Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare0208
    28. Travanj 2021. 14:04

Sunny tnx. Nisam na čisto ni sama što dalje i gdje

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Lindsay
    28. Travanj 2021. 14:15

Mtbica hvala 😘
    Aspiracija 99 posto u subotu.

iris_iris
    28. Travanj 2021. 14:23

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

iris_iris, ma dobro su ti cure rekle. Inseminacija je slična spontanoj trudnoći, do začeća dođe u tvom tijelu pa se progesteron prirodno luči. U IVFu je drukčije jer do začeća nije došlo u našem tijelu.
    Dodatni progesteron neće odmoći, ali neće ti nešto povećati šanse. Ja bih ga uzimala.

Tiki, još malo. Ti si naša lavica Amazonka.Rina89. Jako mi je žao, vjerujem da je razočarenje veliko. Navijamo sad za ovu blasticu, a za iduću trudnoću ćemo napraviti dobar plan. Kad je beta?

Matkiša, super je!!!

Sunny_, mijenjaj socijalca. Treba ti davati sve uputnice i recepte.

nika0302 - od 6DNT petodnevnog nadalje možeš piškiti kad hoćeš - što duže čekaš, to je manja šansa da ćeš se živcirati oko nepostojećih sjena.

Da, kad sam poslusala sve savjete, tako sam i ja nekako zakljucila. Isla sam izvaditi estradiol i progesteron, da budem spremna kad nazovem dr, kaze da je nalaz u redu i da ne treba dodatno uzimati. Komentari? 🙈

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 14:29

iris_iris, ti sad gledaš referentne za lutealnu. Meni to izgleda OK.
    A lako ti mazneš pokoji progesterončić gratis 

💔💔💔

Lita.1234
    28. Travanj 2021. 14:35

Evo Mtbica prijavljujem ivf u prirodnom ciklusu 🤣🤣 u 5. mjesecu. Vrag mi nije dao mira i odlucila sam se probati :) Idem bildat jajnu stanicu suplementima 🤣🤣
    ugl. Ivf u stimuliranom ostavljam za 9. mj preko hzzo. Jer sam odlucila da cu jos dati novce za prirodni, i onda cu sve drugo obavljati preko hzzo, jer ipak treba malo stati na loptu..

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Lucyinthesky
    28. Travanj 2021. 14:37

Lita.1234

Evo Mtbica prijavljujem ivf u prirodnom ciklusu 🤣🤣 u 5. mjesecu. Vrag mi nije dao mira i odlucila sam se probati :) Idem bildat jajnu stanicu suplementima 🤣🤣
    ugl. Ivf u stimuliranom ostavljam za 9. mj preko hzzo. Jer sam odlucila da cu jos dati novce za prirodni, i onda cu sve drugo obavljati preko hzzo, jer ipak treba malo stati na loptu..

Ajde super,gdje si se odlučila ići?Baš me zanimaju cijene ako si pitala.
    Želim ti sreću!

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 14:41

Lita.1234, navijamo da je ulove! i da se onda ulovi za tebe i ne pušta! Pišem.

💔💔💔

Anči 💕
    28. Travanj 2021. 14:47

Lita.1234

Drzim fige da ti ovaj u 9.mj ni ne treba 🤞🤭

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Matkiša 😎
    28. Travanj 2021. 14:52

anchy321

Sunny pa moguce da 🤷🏽‍♀️
    i mi azoo,a i ove koje nisu 🙏 🤞🤞
    MTB cudim se sama sebi da sam tolko strpljiva😅😅 (otvaram vec 3 cokoladu danas jer su nalazi losi i svejedno necu u postupak pa mogu bit debela) 😂😂
    Mareoja sam uvijek u Vinkovcima cekala nalaze briseva 10 dana..

A meni u Vk budu za 4 dana gotovi uvijek 🙈
    .

Hvala svim curama 🥰🥰🥰
    Lindsay ajmeee divno 🥰🥰 S obzirom da u Os rasturaju i da su odličan tim i imaju 20,30 trudnoća mjesečno ja vjerujem da ćeš i ti biti među njima :) 
    I naša Mare i Anchy 🥳

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

iris_iris
    28. Travanj 2021. 14:55

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

iris_iris, ti sad gledaš referentne za lutealnu. Meni to izgleda OK.
    A lako ti mazneš pokoji progesterončić gratis

pa da, OK, estradiol bi mogao bit i bolji.. idem sad to malo izučit i odredit si terapiju po potrebi 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.