MaloTele zelim ti da brzo izađes iz bolnice i da se nalazi smire kao i svrbez.
Pmak cestitam na srceku ❤️
Munja vidim crticu 🤞
MTB kad se otvara vol 6? Malo je pocelo stekati. 🙄
Ako sam nekog zaboravila, ne zamjerite... Vidite da dvaput pisem, jednostavno ne pamtim, trudnicki mozak 🤦♀️... Svima saljem puse 😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
manemoj ni moj nikako nije mogao samnom pa mu je ovobio baš doživljaj … tražio je i svoje otkucaje 🤣🤣🤣 sav si je važan jer je čuo bebu 💟💟
Sanjich puno sam čitala i nisam našla info da ima štetnih učinaka…no ja svejedno neću više od jednom tjedno…to je sasvim dovoljno i mislim da nema potrebe :) ali osjećaj je baš divan…
Hvala svima cure ❤❤❤🐞🐞🐞🐞
Nema ne, koriste ga i u bolnicama tako da…
Za mir dusu dalo. U biti kasnije ti nece ni trebati kad pocnes osjecati bebicu…
To jest ,nekako mi baš uljepšalo dan .muž evo stalno sluša snimku,i najviše mi je drago radi njega…💟💟
Takav isti baš su mi i na pregledu imali …
Baš kao što kažeš, za mir dušu :))))))
Taman još tih mjesec dana dok ne budem osjećala micanje…jer pregled mi baš nekako daleko 🤭
Meni je ovo prvi put da cu imat 4 tjedna izmedju pregleda, 10.5 mi je popodne... Nadam se da cu izdrzat.. Poceli su mi neki bolovi, nisu jaki ali se isto zapitam nekad jel to okej iako znam da ne postoji taj neki strah.. Jel ti imas kakve bolove?
Bitno da su nam mucnine stale ovo mi je lakse nekako kad boli legnem smirim se i grickam bobi..
Pmak 💟💟💟🐞🙏 divnooo,baš mi je drago 💟
munja koji tu je danas dnt ali crtica se lijepo nazireeee, daj Bože da ti tamni ❤❤
Dolly ajme curica,čestitam..tako mi je drago da je sve ok,od one male betice do divne djevojčice..
Što se iscjetka tiče imam identičan, navodno je normalno,ne brini 💟💟
E sad recenzije na baby watcher za 20e ,neki kineski…znači hvatala sam ju od lijeve strane na desnu i na kraju je popustila u sredini 🤣 trebalo mi je dobrih 15min da uhvatim dovoljno za snimku 🙈🙈 taman kad krenem ,ona ode…
Pokušala sam upload video, neznam jesam li uspjela,pa tko želi čuti….
Uglavnom za te novce, ja zadovoljna. Jednom tjedno ću si raditi uzv…možda dva 🤭🤭🤭
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
manemoj ni moj nikako nije mogao samnom pa mu je ovobio baš doživljaj … tražio je i svoje otkucaje 🤣🤣🤣 sav si je važan jer je čuo bebu 💟💟
Sanjich puno sam čitala i nisam našla info da ima štetnih učinaka…no ja svejedno neću više od jednom tjedno…to je sasvim dovoljno i mislim da nema potrebe :) ali osjećaj je baš divan…
Hvala svima cure ❤❤❤🐞🐞🐞🐞
Nema ne, koriste ga i u bolnicama tako da…
Za mir dusu dalo. U biti kasnije ti nece ni trebati kad pocnes osjecati bebicu…
To jest ,nekako mi baš uljepšalo dan .muž evo stalno sluša snimku,i najviše mi je drago radi njega…💟💟
Takav isti baš su mi i na pregledu imali …
Baš kao što kažeš, za mir dušu :))))))
Taman još tih mjesec dana dok ne budem osjećala micanje…jer pregled mi baš nekako daleko 🤭
Meni je ovo prvi put da cu imat 4 tjedna izmedju pregleda, 10.5 mi je popodne… Nadam se da cu izdrzat.. Poceli su mi neki bolovi, nisu jaki ali se isto zapitam nekad jel to okej iako znam da ne postoji taj neki strah.. Jel ti imas kakve bolove?
