Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANKSIMORON
    28. Travanj 2021. 13:08

Mattisaaaaaa go girl 🥰🥰🥰🥰🥰 happy 🥰🥰🥰🥰🥰
    Manemoj drzim fige da testic sto prije dodje 😍😍😍😍
    Aurora 😍😍😍 kad kreces,, pitam cisto da se i ja pripremim 🤣🤣🤣
    Tiki 🥰🥰🥰 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Sunny_🐣
    28. Travanj 2021. 13:09

Lucyinthesky neka se ovaj primi i ne pušta 💙
    anchy321 meni je nalaz iz Petrove vidljiv na e-građani pod specijalistički nalazi.

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Ssanjas
    28. Travanj 2021. 13:13

Sunny nadam se da ce nam doc da se mozemo pratit u 6mj 😊
    anchy321 i ja bih vam preporucila dr Hauptman jer je stvarno vrhunski doktor 

sanjass322@gmail.com

Anči 💕
    28. Travanj 2021. 13:14

Sunny bas sam sad gledala samo Osijek i Vinkovci...pada mi napamet da meni nisu u sustavu jer mi nije povezano s prebivalištem ili tako nešto...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Kacusha
    28. Travanj 2021. 13:14

Mattane odlicno duplanje, bas mi je drago 😘😍 Lucxinthesky zao mi je zbog smrzlica, drzim 🍀🍀🍀

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Sunny_🐣
    28. Travanj 2021. 13:20

sanjass da sve azo žene sa foruma budu trudne ovo ljeto 
    Anchy321 pa ne vjerujem da to ima veze sa prebivalištem. Možda neki dr jednostavno ne upisuju u sustav? pojma nemam

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 13:23

iris_iris, ma dobro su ti cure rekle. Inseminacija je slična spontanoj trudnoći, do začeća dođe u tvom tijelu pa se progesteron prirodno luči. U IVFu je drukčije jer do začeća nije došlo u našem tijelu.
    Dodatni progesteron neće odmoći, ali neće ti nešto povećati šanse. Ja bih ga uzimala.

Tiki, još malo. Ti si naša lavica Amazonka. 

Rina89. Jako mi je žao, vjerujem da je razočarenje veliko. Navijamo sad za ovu blasticu, a za iduću trudnoću ćemo napraviti dobar plan. Kad je beta?

Matkiša, super je!!!

Sunny_, mijenjaj socijalca. Treba ti davati sve uputnice i recepte.

nika0302 - od 6DNT petodnevnog nadalje možeš piškiti kad hoćeš - što duže čekaš, to je manja šansa da ćeš se živcirati oko nepostojećih sjena.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 13:24

anchy321, strpljiva si. Ja bih im do sad sa bombama otišla tamo. 

SofiSofi, I hear you sister : gleda kolekciju tableta koje pije dnevno :

manemoj, dugo si i izdržala  

Lita.1234, na kojem referentnom intervalu? Mislim, sve ti piše u uvodnim postovima, čitate li vi to uopće? 
    Anyway, kreni piti neko željezo, brzo se to digne. Nije ti to drama nalaz, ali bolje je da je viši.

Josipab, i u azoo postoje lakši i teži slučajevi. Teži imaju niski testosteron i veliki FSH. Jako je dobar znak da su vama nalazi dobri.

munja, polako možeš pišnuti. I napraviti potpis. 

Lucyinthesky 

💔💔💔

Lita.1234
    28. Travanj 2021. 13:26

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anchy321, strpljiva si. Ja bih im do sad sa bombama otišla tamo.SofiSofi, I hear you sister : gleda kolekciju tableta koje pije dnevno :

manemoj, dugo si i izdržalaLita.1234, na kojem referentnom intervalu? Mislim, sve ti piše u uvodnim postovima, čitate li vi to uopće?
    Anyway, kreni piti neko željezo, brzo se to digne. Nije ti to drama nalaz, ali bolje je da je viši.

Josipab, i u azoo postoje lakši i teži slučajevi. Teži imaju niski testosteron i veliki FSH. Jako je dobar znak da su vama nalazi dobri.

munja, polako možeš pišnuti. I napraviti potpis.Lucyinthesky

🤣🤣🤣

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Mare0208
    28. Travanj 2021. 13:26

Pozdrav žene! 
    Prvo čestitke Mattan na lijepoj beti. 🤗😙
    Lucy držim fige da bude jedna, ali vrijedna 💪❤
    Vezano za upitnice, ukoliko je bila interna uputnica, nekad nalazi ne dođu na portal zdravlja. Iz Osijeka mi dođu, ali iz Broda ne. 
    Ja sam danas trebala u OS s nalazima briseva i dogovor je bio ako su ok, krećemo u postupak s ovom menstruacijom koju trebam dobit za vikend... ali naravno, nalazi nisu gotovi. Jučer išla na mikrobiologiju i kaže mi žena da su nešto novo uveli i umjesto 7 dana da se sada čekaju 10. ☹ Užasno me već frustrira odgađanje zbog iste stvari iz mjeseca u mjesec. Na rubu odustajanja sam.. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.