Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    30. Travanj 2021. 11:07

Beba4321

Pozdrav curke, nikako vas popratiti sve.. Želim svim čekalicama sreću i svim trudnicama da sve bude dobro jer mora biti dobro!! ❤️❤️
    Držite fige za moj FET danas, idem po svoja 2 smrzlića 😊😊🤞🤞

Sretnoooooo 🍀🍀🎉

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Tiinaa
    30. Travanj 2021. 11:07

Beba4321

Pozdrav curke, nikako vas popratiti sve.. Želim svim čekalicama sreću i svim trudnicama da sve bude dobro jer mora biti dobro!! ❤️❤️
    Držite fige za moj FET danas, idem po svoja 2 smrzlića 😊😊🤞🤞

Sretnooo ❤

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

Nakapaka
    30. Travanj 2021. 11:10

Pozdrav drage zene, samo da se javim, eto nemam se sta ukljuciti al sve redovno citam! Prvo bih rekla za one trudnice koje su nam slale slike-prelijepe ste!! Svaka! Drago mi je sto su dobro prosli Uzv sa bebicama, uzivam kad god vidim slicicu, dada sve si nas umirila sa onim videom... muzika za nase usi 🤣 
    Cestitam i poz testicima koje postavljate i juce curi koja je prvi put cula ❤️ I tako svima redom 🤣🥳  stvarno mi ljepse prolazi dani citajuci vas i ako se ne ukljucujem, hvala na tome! Mtb i ostale lavice 😘❤️❤️❤️ 
    Eto to sam imala potrebu 😬

👩🏽34god

⭐ Miss_Ivy ⭐
    30. Travanj 2021. 11:12

ribic

Evo ja gotova s uzv (8dc). Endometrij 7 mm, s lijeve i desne strane (svake) po 3 folikula veca od 10 mm.

Ima jos dosta sitnih (nije mi rekao koliko) koji mogu i ne moraju poceti rasti. Nastavljam terapiju i u pon opet uzv.

Super! Sretno danas sa cetrotide, ja sam pokušala objasniti, ali MTB je to malo detaljnije. Bude vise srece danas! 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Samara
    30. Travanj 2021. 11:29

Andela, ajme koja priča.. Na kraju ti je i bitna samo ta jedna ako je kvalitetna, a nadam se da je. Sretno sutra i držim fige 🙏
    Mtb, ja na UZV nisam ništa posebno saznala tako da nemam neki posebni update osim da su se malome testisi spustili kaj god to značilo al mislim da je ok 🤭
    UZV opet za 2 tjedna, 14.05 i onda dobivam uputnicu za rodilište i krećem u bolnicu na ctg

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Kacusha
    30. Travanj 2021. 11:39

Andela111 divno, bas sam osjetila srecu kroz tvoj post 🍀🧸 Beba4321 sretno od srca ❤️ ribic da u svima budu 🥚🥚🥚 svim ostalim curama puno srece u svim stadijima 😬💪😍

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

manemoj
    30. Travanj 2021. 11:44

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

manemoj ima li kakvih novosti u vezi Niftya ? Čekam nestrpljivo, nadam se da mi nije promaknulo ,da si već pisala ili tako nešto .
    I da ,meni je bilo otišlo pod "ostalo" tak da provjeri sve foldere u mailu ❤

Joj Dada  moja već sam ti  luda na zivce.. doktorica je rekla da će me zvati čim dodje nalaz a ako me ne dobije da će mi ga poslati na mail..
    Jučer ništa cijeli dan, danas čekam od 14h napeto jer radi poslijepodne..
    S tim da sam jučer ujutro imala malo krvi na papiru pa naravno opet drama samnom 🙄🙄 vratila duphastone na staru dozu, poslije nije ništa bilo i sve ok bilo.
    Ali em sam bila napeta radi toga pa radi iščekivanja niftya.. luda žena 😂
    Nadam se da će danas, stvarno se nadam..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Travanj 2021. 11:49

Ne da mi se sve pisati.  Danas na listi piše da je u planu ovo:
    Beba4321 - 30.4. FET
    Samara - 34tt dolazi nam dečko!  30.4. UZV - već obavljeno
    SofiSofi - 7tt, 30.4. UZV

Sretno, cure!! 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Travanj 2021. 11:50

Andela111, super vijesti do sada, neka se i nastavi. Javili bi ti da se danas nešto desi. Ali ako to tek sutra primijete, sutra ćeš saznati. 

Tiinaa, mršavicama duže traje da izađe, debeljucama brže izađe.

Lunar, vadi estradiol i progesteron na dan štoperice (ujutro), po tome ćeš sve znati (vezano za hiper).

razigrana, to je super vijest za smrzlića!!!

Pmak, ma samo se javi ponekad da znamo da si dobro.

ribic, dobre vijesti! Samo mi se čini da si onda malo rano počela sa Cetrotide...

Nakapaka 

💔💔💔

• Tiinaa
    30. Travanj 2021. 11:52

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Andela111, super vijesti do sada, neka se i nastavi. Javili bi ti da se danas nešto desi. Ali ako to tek sutra primijete, sutra ćeš saznati.

Tiinaa, mršavicama duže traje da izađe, debeljucama brže izađe.

Lunar, vadi estradiol i progesteron na dan štoperice (ujutro), po tome ćeš sve znati (vezano za hiper).

razigrana, to je super vijest za smrzlića!!!

Pmak, ma samo se javi ponekad da znamo da si dobro.

ribic, dobre vijesti! Samo mi se čini da si onda malo rano počela sa Cetrotide…

Nakapaka

To san sarkasticno napisala  mrsavica 🤣 80 kg imam 

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.