Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    29. Travanj 2021. 19:59

Dada ajme baš ti hvala što si ovo stavila.. moj muž je inače uvijek u teškoj depresiji jer ne može samnom na pregled i svaki put pita kad će moći i sad sam mu pustila ovo tvoje da čuje kako to zvuči i tako se sav raznjezio i samo je govorio ajmeee ajmeeee 🥰🥰
    Uljepšala si mu vrijeme dok ne bude mogao samnom na pregled ❤️❤️❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

29. Travanj 2021. 20:03

Dada prekrasno nesto😍😍😍 dodje mi da i ja uzmem al ja se ne bi mogla iskontrolirat na par puta pa bi svako malo slusala a ipak mislim da nije bas istrazeno ima li ikakvog stetnog utjecaja i u kojoj kolicini 

• *.Women_name.*
    29. Travanj 2021. 20:08

Tuma neka si to izbacila iz sebe, sreća pa imaš predivnog muzica. Uživajte 💞💕💗
    Anchy mmmmm fino izgleda 🙃🙂😋

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Flowerson 🌸
    29. Travanj 2021. 20:11

Nina985

Cvijeta

Pozdrav žene,
    konačno su mi gotovi svi nalazi i sve je dobro osim stitnjace koja je povišena (6.7) 😔 Ima li netko da je imao isti problem i koliko dugo je trebalo da se stitnjaca unormali nakon terapije? Bas me to rastužilo i zabrinulo…ja nikakve nuspojave nemam.

Ja kad ne uzimam tablete skoci mi TSH na 6-7. U prosjeku mi treba 2-3 tjedna nakon terapije da se spusti na 2

Pa to je jako dobro! 😃 Nadam se da će i meni biti tako jer sam trenutno očekivala da ću izgubit bar 6 mjeseci na spuštanje štitnjače. Hvala na info!

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Anči 💕
    29. Travanj 2021. 20:26

*.Women_name.*

Tumaneka si to izbacila iz sebe, sreća pa imaš predivnog muzica. Uživajte 💞💕💗
    Anchy mmmmm fino izgleda 🙃🙂😋

I je fino 🙈 moram se suzdrzat pa popit samo tu 1 dozu 🙈😅

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    29. Travanj 2021. 20:27

manemoj ni moj nikako nije mogao samnom pa mu je ovo bio baš doživljaj ... tražio je i svoje otkucaje 🤣🤣🤣 sav si je važan jer je čuo bebu 💟💟
    Sanjich puno sam čitala i nisam našla info da ima štetnih učinaka...no ja svejedno neću više od jednom tjedno...to je sasvim dovoljno i mislim da nema potrebe :) ali osjećaj je baš divan...
    Hvala svima cure ❤❤❤🐞🐞🐞🐞

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    29. Travanj 2021. 20:35

Lucka007

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

manemoj ni moj nikako nije mogao samnom pa mu je ovobio baš doživljaj … tražio je i svoje otkucaje 🤣🤣🤣 sav si je važan jer je čuo bebu 💟💟
    Sanjich puno sam čitala i nisam našla info da ima štetnih učinaka…no ja svejedno neću više od jednom tjedno…to je sasvim dovoljno i mislim da nema potrebe :) ali osjećaj je baš divan…
    Hvala svima cure ❤❤❤🐞🐞🐞🐞

Nema ne, koriste ga i u bolnicama tako da…
    Za mir dusu dalo. U biti kasnije ti nece ni trebati kad pocnes osjecati bebicu…

To jest ,nekako mi baš uljepšalo dan .muž evo stalno sluša snimku,i najviše mi je drago radi njega...💟💟
    Takav isti baš su mi i na pregledu imali ...
    Baš kao što kažeš, za mir dušu :))))))
    Taman još tih mjesec dana dok ne budem osjećala micanje...jer pregled mi baš nekako daleko 🤭

endometrioza

Tuma
    29. Travanj 2021. 20:38

MaloTele ajoj još su narasli😱 stvarno se nadam da će ti tablete pomoći i da ćeš se napokon uspjeti naspavati 🤞🥰 a gle.i bolje da si im pod nadzorom dok ti ti enzimi divljaju, ja se iskreno nadam da će se ubrzo smiriti 🤞
    Women_name ❤️
    Dada divno 🥰🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

🌼TiKi🌼
    29. Travanj 2021. 20:49

Slobodno si kupite baby watcher. Meni je spas kad mi se bebuska ne javi duze vrijeme pa radije poslusam nego da tresem trbuh i budim ju. Spasio me zivaca i prije nego sam ju pocela osjecati, upalila biv ga jednom tjedno i smirila psihu. Nije nista stetno. 
    Ruska kakav je to secer od bebe. Prava slatkica 😍
    Women_name drago mi je zbog super pregleda, blizi se termin, jos malo 🤞🙏
    Tuma ne zamaraj se tim mjerama ako su protoci uredni. Kod mene je trbuscic uvijek veci za tjedan i po kao i glava. Dr. kaze da je sve to u granicama i da nema brige kad su protoci super i sve je u redu. Bit ce to slatka mala mamina curica 😍❤️
    Darliv, Dolly i sve ostale cure kojih nije bilo, drago mi je da ste dobro i da idete u nove pobjede. Drzim svima fige 🤞
    Vrlim vas ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MaloTele
    29. Travanj 2021. 20:50

Womenname ne zvuci glupo,i meni je drago da sam dobila terapiju, svi me znaju na odjelu aaa to je ona sa zucnima🤦😃😅 trebalo bi se to smiriti sa terapijom, barem da pocnem spavat kak spada,sad jedino je pitanje kolko brzo Ce padati a na to nitko ne moze utjecati xD curka je stvarno prekul i jedva cekam da ju poslikas uzivo 😊
    Tuma alt mi je preko 700,zucnih se i bojim sutra,al bumo vidli, najbitnije mi je da sam dobila terapiju,sad znam da Ce se smanjit pa koliko god da im treba..jesi ti malo bolje?
    Dada predivno je ovo 🥰🥰 sva sam se raspekmezila 😊

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.