Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    28. Travanj 2021. 15:29

Mare0208

anchy kod kojeg si ti dr?

Kod dr. Šijanovića, a MM kod dr. Čosića..kod kog si ti? 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

28. Travanj 2021. 15:33

Mtbica obavljen transfer. 2 blastice vracene.  Za 10 dana testic. Krompirici iz Mcdonaldsa su bili tak fini i topli da ih nisam stigla uslikat 🤣🤣🤣🤣

Anči 💕
    28. Travanj 2021. 15:38

🦋Anitram-3-🦋

Mtbica obavljen transfer. 2 blastice vracene. Za 10 dana testic. Krompirici iz Mcdonaldsa su bili tak fini i topli da ih nisam stigla uslikat 🤣🤣🤣🤣

🥳🥳🍟🍟

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

iris_iris
    28. Travanj 2021. 15:38

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Rina89, da, ne može se znati zašto su propali. Ali činjenica jest da se preporučuje da BMI bude između 20 i 30, a neki minimum minimuma je 18. Budeš se zdebljala do iduće trudnoće, ovu ćeš odraditi ovako.iris_iris, u estradiol se ne razumijem osim u kontekstu zrelih jajnih stanica…

ni ja se ne razumijem, Matkiša mi je napisala E2, P4, pa sam si mislila ok, ako cu trebat uzimat i estrofem i utrice, imam pokriveno oboje s pretragom.. ali estradiol nisu ni komentirali ustvari... bio mi je 894 u petak, sad je 627. pokusavam istrazit sto bi to moglo znaciti...

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 15:45

🦋Anitram-3-🦋

Mtbica obavljen transfer. 2 blastice vracene. Za 10 dana testic. Krompirici iz Mcdonaldsa su bili tak fini i topli da ih nisam stigla uslikat 🤣🤣🤣🤣

Juhuuuuuu, kreću bebe!!!! 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 15:46

iris_iris

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Rina89, da, ne može se znati zašto su propali. Ali činjenica jest da se preporučuje da BMI bude između 20 i 30, a neki minimum minimuma je 18. Budeš se zdebljala do iduće trudnoće, ovu ćeš odraditi ovako.iris_iris, u estradiol se ne razumijem osim u kontekstu zrelih jajnih stanica…

ni ja se ne razumijem, Matkiša mi je napisalaE2, P4, pa sam si mislila ok, ako cu trebat uzimat i estrofem i utrice, imam pokriveno oboje s pretragom.. ali estradiol nisu ni komentirali ustvari… bio mi je 894 u petak, sad je 627. pokusavam istrazit sto bi to moglo znaciti…

estradiol je bitan prije aspiracije da se vidi je li i koliko zrelih stanica. Poslije... pojma nemam.
    Inače, ja sam prije aspiracije vadila E2 i P4 jer se po E2 vidi kakva će biti aspiracija i treba li je pomaknuti, a P4 da se vidi je li endo fino zreo ili prezreo.

💔💔💔

Sara 🌸
    28. Travanj 2021. 15:49

Mattan, baš mi je drago! Sad malo strpljenja do prvog UZV, al uistinu ti želin da bude školska i uredna trudnoća 😊💕🌸💕
    -
    Ruska se nije javljala? Nadan se da uživaš u Kati sa svojim mužićem. Upijaj sve jer se mijenjaju nenormalno iz dana u dan. 💕

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Nadalica
    28. Travanj 2021. 15:51

Bajo, skoljka, ili sve mame i cure koje ce to tek postati, a znaju da mi odgovore.. Nadia mi spava vec par dana ovako, koliko god ja nju da vratim na ledja ona se opet premjesti, ja imam strah da se ne ugusi, ne mogu da spavam stalno provjeravam jel dise .. Jel se trebam zabrinuti ? 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

iris_iris
    28. Travanj 2021. 16:02

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

iris_iris

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ni ja se ne razumijem, Matkiša mi je napisalaE2, P4, pa sam si mislila ok, ako cu trebat uzimat i estrofem i utrice, imam pokriveno oboje s pretragom.. ali estradiol nisu ni komentirali ustvari… bio mi je 894 u petak, sad je 627. pokusavam istrazit sto bi to moglo znaciti…

estradiol je bitan prije aspiracije da se vidi je li i koliko zrelih stanica. Poslije… pojma nemam.
    Inače, ja sam prije aspiracije vadila E2 i P4 jer se po E2 vidi kakva će biti aspiracija i treba li je pomaknuti, a P4 da se vidi je li endo fino zreo ili prezreo.

aha, kužim.. logično.. a valjda je i poslije bitno ako dobivamo estrofem.. pokušat ću pronać kakvu konkretnu info jer mi pogađanje baš i ne ide  ubacit ću koji utrić svakako, a vidjet ću spominje li se igdje da bi bilo dobro pojačati i estradiol.. hvala na sudjelovanju  

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    28. Travanj 2021. 16:03

🦋Anitram-3-🦋

sretnoooooooooooo 

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.