Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    29. Travanj 2021. 22:24

Tuma

manemoj

Mag.nolia

manemoj

Mag.nolia

Ja mislim da ja vec osjecam micanja u stomaku, bas sam se iznenadila. Mozda zato jer mi je druga trudnoca

Nemoj zezati.. kakav je osjećaj? 🥰

Ujutro kad lezim na leđima ili navecer zadnjih par dana. Nekako mi je rano, nisam sigurna, ali mislim da crijeva nisu

Predobro.. čitam na jesenskim bebama neke cure pišu da sa 16, 17 tjedana osjete već a meni doktorica rekla da možda s 20 tjedana ali da tad neću biti sigurna jel beba ili crijeva.. meni je posteljica sprijeda pa možda zato 🤷

Meni je posteljica sprijeda ali sam ju prvi pit osjetila sa 17+3 😊 baš sam se iznenadila jer nisam isto očekivala jer su svi govorili da kad je sprijeda se osjeti dosta kasnije….

Ma to uopće nije pravilo. Kako kažu da i bebu općenito slabije osjećaš. Moja šogorica isto imala sprijeda, mala je lupala ko luda, dok kuma isto sprijeda, pa ju je osjetila možda par puta dnevno. Nema to pravila 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

29. Travanj 2021. 22:29

Hope33

Curee, jel mozda imate informaciju, injekcije Pergoveris cijena, imaju li sve ljekarne istu cijenu odnosno jeste pronasli na odredenom mjestu po nizoj cijeni.

Ja sam u cita platila stimulaciju letrozol, pergoveris, cetrotide, ovitrelle 5500kn. 

MISS
    29. Travanj 2021. 22:49

🌼TiKi🌼

Miss ma dobro sam, pojacala sam si magnezij jer me probava zeza pa ako ne idem na wc par dana odmah su mi jace kontrakcije. Vec par dana tako pijem i navecer direkt i puno mi je bolje kak mi je uredna probava. Zgaravica me i dalje muci, sve ostalo je ok… Nadam se, vidjet cemo stanje u srijedu. Drago mi je da si ti bolje i da se napokon kreces, uzivaj, jos tjedan dana i eto treceg tromjesjecja ❤️😘

Ma samo ti pojacaj magnezij,od njega nece bit nista..miruj i cekaj srijedu,bit ce to sve super 🙏💪
    Zgaravica i mene muci,navecer kad legnem,najbolje mi je pomagala soda bikarbona ali radi kamenca vise je ne uzimam. Tako da sad to pretprim, to mi je piece of cake nsspram bolova koje sam imala 20tjedana. 
    Nadam se da je to sve sad iza mene i da cu naredna 3 mj.uzivat 🙏❤️
    Cuvaj se 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• *.Women_name.*
    29. Travanj 2021. 22:53

Miss ajme već si jednom nogom u trećem tromjesečju. Pa kad je to tak brzo prošlo 😍😍😍

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Hope33
    29. Travanj 2021. 23:04

Mag.nolia

Hope33

Curee, jel mozda imate informaciju, injekcije Pergoveris cijena, imaju li sve ljekarne istu cijenu odnosno jeste pronasli na odredenom mjestu po nizoj cijeni.

Ja sam u cita platila stimulaciju letrozol, pergoveris, cetrotide, ovitrelle 5500kn.

Oni sami daju lijekove pa nemamo ni izbora.haha, a sad je druga klinika pa su me bas upozorili da se raspitam da cijene nisu iste.. Cito i Pergoveris..meni su uvik davali menopure ;(

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

29. Travanj 2021. 23:10

Hope33

Mag.nolia

Hope33

Oni sami daju lijekove pa nemamo ni izbora.haha, a sad je druga klinika pa su me bas upozorili da se raspitam da cijene nisu iste.. Cito i Pergoveris..meni su uvik davali menopure ;(

E ako si sada u ZG onda su tu cure pisale da su u ljekarni filipovic najpovoljniji lijekovi, ne znam jel u svakoj ili samo u određenoj, mtb ce ti to znati odgovoriti bolje za zagreb.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    29. Travanj 2021. 23:33

