Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SeniRemmus
    28. Travanj 2021. 11:43

munja radiš sutra test? 🥰

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

🌼TiKi🌼
    28. Travanj 2021. 11:47

Manemoj nakon tocno 7 dana (ukljucujuci i vikend) mi je dosao nalaz na mail.
    Mattan 🎊🎉 sad cekamo uzv 🙏🤞

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Anči 💕
    28. Travanj 2021. 11:49

Josipab

Drage cure, ja sam poslala svog mm da izvadi krv i provjeri hormone, u petak ponavljamo spermiogram i mozda uspijemo odmah biti primljeni kod urologice u Cita. Cure sta imaju sličnu dijagnozu (los spermiogram ili azoospermia), jeli mi znate reci sta hormoni znace za tese/mtese,ostalo mi je u glavi ako je fsh visok da to bas i nije dobro? Vadili smo na moju inicijativu tsh,fsh,lh i testosteron. Svi nalazi su u referentnim vrijednostima. To mi je dalo neku pozitivu prije pregleda i novog spermiograma 😁 hvala cure!

Dobri hormoni u pravilu znace da se odvija proizvodnja spermija i ako su svi nalazi uredni velika je sansa da ce nac nesto 🤞 drzim fige da bude sve uredu 😁🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

munja
    28. Travanj 2021. 11:55

SeniRemmus

Joj ne znam, nisam psihicki spremna 🤣🤣🤣🤣.... ak pokaze ne, onda bum u stresu do ponedjeljka, do bete, jer ovaj vikend nis ne radi pa cu u ponedjeljak.
    Vec na samu pomisao nervoza krece. Prosli puta sam radila test 6 dan, pa je bil negativan, na kraju bila trudna, ali spontani. Ne znam da li sam spremna sutra za test.....
    Probada me u desnom kuku i glava lagano bolucka.....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

SeniRemmus
    28. Travanj 2021. 11:58

munja

SeniRemmus

Joj ne znam, nisam psihicki spremna 🤣🤣🤣🤣…. ak pokaze ne, onda bum u stresu do ponedjeljka, do bete, jer ovaj vikend nis ne radi pa cu u ponedjeljak.
    Vec na samu pomisao nervoza krece. Prosli puta sam radila test 6 dan, pa je bil negativan, na kraju bila trudna, ali spontani. Ne znam da li sam spremna sutra za test…..
    Probada me u desnom kuku i glava lagano bolucka…..

munja nemoj se mučiti sa simptomima, ništa ne znače nažalost 😪 ako odlučiš raditi test, javi! I sretno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

• Josipab
    28. Travanj 2021. 11:58

Anchy, puno ti hvala,nadam se i ja pozitivnom ishodu 😊😊

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Sunny_🐣
    28. Travanj 2021. 12:00

anchy321

Josipab

Drage cure, ja sam poslala svog mm da izvadi krv i provjeri hormone, u petak ponavljamo spermiogram i mozda uspijemo odmah biti primljeni kod urologice u Cita. Cure sta imaju sličnu dijagnozu (los spermiogram ili azoospermia), jeli mi znate reci sta hormoni znace za tese/mtese,ostalo mi je u glavi ako je fsh visok da to bas i nije dobro? Vadili smo na moju inicijativu tsh,fsh,lh i testosteron. Svi nalazi su u referentnim vrijednostima. To mi je dalo neku pozitivu prije pregleda i novog spermiograma 😁 hvala cure!

Dobri hormoni u pravilu znace da se odvija proizvodnja spermija i ako su svi nalazi uredni velika je sansa da ce nac nesto 🤞 drzim fige da bude sve uredu 😁🤞

da, uredni hormoni uglavnom znace da se spermatogeneza odvija i da ima spermića. E sad kakve su morfologije to ćete vidjeti na spermiogramu. Držimo fige da su suplementi odradili svoje i da imate puno lijepih i brzih plivaca 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Anči 💕
    28. Travanj 2021. 12:03

Sunny u kojoj ste ono vi sad fazi? Cekate to prebacivanje ili 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Josipab
    28. Travanj 2021. 12:04

Fala ti draga Sunny , u petak cemo znati vise,nadam se 😊😘

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

28. Travanj 2021. 12:07

Mag.nolia

anchy321

Sunny nadam se 🙏 sad se sve nadam da je moguće da je nalaz gotov pa su ga poslali samo doktoru pa zato nije vidljiv na e-građani.. 🤔 nez jel to moguće…

A zašto ne nazoveš? Meni npr na e građani nikad nisu vidljivi nalazi koje radim u kbc-u, spolni hormoni, tsh koji radim na nuklearnoj, nista od toga nije vidljivo. Samo su mi vidljivi sa splitskog higijenskog zavoda tipa brisevi i slicno. Ne znam kako je u drugim gradovima, ali mislim da nisu sve bolnice povezane sa tom platformom e gradani.

Ja npr vidim sve nalaze samo su odvojene kategorije.. Jel gledas u app ili na webu.. Navodno app nema sve... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.