Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Travanj 2021. 13:29

ANKSIMORON

Mattisaaaaaa go girl 🥰🥰🥰🥰🥰 happy 🥰🥰🥰🥰🥰
    Manemoj drzim fige da testic sto prije dodje 😍😍😍😍
    Aurora 😍😍😍 kad kreces,, pitam cisto da se i ja pripremim 🤣🤣🤣
    Tiki 🥰🥰🥰

Vas dvi ste sljedece 🍀🍀🍀🤰🤰 jedva cekam!!! 

• Tea_0501
    28. Travanj 2021. 13:32

Ej, meni M ima baš u utorak zakazanu MTesu u Cita on ima azoospermiju i jedan mu je spermiogram bip cryptozoospernia. Bio je sa svim nalazima u dr. Radovniković. Njemu su svi nalazi super, jedino je FSH nezamjetno povišen.. Njegov problem je, kako je dr. rekla, što ima male testise... 

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

munja
    28. Travanj 2021. 13:33

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anchy321, strpljiva si. Ja bih im do sad sa bombama otišla tamo.SofiSofi, I hear you sister : gleda kolekciju tableta koje pije dnevno :

manemoj, dugo si i izdržalaLita.1234, na kojem referentnom intervalu? Mislim, sve ti piše u uvodnim postovima, čitate li vi to uopće?
    Anyway, kreni piti neko željezo, brzo se to digne. Nije ti to drama nalaz, ali bolje je da je viši.

Josipab, i u azoo postoje lakši i teži slučajevi. Teži imaju niski testosteron i veliki FSH. Jako je dobar znak da su vama nalazi dobri.

munja, polako možeš pišnuti. I napraviti potpis.Lucyinthesky

Bi ja, samo me strah, nisam psihicki spremna, 🤣🤣🤣.
    Malo me frkica, panikica 😅😅😅

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• Josipab
    28. Travanj 2021. 13:36

MTB, hvala ti,njemu je fsh 2.9 (1.5-12.7) te testosteron 21.7 (8.65-29), malo sam mirnija sad nakon ovih hormona. Drzi fige za petak 😊
    Tea, zelim vam svu sricu svita,da sve dobro prode i da se nade materijala 😊 moj mm ima uredan nalaz sta se tice fizionomije,bia je na dva razlicita pregleda i nitko nista nije spominja o veličini testisa...

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Tea_0501
    28. Travanj 2021. 13:37

Josipab  meni M ima baš u utorak zakazanu MTesu u Cita on ima azoospermiju i jedan mu je spermiogram bip cryptozoospernia. Bio je sa svim nalazima u dr. Radovniković. Njemu su svi nalazi super, jedino je FSH nezamjetno povišen.. Njegov problem je, kako je dr. rekla, što ima male testise… 

🧒-8 god.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

• Mare0208
    28. Travanj 2021. 13:38

Mtb popratila sam da si bila u Petrovoj na konzultacijama. I da ne moraš čekat na postupak.. Znaš li koje su to godine u pitanju kad se ima prednost? 🙈

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Mare0208, ma kakvo odustajanje. Bakterije se ionako morate riješiti, radi sebe. A onda, nakon toga, tek krećete na ovaj put. Nema odustajanja bez ispaljenog metka!!!

munja, izrada potpisa ne boli, obećajem.

Josipab, to nije da je unutar referentnih intervala, to su izvrsni nalazi. Dobar znak, držmo fige da će i nastaviti tako.

💔💔💔

Lindsay

Evo mene s uzv. 10dc.
    15-ak solidnih folikula. Izmedju 12 i 17 mm. Sveukupno s malima oko 30 🤯🤯🤯🤯 . Cista na LO od 3cm ce mozda sprijeciti da se aspirira koji no ok.
    Sutra vadim estr. I proges. Da se vidi hoce li biti ET ili tek FET. zna li netko koje vrijednosti moraju biti da bi se radio et?

• Tea_0501
    28. Travanj 2021. 13:39

Josipab

MTB,hvala ti,njemu je fsh 2.9 (1.5-12.7) te testosteron 21.7 (8.65-29), malo sam mirnija sad nakon ovih hormona. Drzi fige za petak 😊
    Tea, zelim vam svu sricu svita,da sve dobro prode i da se nade materijala 😊 moj mm ima uredan nalaz sta se tice fizionomije,bia je na dva razlicita pregleda i nitko nista nije spominja o veličini testisa…

Hvala ti. Nadam se da će se bar nešto naći za MPO. Doktorica mu nije dala previše nade, ali mi vjerujemo i nadamo se da će biti. 

🧒-8 god.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

• Mare0208
    28. Travanj 2021. 13:40

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Mare0208, ma kakvo odustajanje. Bakterije se ionako morate riješiti, radi sebe. A onda, nakon toga, tek krećete na ovaj put. Nema odustajanja bez ispaljenog metka!

😀😘

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.