*.Women_name.*

Ja jedva čekam da rodim i da prestanem imat griznju savjest kad pojedem nešto krivo. Koliko god pazim, ponekad mi se omakne nešto da i ne primijetim da ima nečeg kj ne smijem, pa skuzim kad me siofor tera 3x na vc 🤦🏻‍♀️ evo sad kupim one brusnice, napravim čaj jer stalno pisam, poslije čaja na vc. Gledam kj sad, ono malim slovima zaslađene brusnice 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ već mi je muka od čitanja tih sitnih slova, sastojaka i smišljanja jelovnika 😠😠😠

Jooooj meni se sada desilo da sam slučajno popila gutljaj mlijeka koje se ukiselilo..jutros sam pila kavu i bilo je skroz ok, i ne kužim kako se uspjelo skiselit do navečer...i sad sam luda,povratila jesam nakon 10 min,ne zbog mlijeka nego sam previše večerala, ali si mislim ...dali je to mlijeko išta štetilo. 
    Što god mi pojedemo uvijek neke muke oko hrane 🙈🙈🙈

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    29. Travanj 2021. 23:40

Hope33

Ja sam imala Pergoveris tijekom cijele stimulacije, i dobila sam izuzetne rezultate sa njim...Ali ja sam u Njemačkoj. 
    Kod nas je Pergoveris pen u prodaji oko 435e~4000kn ,i to 900iu ,što je meni bilo za 6 dana (po 150) pa sam morala kupiti još naknadno za nastavak,imaju i manje doze...čisto da si usporediš, neznam koje su razlike u cijeni jer je PDV drugačiji...no sam sam htjela ukazati na to da je super rezultate dao i želim ti svu sreću 🤗🤗🤗❤❤

endometrioza

• *.Women_name.*
    30. Travanj 2021. 00:03

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

*.Women_name.*

Ja jedva čekam da rodim i da prestanem imat griznju savjest kad pojedem nešto krivo. Koliko god pazim, ponekad mi se omakne nešto da i ne primijetim da ima nečeg kj ne smijem, pa skuzim kad me siofor tera 3x na vc 🤦🏻‍♀️ evo sad kupim one brusnice, napravim čaj jer stalno pisam, poslije čaja na vc. Gledam kj sad, ono malim slovima zaslađene brusnice 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ već mi je muka od čitanja tih sitnih slova, sastojaka i smišljanja jelovnika 😠😠😠

Jooooj meni se sada desilo da sam slučajno popila gutljaj mlijeka koje se ukiselilo..jutros sam pila kavu i bilo je skroz ok, i ne kužim kako se uspjelo skiselit do navečer…i sad sam luda,povratila jesam nakon 10 min,ne zbog mlijeka nego sam previše večerala, ali si mislim …dali je to mlijeko išta štetilo.
    Što god mi pojedemo uvijek neke muke oko hrane 🙈🙈🙈

Neće mlijeko stetit! Ja sam pojela vrhnje za kuhanje prošao rok mj dana, čak malo više 🤦🏻‍♀️ doktorica mi se nasmijala i rekla da sam samo malo antibiotika dobila 🙈 a već sam imala sve scenarije u glavi. Takva me panika tad oprala užas! 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Dia85
    30. Travanj 2021. 07:07

Lindsay

Hej curke… evo mene s uzv-a again.
    Dakle… jajnici 10 cm 🤯🤯🤯🤯🤯 i iza 15 folikula kaze ne brojim dalje mogla bih do milijun 🤯🤯🤯
    Umjesto planiranog brevactida dobila decapepty 0,1mg 2 injekcije. Tko zna sta o njemu osim da snizava lh? I molim vas znaci li on da nece biti et-a?
    U subotu punkcija u opcoj aneateziji. Moja jaja sva na 18 i 20 mm nadam se da ce izdrzati. Stomak kao trudnica u 5-om mjesecu. Bolovi jedva podnosljivi. Dajte mi neka iskustva molim vas.

Draga Lindsay ja sam bila u istoj situaciji..hrpa folikula i ogrooomni jajnici, estradiol doduše nije bio tako jako povisen no svjedno pod prijetnjom hipera je bio FET..isto stoperica bez BetaHCGa..meni je na kraju bio loš rezultat jer ih puno nije aspirirano..navodno su se slijepile kako su mi kasnije objasnili..poslije su doktori rekli da sam trebala rade primiti malo betahcga jer na decapepty nisam dobro odreagirala..no sve je to jako individualno..u svakom slucaju FET je opcija u tom slučaju.. po meni jedina jer štiti od hipera

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.