Priča ti je horor, ali na ovo sam umrla
Svaka čast na duhu
Ovo je za Emma05.
A umrla sam na ovo:
“gle evo vasih hematoma gospođo, cestitam trudni ste!!!”
Glupi glupi forum.
💔💔💔
MTBica, to su samo izljevi ljubavi. 😊😉😘
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
MTBica a biži, kaže moj muž da ne želi on više na preglede ici, nemože više "hematome" po maternici gledati...da kakva je to medicina??? hahahahaa...naravno predomislio se kasnije..oko prisustvovanja...samo mu sad ne daju zbog..eli..kovida
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Evo i mene poste male pauze open. Jutros bile konsultacije sa doktorom. Saslusao nas je skoro sat vremena, bio je stvarno okej - ne mogu da kazem. Mislim da je vecina problema nastala zbog njegove jako sture komunikacije. Jednostavno, ima stvari u svojoj glavi, ali ih ne podeli kako treba ni sa nama, ni sa sestrama i onda nastane problem. Mislim da je bilo jako dobro sto sam napravila haos, jer sada nema sanse vise da me zaboravi koja sam i kakva je kod mene situacija U svakom slucaju, ostajem tu i imamo plan. Dao mi je dve solucije koje bi on voleo da pokusa. Kaze obe su jos relativno eksperimentalne i nema jos dovoljno dokaza ni da rade, ni da ne rade ali vrede pokusati. Dakle, posle ovulacije krecem da uzimam Genotropin (injekcije hormona rasta), da pomognu sa brojem i kvalitetom j.s. Da li je neka od vas to koristila? I to uzimam sve do 3. dana ciklusa, kada bi on opet nastavio sa menopurima. Sto se polipa tice, rekao je da ga on na pregledu nije spominjao jer je kod mene bio mali (1,5cm), a po novim istrazivanjima i standardima, sve sto je manje od 4cm vise se ne vadi. Eto, dakle u maju sledeci postupak. Ako to ne bude funckionisalo, onda bi probao duplu stimulaciju u jednom ciklusu (folikularna + lutealna faza). Ja sam odlucila da mu verujem, ali da ga na svakom koraku ispitujem
Pa videcemo. Vazno mi je da idemo dalje
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Emma05 a joj, strašno... Taman kad pomisliš da se nema gdje zavuči mali seronja ode u rog 🥺🙄
Žao mi je što ti se to dogodilo.... Hvala ti što si mi opisala.. Očito je pravilo da pravila nema...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTBica a biži, kaže moj muž da ne želi on više na preglede ici, nemože više "hematome" po maternici gledati…da kakva je to medicina??? hahahahaa…naravno predomislio se kasnije..oko prisustvovanja…samo mu sad ne daju zbog..eli..kovida
A mogla si roditi hematomčiće... Možda bi i film o tebi snimili, Stuart Mali je niš u odnosu na tebe
Takve sam si ja scenarije vrtila dok me privatna ginekologica za moj zametak velik niti jedan centimetar koji tjednima nije rastao uvjeravala da je to zdrava beba jer srce kuca i da ne smijem odustati
💔💔💔
TirelessIvy, super da si sve istjerala na čistac. Baš me zanima kako će to izgledati.
I da, treba dignuti buku, neka se za nas zna. Lavice naša
💔💔💔
Matkiša tocno to..zato sam i opisala sve...dva potpuno razlicita iskustva. Zapravo 100 posto si siguran tek kad vidis da lipo kuca srce na mistu di triba🥰. Svi mi govorili "opustiii seee vidi lipa beta skolska"..a ne neee..neznate vi kolike sam ja beeed lak...been there done that😆..ja sam takva da ne virujem dok ne vidim!😈
Stiže nam baby E🩷👶
MTBica a biži, kaže moj muž da ne želi on više na preglede ici, nemože više "hematome" po maternici gledati…da kakva je to medicina??? hahahahaa…naravno predomislio se kasnije..oko prisustvovanja…samo mu sad ne daju zbog..eli..kovida
A mogla si roditi hematomčiće… Možda bi i film o tebi snimili, Stuart Mali je niš u odnosu na tebe
Takve sam si ja scenarije vrtila dok me privatna ginekologica za moj zametak velik niti jedan centimetar koji tjednima nije rastao uvjeravala da je to zdrava beba jer srce kuca i da ne smijem odustati
Hahahhaha ono benđamin batn stajl kod tebe🤣..
Da daa mogla sam filmska prava prodati na moje "hematomcice" pa bar biti bogata.🤔
Crni humor🙄😂
Stiže nam baby E🩷👶
Netko je pisao o vanmateričnoj trudnoći, simptomi i sve to. Pa da podijelim svoje iskustvo..išla sam prošle godine na inseminacije dvije, prva neuspješna, druga također (barem sam tako mislila) jer mi došla menga točno u dan, trajala 5 dan kao i svaki mj..prošla menga, prošlo još 2 tjedna..i jedan dan ja u kući, hodam i mene zaboli dolje toliko snažno i oštra bol..ja onak šta je ovo..pa počelo rame boliti, bolovi postajali sve gori iz minute u minutu, ja se skoro srušila, muž me digao..žuta u faci..vrti mi se..i mi na hitnu i tamo kažu da odem test kupiti i napraviti..ja onak kakav test nisam trudna..bila menga i sve..i test onak pozitivan za sekundu, mi u šoku, al čemu bolovi..i tako završim u bolnici isti dan, na operaciji, neke cure se ovdje sjećaju mog slučaja ja mislim 😅 jer je bila neobična vanmaterična, uopće nije bila u jajovodu nego se plod zalijepio na jajnik..i imala sam teško unutarnje krvarenje..da bilo vrijeme od prije 100 god, vjerojatno bi umrla od tog unutarnjeg krvarenja 😬. A mengu sam imala normalno baš zato što se endometrij ljuštio i radio svoj posao kao svaki mjesec nesmetano 😅, ne znajući vamo šta se dešava.. tako da baš svega ima a moja vanmaterična je ono 3 % šanse da će se desiti.. eto samo da podijelim, pošto netko pitao. Pozdravljam vas sve 😀 rigoleto i dalje..
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
3/21 čekamo curku 💗💣👶
https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji