Jutro cure... ista sam luda za testovima... cini mi se jedina 😂😂
Sta mislite ovi danasnji da li je malo blijedi nego prehodni ??hocu da znam jel ima jos ostatka brevcitida 1500 koji sam primila u nedjelju... ja se nekako tjesim da je vec trebao biti van... s obzirom da je peti dan a i ako se gleda na kilazu onda bi trebao prije jer sam mrsavica 🤣 znam luda sam haha
https://i.imgur.com/RFjpR6S.jpg
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Hej curke… evo mene s uzv-a again.
Dakle… jajnici 10 cm 🤯🤯🤯🤯🤯 i iza 15 folikula kaze ne brojim dalje mogla bih do milijun 🤯🤯🤯
Umjesto planiranog brevactida dobila decapepty 0,1mg 2 injekcije. Tko zna sta o njemu osim da snizava lh? I molim vas znaci li on da nece biti et-a?
U subotu punkcija u opcoj aneateziji. Moja jaja sva na 18 i 20 mm nadam se da ce izdrzati. Stomak kao trudnica u 5-om mjesecu. Bolovi jedva podnosljivi. Dajte mi neka iskustva molim vas.
Draga Lindsay ja sam bila u istoj situaciji..hrpa folikula i ogrooomni jajnici, estradiol doduše nije bio tako jako povisen no svjedno pod prijetnjom hipera je bio FET..isto stoperica bez BetaHCGa..meni je na kraju bio loš rezultat jer ih puno nije aspirirano..navodno su se slijepile kako su mi kasnije objasnili..poslije su doktori rekli da sam trebala rade primiti malo betahcga jer na decapepty nisam dobro odreagirala..no sve je to jako individualno..u svakom slucaju FET je opcija u tom slučaju.. po meni jedina jer štiti od hipera
Dia85 oprosti sto ovako upadam... ovo mi je prvi IVF pa mi je sve novo pa sam htjela pitati jel se taj hiper moze osjetiti nekako ranije? Ja sam danas 12 dc, ne znam jel bi od Gonala i Cetrotida trebala osjetiti kako mi rastu jajnici i biti napuhnuta ali ja to nista ne osjecam. Idem redovno na folikulometrije i sve ide po planu... aspiracija vj u pon 3.5... mislis da bi po ovome mogla na ET?
05/2022 💙 T
Nakon pola sata odlazim kuci . Kazu javice mi sve sutra …. ja ne ocekujem nista , gledam cure sa 10 jajnih stanica pa se oplodi jedna , reko ma nema veze bar znam da imam jajne stanice bar ce mi reci kakve su! Medjutim oko dva sata juce popodne stize mail jedna se oplodila!!!!! Jedna se oplodila ja ne mogu placem. Placem od srece moj muz me grli ja ne verujem mislim da sanjam , pise ET u Subotu u 9:30…… cure moje …. ja sam sto puta citala mail zvala da nisu pogresili …. i dalje ne verujem i dalje mislim da je sve san. Ipak imam jednu kvalitetnu i za mene ima nade❤️
Ajme divne vijesti!🥰🥰🥰🥰 Bravo! Bravo! Od sutra si nam PUPO!🥰🥰🥰
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Danas će lista doći oko 12. Sretno svima koji nešto imaju ❤️❤️❤️
Znatiželjnici, pogledajte jučerašnju listu 😁😁😁
💔💔💔
Imali jos koja problema s stavljanjem slika... onaj program imbb nece da ucita sliku..
A ovaj sta sam.sad stsvila slika je katastrofa opce ne lici na izvornu...
Zna li koja dobri program ???
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Andela111 Super! Budi sretna i uzivaj u tom osjecaju!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
I dalje sam realna i znam da su sanse manje jer imam samo jednu oplodjenu ali sve to sto sam prosla …. to je neopisivo. Od nicega do necega!
