Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina89
    28. Travanj 2021. 14:58

Rina89

Hvala vam puno svima! Sve je lakše uz ovakvu podršku. ❤️❤️❤️
    Krumpiriće sam pojela. 😋 Morali smo skrenuti do Zg-a zbog njih, ali rekla sam MM da je to forumsko pravilo. Divan je pa je poslušao. 🥰
    Beta je 10.5.
    Sunnymoj BMI je 17,8. 😬. Skužila sam da sam krivo napisala kraticu BMI od šoka. 😁 Uzimala sam Proxeed Women, Co q10, vitamin D, omegu i dr. mi je rekla da dodatno uzmem i folnu pa sam još i to. Prije nisam ništa koristila, a sad sve to i ništa bolje. Još i gore.
    WomenNamekoristila sam svašta nešto od srednje škole otkad imam problem s težinom, ali ništa nije pomoglo.
    Jednostavno što god probam od toga još više mršavim. Gore nego kad ništa ne poduzimam.
    Prije prvog postupka sam išla kod nutricionistice da mi sastavi plan prehrane za debljanje. Svega sam se držala i još mršavila. Kad krenem s nekim oblikom tjelovježbe, mršavim. Jedino sam došla na normalnu težinu kad sam pila kontracepcijske pilule zbog endometrioze. Kad sam prestala s njima, pala ponovno na težini.
    Lucyintheskyžao mi je! 😞 Nažalost, nismo ni jedna dobile 🐧, ali nadat ćemo se da će nam ovi mališani donijeti sreću. ❤️
    Matkiša beta je odličnaaaa! 🎉🎉🎉

Zaboravih napisati da mi je to embriologinja rekla. Međutim, kad smo na kraju išli na razgovor s dr. Š. koji mi je radio transfer, rekao nam je da ne mogu točno znati zašto je takva situacija da ih samo tako malo opstane. Da mogu biti i j.s. i spermiji problem. 🤷‍♀️

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Anči 💕
    28. Travanj 2021. 15:02

Matkiša 😎

anchy321

Sunny pa moguce da 🤷🏽‍♀️
    i mi azoo,a i ove koje nisu 🙏 🤞🤞
    MTB cudim se sama sebi da sam tolko strpljiva😅😅 (otvaram vec 3 cokoladu danas jer su nalazi losi i svejedno necu u postupak pa mogu bit debela) 😂😂
    Mareoja sam uvijek u Vinkovcima cekala nalaze briseva 10 dana..

A meni u Vk budu za 4 dana gotovi uvijek 🙈
    .

Hvala svim curama 🥰🥰🥰Lindsay ajmeee divno 🥰🥰 S obzirom da u Os rasturaju i da su odličan tim i imaju 20,30 trudnoća mjesečno ja vjerujem da ćeš i ti biti među njima :)
    I naša Mare i Anchy 🥳

Meni 10 dana i uvijek jedan bude kao nerazriješen 🤦🏽‍♀️ i onda moram ponavljat i bude sve ok...
    Baš zbog tih super rezultata smo i odlučili ic u Osijek..navodno su prije bili katastrofa ali su se u zadnje vrijeme super popravili 😁 ma sve cemo mi bit trudne uskoro 🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Sunny_🐣
    28. Travanj 2021. 15:02

Rina89

Rina89

Hvala vam puno svima! Sve je lakše uz ovakvu podršku. ❤️❤️❤️
    Krumpiriće sam pojela. 😋 Morali smo skrenuti do Zg-a zbog njih, ali rekla sam MM da je to forumsko pravilo. Divan je pa je poslušao. 🥰
    Beta je 10.5.
    Sunnymoj BMI je 17,8. 😬. Skužila sam da sam krivo napisala kraticu BMI od šoka. 😁 Uzimala sam Proxeed Women, Co q10, vitamin D, omegu i dr. mi je rekla da dodatno uzmem i folnu pa sam još i to. Prije nisam ništa koristila, a sad sve to i ništa bolje. Još i gore.
    WomenNamekoristila sam svašta nešto od srednje škole otkad imam problem s težinom, ali ništa nije pomoglo.
    Jednostavno što god probam od toga još više mršavim. Gore nego kad ništa ne poduzimam.
    Prije prvog postupka sam išla kod nutricionistice da mi sastavi plan prehrane za debljanje. Svega sam se držala i još mršavila. Kad krenem s nekim oblikom tjelovježbe, mršavim. Jedino sam došla na normalnu težinu kad sam pila kontracepcijske pilule zbog endometrioze. Kad sam prestala s njima, pala ponovno na težini.
    Lucyintheskyžao mi je! 😞 Nažalost, nismo ni jedna dobile 🐧, ali nadat ćemo se da će nam ovi mališani donijeti sreću. ❤️
    Matkiša beta je odličnaaaa! 🎉🎉🎉

