Sretno svima danas 🥰
Munja ne vidim slikicu, ali vjerujem da tamni ako svi tako kažu. 😊 Držim fige 🤞
Andela baš mi je drago da ćeš imati transfer!! 🥰
Tiina koliko vidim puno je svijetlija dns, znači štoperica izlazi.... Vratila si blasticu? 1/2? Sutra bi trebao početi tamniti🤞🤞🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Lita ja sam bila u prirodnjaku i sve je bilo odlicno. Dr. me slusala sta joj govorim, odnosno, ja imam O na 17 dc na preko 20 mm folikul puca. Izvadili smo stanicu na 16 dc na 21 mm i fino se oplodila i dijelila sve skolski. Dobila sam stopericu ovitrelle 2 dana pred aspiraciju. Poslije aspiracije me nista nije boljelo bila sam odlicno. Ako poznajes svoje tijelo malo ih usmjeri kada ti je O i ako znas na koliko otprilike puca folikul.
Litaja sam bila u prirodnjaku i sve je bilo odlicno. Dr. me slusala sta joj govorim, odnosno, ja imam O na 17 dc na preko 20 mm folikul puca. Izvadili smo stanicu na 16 dc na 21 mm i fino se oplodila i dijelila sve skolski. Dobila sam stopericu ovitrelle 2 dana pred aspiraciju. Poslije aspiracije me nista nije boljelo bila sam odlicno. Ako poznajes svoje tijelo malo ih usmjeri kada ti je O i ako znas na koliko otprilike puca folikul.
Super, znam da. Meni je uvijek na 14dc. Al bas uvijek. Ok. Hvala puno ❣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Evo ja gotova s uzv (8dc). Endometrij 7 mm, s lijeve i desne strane (svake) po 3 folikula veca od 10 mm.
Ima jos dosta sitnih (nije mi rekao koliko) koji mogu i ne moraju poceti rasti. Nastavljam terapiju i u pon opet uzv.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sretno svima danas 🥰
Tiina koliko vidim puno je svijetlija dns, znači štoperica izlazi…. Vratila si blasticu? 1/2? Sutra bi trebao početi tamniti🤞🤞🤞
Vratila sam treci dan ... dvije.... evo na ovoj slici se bolje vidi...
https://ibb.co/HnmVT3R
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Sretno svima danas 🥰
Tiina koliko vidim puno je svijetlija dns, znači štoperica izlazi…. Vratila si blasticu? 1/2? Sutra bi trebao početi tamniti🤞🤞🤞
Vratila sam treci dan … dvije…. evo na ovoj slici se bolje vidi…
Meni ovo tvoje miriše kao na moj slučaj, nećeš ti ni ispratiti tu štopericu . Ova od 1500 ima beticu oko 15, i nakon toliko dana morala bi biti blijeđa crta da je samo od nje . Još ovi loši testići ( škrti na sjenama). Ne želim ti davati lažne nade ali ima mi smisla da se miješaju hcg ❤🙏 držim ti palčeve, prati i dalje 🤭🤭🤭
endometrioza
manemoj ima li kakvih novosti u vezi Niftya ? Čekam nestrpljivo, nadam se da mi nije promaknulo ,da si već pisala ili tako nešto .
I da ,meni je bilo otišlo pod "ostalo" tak da provjeri sve foldere u mailu ❤
endometrioza
Sretno svima danas 🥰
Vratila sam treci dan … dvije…. evo na ovoj slici se bolje vidi…
Meni ovo tvoje miriše kao na moj slučaj, nećeš ti ni ispratiti tu štopericu . Ova od 1500 ima beticu oko 15, i nakon toliko dana morala bi biti blijeđa crta da je samo od nje . Još ovi loši testići ( škrti na sjenama). Ne želim ti davati lažne nade ali ima mi smisla da se miješaju hcg ❤🙏 držim ti palčeve, prati i dalje 🤭🤭🤭
Hvala ti nadam se i ja 🥰🥰
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Cukre koje ste u Vinogradskoj pliz kad treba donijeti prvi test na covid? Brzi ili PCR?
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Pozdrav curke, nikako vas popratiti sve.. Želim svim čekalicama sreću i svim trudnicama da sve bude dobro jer mora biti dobro!! ❤️❤️
Držite fige za moj FET danas, idem po svoja 2 smrzlića 😊😊🤞🤞
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Sortiraj odgovore
Najstariji