezala 😂😂
    Mtb nemoj me bezveze deprimirati nego otvaraj radje novu temu.. ova šteka samo tako 🙄

Moja je curica pa ju gle..
    Vojnički zeza od početka hahahha...smeđarila, povraćala, izbirljivo čeljade...sinoć dva puta u sat vremena ...Ali neka meni nje 💟💟💟💟 izdržati ću ja to ❤❤❤

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Travanj 2021. 13:11

manemoj, obaramo rekord. Ovo je drugi najduži Volume, želimo postati prvi 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    30. Travanj 2021. 13:13

Lita Ja sam svoje ovulacije pratila, pa znam da su kasno zato me nije narucivao prije. Drugi put je čak mislim 10 DC. I ja sam u početku bila protiv tog, jer sam htjela imat smrzlica i ne prolazit to sve, ali doktor me nagovarao jer smo mladi, i izgledalo je da je problem u spermiogramu samo, pa me nije htio sopat hormoni a. Na kraju je eto super ispalo. I ja sam išla svaka 3 dana, čak 4 u drugom postupku. Ali eto stvarno su oni iz Škvorca oba puta uhvatili jajnu stanicu kad treba! Rekao je doktor da smo imali jedan propali da bi išli odma na stimulacije, ali eto jel do sreće ili do njih neznam. Sretno ti 😊😊 da i tebi bude tako 😘
    Samara super, eto još malo i gotovo! 😍😍🥰🥰🥰🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

ma2013 👣
    30. Travanj 2021. 13:34

Cureeee, sreća do nebaaaaa! PAPA urednaaa. 😍😍😍😍 Krečemo u proces sa sljedečom vješticom, negdi oko 19.05. 😊😊 od svog uzbuđenja sam zaboravila pitati, PCR test treba u Petrovoj, kaj ne?

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Travanj 2021. 13:45

ma2013

Cureeee, sreća do nebaaaaa! PAPA urednaaa. 😍😍😍😍 Krečemo u proces sa sljedečom vješticom, negdi oko 19.05. 😊😊 od svog uzbuđenja sam zaboravila pitati, PCR test treba u Petrovoj, kaj ne?

Woooohooooo!!!
    Da, sa 1DC ili 2DC (kad stigneš prije) napraviš PCR. Ako je OK, dobiješ lijekove.
    I onda još prije aspiracije i ti i partner radite PCR.

💔💔💔

Emma05
    30. Travanj 2021. 13:54

Matkiša 😎

Pitanje za cure koje su imale izvanmateričnu… Jeste li osjetile neke bolove na toj strani, neki znak da se to događa ili tek kad je beta jako narasla pa su vidjeli na uzv? I općenito iskustvo….

Kasnim 1 dan s citanjem🙄.
    U prvoj vanm.sam imala lagane bolove..nisu bili jaki ali onako tupava dosadnjikava bol i to su me bolile "granice" maternice a pogotovo ta tocka desno gdje se VMT i desila.  Moja inicijalna beta je bila dobra..al se naredna spustila...(750, pa 4 dana nakon 350, pa dva dana nakon 300). Meni nisu odmah primjetili da je tubarno jer je meni na prvom uzv viđeno "nesto" bas u maternici pa se to smatralo "trudnocom na pravom mistu"...iako nije bila tu..neznam sto je to bilo..hematomi??nez..cak sam i slikicu dobila🤣🤣🤣..."gle evo vasih hematoma gospođo, cestitam trudni ste!!!"🤣🤣🤣..to je bila prirodna trudnoca tocno taj mjesec kad sam trebala na IVF pa nisam tu menstruaciju docekala da bi se pocela bockati. Desni jajovod pa-pa.
    U drugoj sam bila u FET postupku..gdje mi se beta pravilno duplala..najskolskija beta (122..306..700..do preko 4000tisuce je isla)  Nisam imala bolove ali sam dan prije drugog uzv-a (na prvom se nije nista vidilo) imala mikroskopski vidljivu zilicu na gacicama...i naravno da sam dan ranije isla na izmoljeni pregled jer ZNAM sto to kod mene znaci. Desno VM opet??? Kako?gdje? Jel to neki vic? Nemam desni jajovod?! 🤔😒 tinuninuuuu🏨..hitan prijem...trudnoca u desnom rogu maternice. Tu sam imala dvije operacije..laparoskopsku i 4 dana nakon klasicnu zbog rupture maternice. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

ma2013 👣
    30. Travanj 2021. 14:00

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ma2013

Woooohooooo!!!
    Da, sa 1DC ili 2DC (kad stigneš prije) napraviš PCR. Ako je OK, dobiješ lijekove.

Hvalaaaaa. 😍😍
    Partner treba PCR makar imamo zamrznuto na Rebru njegove momke? 😉

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Mare0208
    30. Travanj 2021. 14:02

Pozdrav cure! Ja obavila konzultacije, opet gužva za poludit.. Dobila sam kontracepcijske. Zbog visokog amh i pcos-a, da se jajnici smire. E sad mozda ću morat piti i 2 ciklusa. Uf uf 😔

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Travanj 2021. 14:12

Priča ti je horor, ali na ovo sam umrla 
    Svaka čast na duhu 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Travanj 2021. 14:13

ma2013

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ma2013

Woooohooooo!!!

Hvalaaaaa. 😍😍
    Partner treba PCR makar imamo zamrznuto na Rebru njegove momke? 😉

A onda ne. Gospođo, ja ovdje samo radim, ne znam zašto ste živčani i napadate me. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.