Zaboravih napisati da mi je to embriologinja rekla. Međutim, kad smo na kraju išli na razgovor s dr. Š. koji mi je radio transfer, rekao nam je da ne mogu točno znati zašto je takva situacija da ih samo tako malo opstane. Da mogu biti i j.s. i spermiji problem. 🤷‍♀️

a da probaš sa Gynositolom? on ima myoinositol u sebi i dosta liječnika ga preporucuje za poboljšanje kvalitete JS.

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Lindsay
    28. Travanj 2021. 15:09

Matkiša trudnice nasa hvala ti. Ali eto za nas su svi mislili ovaj prirodnjak da ce biti uspjesan pa 👎
    Nicemu se vise ne nadam, sta bude bit ce.

Lindsay
    28. Travanj 2021. 15:11

Anchy promjenila se cijela postava biologa i liiecnika. Odlicni su. Mada meni nije uspjelo iz prve ali eto 😂 i dalje imam visoko misljenje.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 15:11

Rina89, da, ne može se znati zašto su propali. Ali činjenica jest da se preporučuje da BMI bude između 20 i 30, a neki minimum minimuma je 18. Budeš se zdebljala do iduće trudnoće, ovu ćeš odraditi ovako. 

iris_iris, u estradiol se ne razumijem osim u kontekstu zrelih jajnih stanica... 

💔💔💔

Matkiša 😎
    28. Travanj 2021. 15:13

Anchy321 evo potvrđujem iz prve ruke da se nitko ne zadržava dugo tamo, mislim meni je trebalo malo duže ali puno cura iz prvog postupka uspije, pa čak i cure sa ozbiljnijim dijagnozama 🥰
    Lindsay držimo fige 🙂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 15:13

Lindsay

Matkišatrudnice nasa hvala ti. Ali eto za nas su svi mislili ovaj prirodnjak da ce biti uspjesan pa 👎
    Nicemu se vise ne nadam, sta bude bit ce.

Stvarno ne znam zašto su ti to napravili. Prečesto nas nabrijavaju na pozitivne rezultate, ne računajući kako ćemo se mi osjećati ako ne upali i koliko ćemo onda imati snage za dalje.
    Nitko ti ne može garantirati da će ti postupak biti uspješan kakvi god da su zametak i endometrij na dan transfera, a pogotovo prirodnjak koji ima manje šanse. Žao mi je 

💔💔💔

Anči 💕
    28. Travanj 2021. 15:18

Matkiša meni se najviše svidio njihov pristup..u Petrovoj sam dobila dojam to sve odrađuju ko na traci.naravno razumijem ja da Petrova ima puno veči opseg posla..a ovdje me doktor bas super i sasluso i pogledo sve nalaze i detaljno objasnio..i MM je odusevljen doktorom jer ono sve kroz zezanciju i opušteno radi..tako da se nadam da ce se nastavit niz dobrih nalaza kod nas i da cemo brzo i mi u pozitivnu statistiku 😁🤞
    Lindsay da to sam cula odkad se to sve promjenilo da su im rezultati top 👌 a nazalost nekom uspije iz prve, a nekon ni iz desete ne uspijeva...ja navijam da tebi ovaj bude dobitan 🍀

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Mare0208
    28. Travanj 2021. 15:22

anchy kod kojeg si ti dr? 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.