Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    28. Travanj 2021. 12:07

anchy321

Sunny u kojoj ste ono vi sad fazi? Cekate to prebacivanje ili

da  muž je prikupio sve obrasce i potpise od doktora i sutra mora odnijeti u ministarstvo zdravstva. Onda čekamo da se skupi komisija, da odobre prebacivanje i prebace u odabranu polikliniku. To bi se trebalo dogoditi u narednih mjesec, mjesec ipo dana. 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Tuma
    28. Travanj 2021. 12:08

Manemoj i meni je došao nakon točno tjedan dana. Vadila u utorak, idući utorak sam dobila. Držim fige da bude prije vikenda 🤞🤞

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

munja
    28. Travanj 2021. 12:10

SofiSofi

munja

Bokic ekipa, meni danas 8 dan, danas mi je bilo zima, sad me proslo. Bole me kriza, i sva sam mutava. Cak me prepone bole. Eto nek i ja imam neki simptom….nadam se da su to sve dobri simptomcici…

I meni je bilo jako zima ,palila grijanje na najjače i pokrivala se s dvije deke. Tako da je meni to bio simptom.

Nadam se da je i meni to pizitivan simptom, probada me danas desni kuk i kriza me bole. Danas prvi dan da imam neke simptone. Znam da nis ne znace, al opet ti daju onaj mali postotak nade da se nes desava. Jutros mi bilo zima, uzas...

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

Anči 💕
    28. Travanj 2021. 12:11

Sanjich preko weba...da isto tako i kod njega..vide se svi nalazi..od laboratorija i od specijalista..ajde izdrzat cemo jos jedan dan..samo da ne kaze da nisu gotovi 😑
    Sunny ajde super 😁 bas bi bilo fora da u slično vrijeme idemo u postupak 🤭🤭 sto bi moglo bit lako moguce 😁

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Sunny_🐣
    28. Travanj 2021. 12:14

anchy321

Sanjich preko weba…da isto tako i kod njega..vide se svi nalazi..od laboratorija i od specijalista..ajde izdrzat cemo jos jedan dan..samo da ne kaze da nisu gotovi 😑
    Sunny ajde super 😁 bas bi bilo fora da u slično vrijeme idemo u postupak 🤭🤭 sto bi moglo bit lako moguce 😁

to bi bilo suuuuper 😁😁 jel vi planirate kod Hauptmana na TESE ili?

poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Anči 💕
    28. Travanj 2021. 12:18

Sunny_

anchy321

Sanjich preko weba…da isto tako i kod njega..vide se svi nalazi..od laboratorija i od specijalista..ajde izdrzat cemo jos jedan dan..samo da ne kaze da nisu gotovi 😑

to bi bilo suuuuper😁😁 jel vi planirate kod Hauptmana na TESE ili?

Mislim da cemo u Osijeku..jer MM je bas odusevljen doktorom..a i doktor je reko da po njegovim sadasnjim nalazima, i ako je kariogram uredan, da on vjeruje da je kod njega problem neko oštećenje ili začepljenost kanala..da je neka druga dijagnoza onda bi isli za Zagreb...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

🌼TiKi🌼
    28. Travanj 2021. 12:20

Lita sto se tice feritina. Idealno bi bilo daje oko 50. No to ti ne mora nista znaciti, meni je prvi put kad sam ostala trudna bio 15, drugi put 17, plus sto mi je hemoglobin na donjoj granici, zeljezo mi je bilo oko 10. U trudnoci i feritin i zeljezo otisli u nebesa, pretpostavljam od prenatala, a hemoglobin mi je i dalje na donjoj granici. Ako imas vremena, dizi feritin, ako ne, nemoj se opterecivati previse. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Sunny_🐣
    28. Travanj 2021. 12:21

anchy321

Sunny_

anchy321

to bi bilo suuuuper😁😁 jel vi planirate kod Hauptmana na TESE ili?

Mislim da cemo u Osijeku..jer MM je bas odusevljen doktorom..a i doktor je reko da po njegovim sadasnjim nalazima, i ako je kariogram uredan, da on vjeruje da je kod njega problem neko oštećenje ili začepljenost kanala..da je neka druga dijagnoza onda bi isli za Zagreb…

joooj otiđite barem na konzultacije kod Hauptmana prije nego donesete odluku. On i prof Ježek su stvarno najveći stručnjaci što se tiče azo i TESE u HR. Nemojte se zaletit 🙏 MM je termin za konzultacije dobio relativno brzo kod njega

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Lucyinthesky

Mattan iskrene,iskrene čestitke,divna ogromna beta,wooohoooo
    Rina89 žao mi je radi ostalih embrija i suosjećam,držimo fige za ovog vraćenog!
    Sunny jesi razmišljala o promjeni ginekologa?Meni moj uvijek sve odmah pošalje,čujemo se telefonski ili mailom i nikad nikakvih problema.U ovoj ne baš divnoj situaciji,ne bi nam još oni trebali otežavati.
    anchy321 nadam se da će vam nalazi stići uskoro,čekanje zaista ubija
    manemoj navijam da ti Nifty što prije stigne i naravno,da sve bude super,a bude

Vezano za ostatak mojih embrija,svi su stali sa razvojem,tako da nemamo ništa za zamrznuti as usuall.To sam i očekivala,tako da šta je tu je.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Ssanjas

Sunny nama je dr reka da se mogu sad radi covida odobrenja cekat i do 2-2 i po mjeseca,sve ovisi kad ce se odlucit sastat oni tamo 🤦‍♀️ a mi samo to cekamo za postupak
    Inace,moj tsh konacno danas 1.8 💪🏻💪🏻💪🏻 

sanjass322@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.