Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    22. Travanj 2021. 19:59

Alice ❤💟 vjerujem da ćete uspjeti 

endometrioza

• T_Ivy
    22. Travanj 2021. 20:01

Alice zao mi je kroz sta si prosla jako. Što se tiče malo materijala moze biti da ce I to biti dovoljno. Ipak ja bih svakako gledala da I to sto su nasli u levom testisu, ako se ne varam to su bile spermatide, da to čuvate jos malo zamrznuto. U poslednjih nekoliko godina bas je bilo napretka u korišćenju tih nezrelih spermica za oplodnju. Metoda se zove ROSI, možeš je guglati, mislim da se za sada radi u Turskoj i Spaniji, ali pretpostavljam da će još uznapredovati u narednih nekoliko godina 
    Aurora divno te videti ovde ponovo 💗 navijamo za nove pobede 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Travanj 2021. 20:03

Roidakal piju neke naše trudnice, to je za smanjenje kontrakcija u trudnoći (čuva plodove ovoje i smanjuje kontrakcije miometrija), ako sam dobro shvatila.

💔💔💔

Matkiša 😎
    22. Travanj 2021. 20:11

MTBica  prdež je ozbiljna stvar 🤠🤠
    AuroraB ako je tako mom drago će se ostvariti dvije želje : 1.da ima bebu
               2.da mu žena prdi 😂😂😂
    Alice hmmm,sigurna sam  da bi mi netko već rekao da to trebam  a nadam se da će tebi uspjeti 💛 Sretno dalje!

.
    Cure koje nas čitate iz prikrajka, sry na temama 🙈🙈 Inače sam fina dama 😇

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Travanj 2021. 20:16

Lucka007

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Roidakal piju neke naše trudnice, to je za smanjenje kontrakcija u trudnoći (čuva plodove ovoje i smanjuje kontrakcije miometrija), ako sam dobro shvatila.

Da sad bas citam, pise i za sprječavanje nastanka pobacaka.. No koliko vidim to su neki vitaminceki, napila sam se vec toga pa nist.. Kao i gynositola 3 pakiranja🙈🙈🙈🙈…
    Nist koristi to kod mene.. Nema mi pomoći 🙉..

Nemoj ti meni sad između redaka o Gynositolu.
    Ja sam si odlučila da je TO moj čudotvorni lijek. Isušit će miom, stvoriti zlatna jaja, omogućiti uspješnu trudnoću, zaštititi me od Covida... možda i set noževa dobijem, onih super kvalitetnih japanskih 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Travanj 2021. 20:18

Eh da, Roidakal je alfa-lipoična kiselina, magnezij i vitamin B6. Rekla bih da ovo zadnje dvoje ionako dosta uzimamo u ostalim suplementima (B6 u prenatalu ili B kompleksu, magnezij ja uvijek rokam od aspiracije redovno, prije toga povremeno). A aa kiselina je antioksidans.

💔💔💔

Ruska1986
    22. Travanj 2021. 20:21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Matkiša 😎

I mene zabrinjava jedna stvar, ja inače nemam vjetrove, da da sad ćete reći možeš misliti, ali za ozbb jedini vjetrovi su kod mene pred mengu…. Onda se baš ispuca ju za cijeli mjesec 😂😂 No, stvar je u tome da se to upravo događa 🤔😔 Većinom mi je to siguran znak da M stiže II sad sam se naživcirala

Javi se manemoj, i ona voli dramatizirati oko svega.

😂😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    22. Travanj 2021. 20:25

Matkiša 😎

MTBica prdež je ozbiljna stvar 🤠🤠
        2.da mu žena prdi 😂😂😂
    Alice hmmm,sigurna sam da bi mi netko već rekao da to trebam a nadam se da će tebi uspjeti 💛 Sretno dalje!

.

Ja sam bome okidala u pocetku trudnoce ko velka! 😂😂 a u drugom tromjesecju je tek nastao kaos! Cim bi se u krevetu okrenula, roknula bi ga ko velka, to se nije moglo zaustavit 🤭🤭 sad ne prdim, al podrigujem i hrcem! Prava dama 💃 tako da ti to definitivmo nije nista lose 😎

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🌸TiKiDi🌸
    22. Travanj 2021. 20:28

Koja je ova MTB streberica. 😂🤪
    Da, Roidakal je dodatak prehrani koji smanjuje kontraktilnost miometrija i cuva plodove ovoje od prijevremenog prsnuca. Pijem ga dva puta na dan, ali mi nije sprijecio bh kontrakcije, svejedno sam ih dobila pa pijem i Cordipin. Ne moze odmoci, a sad pomaze li full 🤷‍♀️, nisam sigurna da bas moze sprijeciti nesto ozbiljnije. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Matkiša 😎
    22. Travanj 2021. 20:30

Ruska1986

Matkiša 😎

MTBica prdež je ozbiljna stvar 🤠🤠
      2.da mu žena prdi 😂😂😂
    Alice hmmm,sigurna sam da bi mi netko već rekao da to trebam a nadam se da će tebi uspjeti 💛 Sretno dalje!

.

Ja sam bome okidala u pocetku trudnoce ko velka! 😂😂 a u drugom tromjesecju je tek nastao kaos! Cim bi se u krevetu okrenula, roknula bi ga ko velka, to se nije moglo zaustavit 🤭🤭 sad ne prdim, al podrigujem i hrcem! Prava dama 💃 tako da ti to definitivmo nije nista lose 😎

Hahaha 😂😂😂 ok, nisam više zabrinuta 😂😂 moram samo pripaziti u gostima da ne bi pobjeglo 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.