Tvoja me sreca tako nekako razveselila danas, bas ono iskreno. Pogledaj, ja isto imam mali AMH. Nadamo se 🤞🤞🤞
30 g. oboje
OTP 9.11.
Meni su jucer javili da su jednu kriopohranili. Boljd jedna nego ni jedna.
I dalje osjecam pritisak.i grceve :/
30 g. oboje
OTP 9.11.
Hej curke… evo mene s uzv-a again.
Dakle… jajnici 10 cm 🤯🤯🤯🤯🤯 i iza 15 folikula kaze ne brojim dalje mogla bih do milijun 🤯🤯🤯
Umjesto planiranog brevactida dobila decapepty 0,1mg 2 injekcije. Tko zna sta o njemu osim da snizava lh? I molim vas znaci li on da nece biti et-a?
U subotu punkcija u opcoj aneateziji. Moja jaja sva na 18 i 20 mm nadam se da ce izdrzati. Stomak kao trudnica u 5-om mjesecu. Bolovi jedva podnosljivi. Dajte mi neka iskustva molim vas.
Draga Lindsay ja sam bila u istoj situaciji..hrpa folikula i ogrooomni jajnici, estradiol doduše nije bio tako jako povisen no svjedno pod prijetnjom hipera je bio FET..isto stoperica bez BetaHCGa..meni je na kraju bio loš rezultat jer ih puno nije aspirirano..navodno su se slijepile kako su mi kasnije objasnili..poslije su doktori rekli da sam trebala rade primiti malo betahcga jer na decapepty nisam dobro odreagirala..no sve je to jako individualno..u svakom slucaju FET je opcija u tom slučaju.. po meni jedina jer štiti od hiperaDia85 oprosti sto ovako upadam… ovo mi je prvi IVF pa mi je sve novo pa sam htjela pitati jel se taj hiper moze osjetiti nekako ranije? Ja sam danas 12 dc, ne znam jel bi od Gonala i Cetrotida trebala osjetiti kako mi rastu jajnici i biti napuhnuta ali ja to nista ne osjecam. Idem redovno na folikulometrije i sve ide po planu… aspiracija vj u pon 3.5… mislis da bi po ovome mogla na ET?
Vjerujem da bude ET..meni su od prvog UZva rekli da će biti FET, rano se vidi ako je puno folikula..nešto bi ti vec komentirali
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Jutro, želim svima koji nešto imaju sretno danas! A i svima ostalima, naravno!
MissIvy, cmoljila sam neko vrijeme i to na način kaoda se nešto loše desilo, a onda sam se morala sabrati i odvesti M na testiranje za upis u školu. Nisam očekivala da ću završiti na potpomognutoj, a još manje sam očekivala da ću biti baš ovakve iznimne sreće (ne mogu reći da nemam sreće u živootu, imam, ali ipak ne baš ovakve - kao da sam na lotu dobila), pa mi se nakupjeni stres tako bezveze manifestirao,
SofiSofi želim ti puno sreće danas na ultrazvuku! Bit će sve OK i biti ćeš odlična mama! A sad kad smo ušle u taj režim da bezbrižnost više ne postoji, nekako moramo kontrolirati da se ne usredotičimo isključivo na ono što može poći u krivu. Kao kod svih drugih aktivosti koje radimo - kad sjednemo za volan svjesni smo rizika, no nismo usredotočeni isključivo na loš rezultat i njegove varijante - inače tko bi ikad vozio..
Adela11 - bravo, čestitam, pa to je dobar rezultat. Nije gotovo dok nije gotovo, i ne treba unaprijed odustajati.Smireno i cool dalje, dajemo svi sve od sebe a neke stvari nemamo pod kontrolom.
Pozdrav svima, sad više neću biti toliko aktivna, javjat ću se povremeno, bit ću više aktivni čitač da vas sve popratim kako ste i znajte da imate nekoga tko navija za vas! Pusa!
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Sortiraj odgovore
Najstariji