Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    30. Travanj 2021. 08:46

Anđela111 jako mi je drago zbog tebe 
    svim curama koje danas nešto imaju sretnoooo 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

razigrana
    30. Travanj 2021. 08:50

Andela111

Zasto su radili kriopohranu imas vise oplodjenih?

Ako mislis na mene, na kraju su bile 2 dobre stanice. Jedna je u meni, a jednu su pohranili.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

razigrana
    30. Travanj 2021. 08:54

Andela111

Bravo razigrana!!!!? To je super uspeh za nas AMH…. zaista ti zelim srecu od sveg srca i nadam se da ces uspeti sada a drugi bebac kad se odlucis…..❤️❤️❤️

Hvala od ❤. Pokusavam biti sto pozitivnija i vjerovati. Hrabro cekam 8.5.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Lita.1234
    30. Travanj 2021. 08:58

Jutro cure. 
    Women name, sada vidim da si ti sve ivfi-ove radila u prirodnim ciklusima?! Kakva su ti iskustva? Voljela bih cuti misljenje, jer ulazim sad u taj proces ko muha bez glave. Tebi je sada prirodni ciklus i uspio??!! Znaci imam sanse, nije da je to ono skroz kao ma nis od toga. Mene je dr Vlasic uvjerio da je to za mene najbolje, i da on jos radi u Svorcu il negdje da bi mi on samo takve radio.. Maricic nije za to, al je rekao da ce mi uz njega raditi sto hocu 😅.. Da li si bila u skroz skroz prirodnjaku, ili si uzimala klomifene ili nesto, jer navodno da se i to racuna kao prirodan. Jos nisam pitala za tu opciju, nego se raspitujem sto mi je najbolje..

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• *.Women_name.*
    30. Travanj 2021. 09:55

Lita.1234

Jutro cure.
    Women name, sada vidim da si ti sve ivfi-ove radila u prirodnim ciklusima?! Kakva su ti iskustva? Voljela bih cuti misljenje, jer ulazim sad u taj proces ko muha bez glave. Tebi je sada prirodni ciklus i uspio??!! Znaci imam sanse, nije da je to ono skroz kao ma nis od toga. Mene je dr Vlasic uvjerio da je to za mene najbolje, i da on jos radi u Svorcu il negdje da bi mi on samo takve radio.. Maricic nije za to, al je rekao da ce mi uz njega raditi sto hocu 😅.. Da li si bila u skroz skroz prirodnjaku, ili si uzimala klomifene ili nesto, jer navodno da se i to racuna kao prirodan. Jos nisam pitala za tu opciju, nego se raspitujem sto mi je najbolje..

Hej, ja sam bila u skroz prirodnom oba puta, znači samo stoperica 😁 počneš ic na folikulometrije 8dc kao i za sve, prate tvoj folikulic kako raste. Meni su negdje kad je bio 16, 17 mm dali stopericu za sutradan ili prekosutra, nisam sigurna više. Punktirali su ga na 21,22 mm i oba puta je bila zrela, super kvalitete. Oba puta ne došlo do trudnoće tako da, moguće je 😁😊

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Piky
    30. Travanj 2021. 09:57

Lita.1234

Jutro cure.

Ček, znači postupak na klomifenu se ne računa kao iskorišteni stimulirani postupak????????
    Jer ja sam bila jedan bez ičega, jedan na klomifenu +štoperica I sad na injekcijama. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

Lindsay
    30. Travanj 2021. 09:58

Dia85 hvala na podjeljenom.iskustvu. Bit ce FET i kod mene najvjerojatnije pa sta ce embrij u kuršlusu od organizma 😂
    Danas vise ne mogu niti hodati, grudi dotaknuti koliko peku. Nadam se da cemo imati smrzlica. I svakako cu pitati sta iza 12 js, ima da ih zamrznu.

Rina89
    30. Travanj 2021. 09:58

Dada bilo je to predivno za čuti! ❤️
    Andela111 super vijesti!
    Sretno svima danas! 

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Lita.1234
    30. Travanj 2021. 10:02

*.Women_name.*

Lita.1234

Jutro cure.

Hej, ja sam bila u skroz prirodnom oba puta, znači samo stoperica 😁 počneš ic na folikulometrije 8dc kao i za sve, prate tvoj folikulic kako raste. Meni su negdje kad je bio 16, 17 mm dali stopericu za sutradan ili prekosutra, nisam sigurna više. Punktirali su ga na 21,22 mm i oba puta je bila zrela, super kvalitete. Oba puta ne došlo do trudnoće tako da, moguće je 😁😊

Hvala puno na info, to mene uvjerava dr Vl i kaze da on misli da ce moje j stanice biti puno bolje kvalitete na taj nacin i da bolje imati tu jednu pravu. A onda cu probati tu opciju sljedeci mjesec sigurno. Ni meni nije spomenuo ni klomifene ni nista. Jer kad gledam, ako sam u stimuliranim od 5 js na kraju dobila dvije blastice od toga smao jednu bas super kvalitete, moguce je da ima pravo. Hm, iskreno bas me zanima kako ce to sve ici, ali hvala na iskustvu. Jer ono sto citam po forumima za te prirodnjake su bas losa iskustva, ali vecina ih se radi u bolnicama preko hzzo i onda ovulacija pobjegne jer oni narucuju ono svaka dva tri dana, a u privatnim se ioak to malo bolje prati. Tako mi je receno.. Meni je rekao da moram doc 6dc na folikukometriju.. Iako se i meni to cini bas rano.. 

9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    30. Travanj 2021. 10:05

Piky

Lita.1234

Jutro cure.

Ček, znači postupak na klomifenu se ne računa kao iskorišteni stimulirani postupak????????
    Jer ja sam bila jedan bez ičega, jedan na klomifenu +štoperica I sad na injekcijama.

Ja sam cula da ne! Samo inekcije su stimulirani, a klomifeni se u bolnicama racunaju kao prirodnjak. Neka me netko ispravi ako grijesim.. 

9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.