Bitno da su nam mucnine stale ovo mi je lakse nekako kad boli legnem smirim se i grickam bobi..
Ma ja tek imam 1.6 ,
S tim da su mi 22.4 samo s tim slušali srce. Morala sam.uzeti 😁😁😁
Povratila sam preksinoć, a bolovi se lagani jave tu i zamo, ali nikada to ne traje duže od minute. Beba je sve veća i sigurno se sad sve brže širi i jače ćemo osjetiti zatezanje 🥰🥰🥰
Samara jedva uhvatila, ali jedvaaaa 🤣🤣🤣
endometrioza
Dada ma mislim da ti to ne može loše utjecati. Ja sam pitala doktora za ultrazvuk, jer idem dosta često kako mi prate i u Petrovoj i kod Škvorca pa su mi rekli da što se tiče 2d možeš svaki tjedan se gledat. A nekako ultrazvuk po nekoj logici bi trebao više "zraciti" nego to. Ja mislim da nemaš brige. Sigurno da ti je puno lakše kad čuješ, a ne osjetis ju još 💜❤️
TiKi 💜💜
MaloTele onda držimo 🤞 da brzo padnu 🥰😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja mislim da ja vec osjecam micanja u stomaku, bas sam se iznenadila. Mozda zato jer mi je druga trudnoca
Pami super su nam ogtt-ovi ,kako cure kazu!! 💪💪
Dolly cestitam na curici 😘
Darliv, drago mi je da si se javila
Malo tele drzi se 💪💪
Dada aaaa bas je lijepo cuti srceko, uzivajte u tome ,jos malo pa ces osjetit i pokrete pa ti ni to nece trebat,a do tad mozes svaki dan,nista to ne steti
Tiki nadan se da si mi ti dobro
Women,Tuma 😘
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Ja mislim da ja vec osjecam micanja u stomaku, bas sam se iznenadila. Mozda zato jer mi je druga trudnoca
Nemoj zezati.. kakav je osjećaj? 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
darliv
liora, MaloTele, Ruska1986, Tiki, Magnolia
Lindsay, kad postoji opasnost od hipera, daje se štoperica bez hcga.
Hoće li biti transfera ovisi o tome hoćeš li završiti u hiperu ili ne, neovisno o vrsti štoperice.
Za sad je bitno da imaš što više likjepih jajnih stanica i da ih se što više oplodi. OBAVEZNO traži da ti zalede sve kvalitetne jajne stanice koje su preko 12.
Mari2020, jedan ali vrijedan. Brojka ništa ne znači. Kad ti je beta? Maznula McD krumpiriće?
Bajoma, ne može svatko kreirati gigantske smajlije.
Cvijeta, za 2-3 tjedna možeš opet vaditi nalaz da vidiš kakvo je stanje. Dosta ti se to brzo spusti, ovisno je li pogođena terapija. Super da su ti to našli, bolje je to riješiti prije postupka.
ribic, sve su ti to porođajne muke. Na žalost, dosta nas s vremenom postane maher sa takvim lijekovima.
Na vrhu, ispod čepa, pogledajte malo ukrug - vidjet ćete dio gdje je rupa i gdje se lijepo vidi. Onda, kad zabijete iglu i promućkate (okrećeš polako u krug bočicu dok mućkaš, a ne naglim pokretima), preokreneš iglu prema gore, da je bočica na vrhu, okomito za dole okrenuta. Izvačiš polako iglu dok njezin vršak nije taman u ravnini sa tim dijelom gdje je rupa. I onda polako povlačite lijek vani, a kroz tu rupu pratiš je li sve izašlo.
I pogledajte video.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji