Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Travanj 2021. 12:25

Sanjich 👶

Mag.nolia

anchy321

Sunny nadam se 🙏 sad se sve nadam da je moguće da je nalaz gotov pa su ga poslali samo doktoru pa zato nije vidljiv na e-građani.. 🤔 nez jel to moguće…

A zašto ne nazoveš? Meni npr na e građani nikad nisu vidljivi nalazi koje radim u kbc-u, spolni hormoni, tsh koji radim na nuklearnoj, nista od toga nije vidljivo. Samo su mi vidljivi sa splitskog higijenskog zavoda tipa brisevi i slicno. Ne znam kako je u drugim gradovima, ali mislim da nisu sve bolnice povezane sa tom platformom e gradani.

Ja npr vidim sve nalaze samo su odvojene kategorije.. Jel gledas u app ili na webu.. Navodno app nema sve…

Nema mi ni na app ni web. Samo higijenski bude.

Tuma
    28. Travanj 2021. 12:27

Lucyinthesky

Mattan iskrene,iskrene čestitke,divna ogromna beta,wooohoooo Rina89 žao mi je radi ostalih embrija i suosjećam,držimo fige za ovog vraćenog!
    Sunny jesi razmišljala o promjeni ginekologa?Meni moj uvijek sve odmah pošalje,čujemo se telefonski ili mailom i nikad nikakvih problema.U ovoj ne baš divnoj situaciji,ne bi nam još oni trebali otežavati.
    anchy321 nadam se da će vam nalazi stići uskoro,čekanje zaista ubija manemoj navijam da ti Nifty što prije stigne i naravno,da sve bude super,a bude

Vezano za ostatak mojih embrija,svi su stali sa razvojem,tako da nemamo ništa za zamrznuti as usuall.To sam i očekivala,tako da šta je tu je.

Baš mi je žao da si opet ostala bez smrzlica. Ali ima da ovaj uspije i da ti ni ne trebaju 🤞🥰❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Sunny_🐣
    28. Travanj 2021. 12:30

Lucyinthesky žao mi je što nema smrzlića  jesu ti rekli zašto misle da propadaju?
    relativno nedavno sam se kod njih upisala i stvarno su mi legli na prvu i sestra i doktor. Ali ovo sad mi nije jasno  poći ću danas do njih i pokušat objasniti situaciju uživo, valjda onda u buduće neće raditi probleme. Ako budu, tražim dalje 
    sanjass a ja se nadam da će se prije ljeta sastati i odobrit nam to  super za TSH 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Lucyinthesky
    28. Travanj 2021. 12:39

Sunny_

Lucyintheskyžao mi je što nema smrzlićajesu ti rekli zašto misle da propadaju?
    relativno nedavno sam se kod njih upisala i stvarno su mi legli na prvu i sestra i doktor. Ali ovo sad mi nije jasnopoći ću danas do njih i pokušat objasniti situaciju uživo, valjda onda u buduće neće raditi probleme. Ako budu, tražim dalje
    sanjass a ja se nadam da će se prije ljeta sastati i odobrit nam tosuper za TSH

Hvala,tako je kako je i sumnjam da ću ih ikada i imati.Kada se dijele do trećeg dana i propadnu kasnije,tada spermij preuzme ulogu u oplodnji i do njega je.To nam je obično slučaj s time da su ovaj put i same stanice bile lošije (do sada nam nije ukazano na to) jer su se od starta vidjeli fragmenti na nekima,a to nije dobro.
    Ako ti budu radili probleme,definitivno traži dalje,to je prebitno da se još moraš živcirati i oko toga da li ti je netko napisao recept i kada.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Anči 💕
    28. Travanj 2021. 12:52

Sunny da znam da su oni stvarno stručni..vidjet cemo..MM je stvarno s ovim u Osijeku dobro kliknuo pa mi je zao sad da mjenjamo..
    Magnolia mozda stvarno ovisi od bolnice do bolnice koliko su povezani u taj sustav...
    Lucyinthesky jooj bas mi je zao zbog smrzlića... ali nadam se da ti nece trebat jer ce ovo bit dobitan 🤞🤞
    Sanjass ja se nadam da ce se sto prije sastat pa da mozete krenut 🙏 super za tsh 👌

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

28. Travanj 2021. 12:54

anchy321

Sunnyda znam da su oni stvarno stručni..vidjet cemo..MM je stvarno s ovim u Osijeku dobro kliknuo pa mi je zao sad da mjenjamo..
    Magnoliamozda stvarno ovisi od bolnice do bolnice koliko su povezani u taj sustav…
    Lucyintheskyjooj bas mi je zao zbog smrzlića… ali nadam se da ti nece trebat jer ce ovo bit dobitan 🤞🤞
    Sanjassja se nadam da ce se sto prije sastat pa da mozete krenut 🙏 super za tsh 👌

A ja sam iz splita isto zato sam joj napisala jer ja sve vidim svoje pa mi je cudno.. Jedino ako je ona u zg vadila jer znam da je na obje lokacije cesto kolko sam pohvatala po forumu.. 

Lita.1234
    28. Travanj 2021. 12:54

Tiki hvala na info.. Da ne opterecujem sw, cisto pitam da se educiram malo. Nije mi jasno kako mi je zeljezo i hemoglobin prema gornjoj granici a rezerve na minimumu..Sta se rezerve tek krecu puniti kada je ovo maximalno.. nisam upucena🤣

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Anči 💕
    28. Travanj 2021. 12:59

Sanjich 👶

anchy321

Sunnyda znam da su oni stvarno stručni..vidjet cemo..MM je stvarno s ovim u Osijeku dobro kliknuo pa mi je zao sad da mjenjamo..
    Magnoliamozda stvarno ovisi od bolnice do bolnice koliko su povezani u taj sustav…
    Lucyintheskyjooj bas mi je zao zbog smrzlića… ali nadam se da ti nece trebat jer ce ovo bit dobitan 🤞🤞
    Sanjassja se nadam da ce se sto prije sastat pa da mozete krenut 🙏 super za tsh 👌

A ja sam iz splita isto zato sam joj napisala jer ja sve vidim svoje pa mi je cudno.. Jedino ako je ona u zg vadila jer znam da je na obje lokacije cesto kolko sam pohvatala po forumu..

Evo sad bas gledam nema mi nalaza iz Zagreba iz Petrove kad sam bila na konzultacijama..bas mi je cudno da oni nisu umreženi...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

28. Travanj 2021. 13:07

Sanjich 👶

anchy321

Zadnje sto sam vadila i sto mi je vidljivo su samo brisevi i torch sa higijenskog. Hormoni iz glavnog laba i trombofilija sa patologije nisu. Ni na app ni na web. To su mi poslali na mail. Evo bas sada sam isla pogledati ponovo🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️, nema.

munja
    28. Travanj 2021. 13:07

SofiSofi

munja

SofiSofi

munja

Bokic ekipa, meni danas 8 dan, danas mi je bilo zima, sad me proslo. Bole me kriza, i sva sam mutava. Cak me prepone bole. Eto nek i ja imam neki simptom….nadam se da su to sve dobri simptomcici…

I meni je bilo jako zima ,palila grijanje na najjače i pokrivala se s dvije deke. Tako da je meni to bio simptom.

Nadam se da je i meni to pizitivan simptom, probada me danas desni kuk i kriza me bole. Danas prvi dan da imam neke simptone. Znam da nis ne znace, al opet ti daju onaj mali postotak nade da se nes desava. Jutros mi bilo zima, uzas…

Ja sam znala da sam bila trudna,jer sam već jednom prije bila trudna(nije dobro završilo) i osjećala sam sve iste simptome. Grudi i bradavice su se promjenile, morala sam češće piškit,mirise sam jače osjećala i generalno sam bila veselija. Ali pred betu sam u sve sumnjala. Već sam se pripremala na to da beta može biti i 0… Srećom nije bila. Testove ne radim,nego čekam betu jer volim biti PUPO

Mene je prosli puta vise boljelo sve, zatezalo, ali bio mi je prvi puta i bila sam jako opterecena i u strahu. Ovaj puta sam puno smirenija i opustenija, puno puno drukcije nego prvi puta. Grudi su me prosli puta vise boljele nego sad. Sad me ne bole nego kao da osjetim bradavice i svrbe me. Tek danas krenuli simptomi... a kako ce zavrsiti vidjet cemo uskoro 😆😆😆😆

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.